Uuden asiakasomistajan liittymisedut

Asiakasomistajaksi voit liittyä verkossa tai asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipisteellämme. Osuusmaksu on kokonaisuudessaan 100 euroa, mutta liittymään pääset jo 20:lla eurolla – loput osuusmaksusta kerrytät kätevästi Bonuksilla.

Liittymällä nyt Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajaksi, saat liittymislahjaksi jopa yli 100€ arvosta etuseteleitä!

Maksa liittyessäsi kerralla 100€ osuusmaksu, saat:

 • 2 kpl 25 euron arvoista etuseteliä Osuuskauppa Hämeenmaan Prismaan, S-marketiin tai Saleen
 • 25 euron arvoisen etusetelin Osuuskauppa Hämeenmaan ravintoloihin
 • 25 euron arvoisen etusetelin Osuuskauppa Hämeenmaan Emotioniin tai Lahden Sokokseen
 • S-mobiilikupongilla: Kaksi ABC lounasta yhden hinnalla!

Maksa liittyessäsi 20€ osaosuusmaksu, saat:

 • 25 euron arvoisen etusetelin Osuuskauppa Hämeenmaan Prismaan, S-marketiin tai Saleen
 • S-mobiilikupongilla: Kaksi ABC lounasta yhden hinnalla!

Asiakkaan vakituisen osoitteen tulee olla Osuuskauppa Hämeenmaan alueella, jotta on oikeutettu liittymisetuun. Liittymisetu ei koske jäsenyyden irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä, tai sellaisia, joilla on ennestään jäsenyys voimassa toisessa S-ryhmän osuuskaupassa. Asiakas ei ole oikeutettu etuun, jos hän on saanut Hämeenmaan liittymisedun aikaisemmin. Liittymisedut postitetaan liittymiskuukautta seuraavan kuukauden puolivälissä.

 

Voit liittyä asiakasomistajaksi seuraavilla tavoilla:

LIITY ASIAKASOMISTAJAKSI VERKOSSA >>

LIITY PRISMOJEMME S-PANKKI- JA ASIAKASOMISTAJAPISTEISSÄ >>

Osuuskauppa Hämeenmaan osuusmaksu on 100 €. Osuusmaksun voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 eurolla, loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Lisätietoa saat Hämeenmaan asiakasomistajapalvelusta p. (03) 8130 304, ma–pe klo 8–16. Kampanja-aika 1.4.-31.8.2023.

Kuusi hyvää syytä lähteä mukaan:

 • Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
 • Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 • Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai kesän tapahtumissa.
 • Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 • Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikoista saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.
 • Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Varsinaisen S-Etukortin saat kotiisi noin kahden viikon kuluessa. Asiakasomistajaksi liittyessäsi sinulle avataan rahana maksettavia etuja varten tili S-Pankkiin, jolloin sinusta tulee myös S-Pankin asiakas. Asiakasomistajana saat myös S-Pankin Visan ilman vuosi- tai kuukausimaksua.