Osuuskauppa Hämeenmaa

Tervehdys Hämeenmaalta

Olemme paikallinen, yli 165 000 asiakasomistajamme yhdessä omistama yritys. Tuotamme omistajillemme monipuolisesti erilaisia palveluja ja etuja. Luomme myös alueellista hyvinvointia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitähän se osuustoiminta parhaimmillaan on, yhdessä tekemistä. Sinäkin voit halutessasi liittyä asiakasomistajaksemme joko Prismojemme S-Pankki-palvelupisteissä tai täällä verkossa.

Toimimme 21 kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Liiketoiminta-alueitamme ovat market-, rauta-, tavaratalo-, erikoisliike-, auto-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä majoitus- ja ravitsemiskauppa. Palvelemme siis asiakkaitamme siellä, missä milloinkin tarvitaan.

Tiesit varmaan, että osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Käyttämällä osuuskaupan palveluja voit saada esimerkiksi edullisemman ostoskorin, Bonusta ja maksutapaetua ostoksistasi, edullisemmat pankkipalvelut sekä muita asiakasomistajille suunnattuja etuja. Mitä monipuolisemmin palveluja käytät, sitä enemmän hyödyt.

Osuuskaupallamme on myös merkittävä työllisyysvaikutus Kanta- ja Päijät-Hämeeseen: työllistämme yhteensä noin 2 950 paikallista ihmistä.

Lämpimästi tervetuloa – omistajaksi ja asiakkaaksi!

 

Arvomme:

· Ilahdutamme asiakasta

· Toimimme vastuullisesti

· Kehitymme rohkeasti

· Menestymme yhdessä

 

Osuuskauppa Hämeenmaan avainluvut 31.12.2019:
Omistajia 165 983 (12/2019)
Bonusta, maksutapaetua ja osuuspääoman korkoa omistajille 28 M€
Henkilöstömäärä 2 956
Myynti 1 183 M€
Tulos 34,0 M€
Investoinnit Kanta- ja Päijät-Hämeeseen 62,1 M€