Lataa maksuton S-mobiili-sovellus


Mikä S-mobiili on? S-mobiili tuo yhteen sovellukseen kaupan, pankin ja varainhoidon palvelut sekä vakuutukset.

Miten saan sovelluksen käyttööni?

Voit ottaa sovelluksen käyttöön minkä tahansa pankin tunnuksilla tai mobiilivarmenteella.  Saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.

Samalla saat käyttöösi myös turvallisen tunnistamisen, jonka avulla sekä S-mobiiliin että verkkopankkiin kirjautuminen ja maksujen vahvistaminen hoituvat helposti pelkällä sormenjäljellä, itse valitsemallasi tunnusluvulla tai Face ID:llä niissä iOs-puhelimissa, joissa on kasvojentunnustustoiminto.

Jos kaipaat lisätietoja S-mobiiliin käytöstä tai käyttöönotosta, kosketa sovelluksen oikean yläkulman puhekuplaa tai mene osoitteeseen s-mobiili.fi/ukk.

Mitä pankin palveluita sovelluksella voi hoitaa?

Saat pankin palvelut käyttöösi koska tahansa S-Pankin tai FIMin verkkopankkitunnuksilla. Voit ottaa ne käyttöön myös muiden pankkien tunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun olet ensin ottanut kaupan palvelut käyttöösi ja sinulla on S-Pankissa tili ja verkkopankkitunnukset.

 • Tunnistaminen – Kirjaudu ja maksa valitsemallasi tunnusluvulla tai sormenjäljellä verkkopankkitunnuksien sijaan – myös verkkokaupoissa ja julkisissa palveluissa.
 • Säästäjä – Säästä päivittäisen rahankäytön ohessa. Ohjaa euro säästöön jokaisesta korttimaksustasi tai S-ryhmän ostoksista kertyvä Bonus rahastoon.
 • Sijoitukset – Tarkastele S-Pankin ja FIMin rahastoja tai sijoituksiasi, tee lisäsijoituksia omistamiisi rahastoihin ja sijoita uuteen rahastoon.
 • Lainat – Hae tai korota S-Lainaa ja tarkastele lainojesi tietoja.
 • Tilit – Tarkastele tiliesi saldoja ja tilitapahtumia.
 • Verkkopalkka – Tarkastele sähköisiä palkkalaskelmia.
 • Kortit – Tarkista tunnusluku, muokkaa turvarajoja ja tarkastele luottotapahtumiasi.
 • Maksaminen – Maksa laskuja tai siirrä rahaa omien tilien välillä helposti ja nopeasti.
 • FIM – Hyödynnä tarpeisiisi räätälöityjä sijoitus- ja varainhoitopalveluita. Näkyvissä vain FIMin asiakkaille.
 • Ota yhteyttä – Soita tai lähetä meille viesti, anna palautetta palveluistamme tai katso usein kysytyt kysymykset.

Mitä hyötyä sovelluksesta on?

 • Bonus – Katso esimerkiksi paljonko Bonusta on tulossa ja kuinka lähellä olet seuraavaa bonustasoa.
 • Edut ja vinkit – Sinulle kohdennetut edut, etukupongit, tapahtumat ja tiedotteet. Tarjoamme viikoittain S-mobiili-sovelluksen käyttäjille mobiilikuponkeja, joilla saat erilaisia tuote-etuja. Alennukset jopa –50%.
 • Kuitit ostoksistasi – Kassa- ja takuukuitit tallessa sähköisessä kuittiarkistossa.
 • Omat ostot – Näet muun muassa ruokakorisi kotimaisuustason ja hiilijalanjäljen sekä ostostesi jakautumisen eri tuoteryhmiin. Perhejaon avulla voit tarkastella palvelussa myös koko perheen ostoja.
 • Bonustoimipaikat – Aukioloajat ja reittiohjeet sekä mahdollisuus antaa palautetta toimipaikasta tai tuotteesta
 • Omat yhteystiedot – Tarkista ja muokkaa tarvittaessa, niin varmistat, että saat tärkeät viestimme juuri niin kuin itse haluat.

Omat ostot palvelu

S-mobiilin Omat ostot -palvelusta näet muun muassa ruokakorisi kotimaisuustason ja hiilijalanjäljen sekä ostostesi jakautumisen eri tuoteryhmiin. Perhejaon avulla voit tarkastella palvelussa myös koko perheen ostoja. Lue lisää laskureista:

 

Hintavertailija


Hintavertailija vertailee ruokakorin hintaa kahden eri kaupan välillä. Fiksua kuluttamista tukeva palvelu paljastaa, kuinka arkisten ostosten pienistäkin hintaeroista voi muodostua vuoden mittaan suuret säästöt.

Lue lisää

Ravintolaskuri


Palvelun avulla voit seurata ostamasi ruuan terveellisyyttä ja ravintoarvoja sekä verrata niitä suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Ravintolaskuri auttaa ymmärtämään ruokaostosten ravintosisältöjä ja voi helpottaa tekemään terveellisempiä valintoja.

Lue lisää

Kotimaisuuslaskuri


Laskuri näyttää ruokatuotteet, jotka on tuotettu, valmistettu ja pakattu Suomessa. Lisäksi palvelu näyttää erikseen Suomessa valmistetut tuotteet ja ulkomaalaiset tuotteet.

Lue lisää

Hiilijalanjälkilaskuri


Laskuri kertoo tuoteryhmätasolla omaan todelliseen kulutusdataan perustuvan ostoskorin hiilijalanjäljen.

Lue lisää