Uudistettu Sale Ryttylä on jatkossa energiatehokkaampi ja viihtyisämpi


05.10.2023

Sale Ryttylässä on viime aikoina käynyt kuhina, kun vanhat kylmäkalusteet uudistettiin ovellisiksi, energiatehokkaiksi malleiksi. Nyt remontti on valmis ja avajaisia vietetään 5. lokakuuta.

Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikoissa on tehty useita energiatehokkuusremontteja, joissa esimerkiksi kylmälaitteita on uudistettu. Laiteuudistuksilla halutaan tehdä myymälöistä moderneja tehden niistä samalla energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä.

Sale Ryttylän remontin aikana myös myymälän miljöö uudistettiin.

– Halusimme uudistaa asiakkaillemme muun muassa viihtyisämmän kahvinurkkauksen myymäläämme, jossa voi nauttia take away -kahvista ja paistopistetuotteista, ryhmäpäällikkö Katri Lehtinen kertoo.

Miljööuudistuksen myötä myymälän yleisilme on valoisampi kuin ennen ja viihtyvyys lisääntyi huomattavasti – ovellisista kylmäkalusteista ei hohkaa tilaan kylmää ilmaa ja tuotteetkin tulevat paremmin esille.

– Saimme myymälään kylmämetrejä lisää sekä take away -tuotteille ja annosjuomille omat selkeät kaapit lähelle sisääntuloa, Sale Ryttylän myymäläpäällikkö Suvi Santala iloitsee.

Uudistuksen aikana jouduttiin tekemään joitain väliaikaisia muutoksia, mutta henkilökunnan hyvä toiminta ja asiakkaiden ymmärrys tilanteeseen saavat Katrilta ja Suvilta kiitosta. Nyt kun remontti ja miljööuudistus on saatu päätökseen, fiilis ”uudesta” myymälästä on erittäin hyvä.

– Kiitos asiakkaillemme kärsivällisyydestä ja suhtautumisesta remonttiin. Henkilökuntamme on oi-kein innoissaan ja tyytyväisiä nykyaikaisiin kalusteisiin. Toivommekin saavamme välitettyä innos-tuksemme myös teille, Lehtinen ja Santala kiittelevät, ja toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi ostoksille uudistuneeseen myymälään!

Uuden myymälän avajaisia vietetään 5.10.

Katso Sale Ryttylän aukioloajat ja yhteystiedot täältä: Sale Ryttylä | Aukioloajat ja yhteystiedot | S-kaupat ruoan verkkokauppa