ABC CarWash Jukola on avattu


Osuuskauppa Hämeenmaa täydensi palvelukokonaisuuttaan Hämeenlinnan Jukolassa, kun S-marketin viereen avattiin tänään ABC CarWash-autopesu. Kyseinen autopesu on Hämeenlinnassa kolmas laatuaan, ja Hämeenmaan alueen viidestoista ABC CarWash autopesuyksikkö.

08.02.2022

– S-market Jukolan viereen avattu ABC CarWash tuo Hämeenmaan autopesupalvelun tarjolle alueelle, jossa sitä ei aiemmin ole ollut. Nyt S-marketin asiakkaat voivat hoitaa auton pesemisen helposti ja nopeasti kahden auton energiatehokkaassa pesuhallissa muun asiointinsa lomassa, Osuuskauppa Hämeenmaan ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen

ABC CarWash-autopesulat löytyvät ABC-asemien ja Hämeenmaan suurempien marketien välittömästä läheisyydestä. Nykyaikaisilla, läpiajettavilla ABC CarWash -autopesuasemilla auton pesu sujuu nopeasti ja helposti. Pesut voi maksaa kätevästi myös ABC-mobiilin avulla.

Nero-diesel ABC-automaattiasema Jukolan valikoimaan                                                

Loppuvuodesta Jukolaan avattiin myös kaksisaarekkeinen ABC-polttonesteiden automaattiasema, jolta voi ensimmäisenä Hämeenlinnassa tankata myös Nero-dieseliä. Kyseessä on ABC-ketjun markkinoille tuoma täysin uusiutuva Diesel-laatu, joka valmistetaan suurimmaksi osaksi jäte- ja tähdepohjaisista raaka-aineista Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonekaasupäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Nero Dieseliä voidaan tankata kaikkiin dieselautoihin.

ABC CarWash ja ABC polttonesteiden automaattiasema täydentävät erinomaisesti Jukolan alueen palvelutarjontaa.

Lisätietoja:

Sami Kovanen

ABC-ryhmäpäällikkö

050 344 1462