Hämeenmaa 120 vuotta!


Osuuskauppa Hämeenmaa täyttää 120 vuotta. Historiamme ulottuu aina vuoteen 1904, jolloin ensimmäinen hämäläinen osuuskauppa perustettiin Tervakoskella.

Juhlistamme iloisina ja ylpeinä Hämeenmaan 120-vuotista taivalta. Kiitos kuuluu meille kaikille. Tänä merkittävänä vuonna haluamme kiittää kaikkia työntekijöitämme, asiakkaitamme, jäseniämme ja yhteistyökumppaneitamme pitkäaikaisesta tuesta ja luottamuksesta.

Hämeenmaan tarina alkoi vuonna 1904 ja siitä lähtien olemme palvelleet alueemme asukkaita tarjoten laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tavoitteenamme on ollut myös tukea paikallista yhteisöä ja edistää hyvinvointia. 120 vuoden aikana olemme kasvaneet ja kehittyneet, ja olemme nyt yksi alueemme merkittävimmistä toimijoista.

Juhlavuoden kunniaksi järjestämme tapahtumia ja kampanjoita jäsenillemme ja asiakkaillemme. Tuomme näitä esiin tiedotusvälineissä sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Infograafi Osuuskauppa Hämeenmaan 120-vuotiaasta historiasta

Olemme sitoutuneita jatkossakin tarjoamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita sekä edistämään paikallista hyvinvointia. Tulevaisuus näyttää valoisalta, ja odotamme innolla seuraavia 120 vuotta!

Juhlavuoden tuotteet


Osuuskauppa Hämeenmaa juhlistaa 120 vuotista juhlavuottaan maistuvin tuottein

Juhlavuoden
S-mobiiliedut


Hämeenmaan juhlavuoden kunniaksi tarjoamme asiakasomistajillemme 120 erilaista S-mobiilietua! Kaikki edut pääset näkemään täältä.

Juhlavuoden liittymiskampanja


Juhlavuoden liittymiskampanja uusille asiakasomistajille! Liittymällä nyt Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajaksi, saat liittymislahjaksi jopa 120 € arvosta etuseteleitä!

Kuukausittain vaihtuvat arvonnat


Osuuskauppa Hämeenmaa juhlistaa 120 v. juhlavuottaan koko vuoden kestävällä arvonnalla – joka kuukausi arvotaan vaihtuva tuotepalkinto.