Jokioisten uudessa S-marketissa on paikallinen puumerkki


Uusi S-market Jokioinen avaa ovensa torstaina 15. huhtikuuta. Myymälä on laadukas, asiakaslähtöinen, ekologinen ja energiatehokas. Avara myymälä laajoine valikoimineen ja uusine palveluineen tarjoaa asiakkaille miellyttävän asiointikokemuksen.

09.04.2021

Jokioisten S-marketin tyylikäs puinen julkisivu sulautuu hyvin ympäristöönsä ja on samalla paikallisen puurakentamisen taidonnäyte: pääurakoitsijana toimineella Jokioisten FM-Haus Oy:llä on pitkä kokemus ekologisesta puurakentamisesta.

– Myymälä sopii erinomaisesti ympäröivään maisemaan. Kokonaisuus on hieno! On mahtavaa, että pystymme palvelemaan asiakkaita nykyaikaisessa myymälässä, Osuuskauppa Hämeenmaan ryhmäpäällikkö Marko Leppänen iloitsee.

Uusi S-market on noin puolitoista kertaa vanhaa kauppaa suurempi, mikä näkyy esimerkiksi laajentuneina valikoimina ja leveämpinä käytävinä.

– Valikoimat kasvoivat lähes kaikissa tuoteryhmissä. Avarat tilat ovat mahdollistaneet valikoimien laajentamisen, ja leveät käytävät helpottavat asiointia, sanoo Leppänen.

Hän kehuu erityisesti myymälän sisääntuloa, jossa asiakasta on vastassa näyttävä hedelmä- ja vihannesosasto.

Marketpäällikkö Taija Vaahteran mukaan uusi myymälä vastaa entistä paremmin paikallisiin asiakastarpeisiin.

– Meillä on nyt paistopiste, grilli, kierrätyspiste ja pikakassoja. Lisäksi aukioloaikamme laajenivat hieman viikonloppujen osalta, Vaahtera kertoo.

Asiointia sujuvoittavia pikakassoja on neljä: kaksi perinteisempää mallia ja kaksi hybridikassaa.

– Hybridikassoilla voi asioida myös kärryjen kanssa, mainitsee Vaahtera.

S-marketin kiinteistössä toimii myös Jokioisten apteekki.

Varaus sähköautojen lataukselle, valmius aurinkopaneeleille

Jokioisten Torikeskus, jossa vanha S-market sijaitsi, puretaan uuden kaupan käyttöönoton jälkeen.

– Torikeskusta päästään purkamaan huhtikuun loppupuolella. Forssan Ympäristöurakointi vastaa purku-urakasta, kertoo Hämeenmaan kiinteistöjohtaja Ari Järvinen.

S-marketille tehdään uusi pysäköintialue, joka valmistuu juhannukseen mennessä.

– Autopaikkojen määrä lähes tuplaantuu, mainitsee Järvinen.

Nykyaikaisuuden lisäksi energiatehokkuus on ollut lähtökohtana uuden marketin suunnittelussa.

– Energiatehokkaat hiilidioksidikylmälaitokset ja led-valot tekevät uudesta myymälästä aiempaa vähäpäästöisemmän. Lisäksi kiinteistö lämmitetään kylmälaitteiden lauhdelämmöllä, Ari Järvinen kertoo.

Kaupan pihalle tulee varaus sähköautojen lataukselle ja katolle valmius aurinkopaneeleille.

Palveluverkoston nykyaikaistaminen ja sitä kautta energiatehokkuuden parantaminen sekä uusiutuvan energian käytön lisääminen tukevat Hämeenmaan tavoitetta olla oman toimintansa osalta hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä.

 

Vallitsevan koronatilanteen takia uudessa S-marketissa ei pidetä avajaisjuhlallisuuksia, mutta uutta myymälää juhlistetaan mahdollisuuksien mukaan kesällä.