Elintarvikealan yrittäjä, valmenna itsesi tulevaisuuden huipulle
09.02.2023
Millaisten asioiden ymmärrystä ruoantuottaja tarvitsee tulevaisuudessa? Mitä asioita yrityksesi kannattaa työstää? Näihin kysymyksiin eväitä antavat ja tulevaan sinut sparraavat Tulevaisuusvalmennukset.
Tulevaisuusvalmennuksessa olet eturivissä ja kuulet tulevaisuuden kuumista teemoista. Valmennuksessa juttuseuranasi ovat alan tuntevat ammattilaiset. Myös kohtaamiset ja verkostoitumiset muiden yrittäjäkumppanien kanssa ovat arvokkaita.
Tammikuussa alkanut Asiakasymmärrys-valmennuspolku jatkuu Hämeessä 16.2.2023. Valmennuspäiviä on kolme. Viimeinen päivä on 13.4.2023 Inkalan Kartanossa Hattulassa. Tervetuloa mukaan!
Ilmoittaudu mukaan Hämeen alueen valmennuskokonaisuuteen. Voit osallistua joko yhteen valmennuspolkuun tai kaikkiin kolmeen. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen: jenni.kunnaala@proargia.fi
Paikka: Vanajan Parvi, Vanajantie 10 b 5. krs, 13110 Hämeenlinna
Aika: 16.2.2023, Klo 10-15, kahvi tarjolla klo 9.30 alkaen
Ohjelma:
Tervetuloa, Tuula Repo, kehityspäällikkö, ProAgria Etelä-Suomi ry
Miten osuuskauppa viestii tuottajista ja lähiruuasta, Jaana Järvenselkä, asiakkuusjohtaja, Osuuskauppa Hämeenmaa
Miten sovellan saatua tietoa omaan toimintaani, tunnistanko omat asiakkaani? Tuula Repo, kehityspäällikkö, ProAgria Etelä-Suomi
Mitä hyötyä sain ja miten sovellan omaan toimintaani – ryhmätyö, Karita Alen, asiantuntija, yrityspalvelut, ProAgria Etelä-Suomi
Infograafi ja sen työstäminen ja purku, esimerkkejä, Jenni Kunnaala, toiminnanjohtaja, Maa- ja kotitalousnaiset
Työpaja – Meidän ruokatarinamme, Suvi Malin, ruoka-asiantuntija, Maa- ja kotitalousnaiset
Jatkotoimenpiteet ja päivän päätös
Kaikissa valmennuspäivissä on mukana asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä Osuuskauppa Hämeenmaasta ja LähiTapiolan edustaja.
09.09.2024 | Paikallisia uutisia | Tiedotteet
02.09.2024 | Paikallisia uutisia
28.08.2024 | Paikallisia uutisia | Vastuullisuus