Uuden asiakasomistajan liittymisedut

Asiakasomistajaksi voit liittyä verkossa tai asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipisteellämme. Osuusmaksu on kokonaisuudessaan 100 euroa, mutta liittymään pääset jo 20:lla eurolla – loput osuusmaksusta kerrytät kätevästi Bonuksilla.

Liittymällä nyt Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajaksi, saat liittymislahjaksi 2 x 25 euron alennuksen ravintolaruokailun loppusummasta. Edun saa maksuttomaan asiakasomistajan mobiilisovellukseen, S-mobiiliin, noin 2 vuorokauden kuluttua liittymisen kirjautumisesta. Liittymisetujen arvo yhteensä 50€! Kampanja-aika 15.2.-15.3.2021. Koskee vain uusia Hämeenmaan toimialueella asuvia asiakasomistajia, jotka eivät ole aiemmin saaneet Hämeenmaan liittymisetua.

Voit liittyä asiakasomistajaksi seuraavilla tavoilla:

LIITY ASIAKASOMISTAJAKSI VERKOSSA >>

LIITY TOIMIPAIKOISSA KIERTÄVÄN ASIAKASOMISTAJANEUVOJAN LUONA >>

LIITY PRISMOJEMME S-PANKKI- JA ASIAKASOMISTAJAPISTEISSÄ >>

Liittymisetuna saadut S-mobiilietukupongit ovat voimassa 4 kk asiakasomistajaksi liittymisestä. Kupongit voi hyödyntää Osuuskauppa Hämeenmaan ravintoloissa. Kupongit vain uusille asiakasomistajille S-mobiili-sovelluksessa. Lisätietoa sovelluksesta täältä.

Osuuskauppa Hämeenmaan osuusmaksu on 100 €. Osuusmaksun voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 eurolla, loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Lisätietoa saat Hämeenmaan asiakasomistajapalvelusta p. (03) 8130 304, ma–pe klo 8–16.