Sale Läyliäinen uudistui palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin ja laajemmin


Miljööuudistuksessa Sale Läyliäisten myymälään saatiin lisää valikoimaa ja erityisesti tuoretuotteille saatiin kaivattua lisätilaa.

11.04.2024

Läyliäisten Salessa on käynyt kuhina viime aikoina, kun kylämyymälää on uudistettu lattiasta kattoon. Miljööuudistus on nyt valmis ja uudistuneen, uuden konseptin myymälän avajaisia vietetään 11.4.

– Olemme kaikki todella innoissamme uudistuneesta myymälästämme! Myymälän ilme muuttui aivan uudelle tasolle, se on entiseen verrattuna todella pirtsakka ja raikas, sillä värisävyt ovat vaaleita ja toisiinsa yhteensopivia. Selkeät yhtenäiset hyllypäädyt ja niissä käytetty mintun sävy luovat kivaa ryhtiä kaupan ilmeeseen. Suurta lisäarvoa ja helpotusta arkeen niin meille myyjille kuin asiakkaillekin tuovat uudet hyllyväliopasteet, Sale Läyliäisten vt. myymäläpäällikkö Roosa-Maria Malmivaara kertoo innostuneesti uuden kaupan avauksen kynnyksellä.

Tutut ja toimivat palvelut pysyvät, aukioloajat laajenevat kesää kohti

Miljööuudistuksessa Sale Läyliäisten myymälään saatiin lisää valikoimaa ja erityisesti tuoretuotteille saatiin kaivattua lisätilaa. Myös juomaosasto laajentui, mistä odotetaan hyvää palautetta.

– Siellä on nyt kesäjuomille hurjasti lisätilaa, ja muutenkin olemme panostaneet valikoimiin. Erityisesti kukkien sekä tuoreiden hedelmien ja vihannesten esillepanoon. Kesäpiha, kaasunmyynti ja vesipiste tarjoavat niin mökkiläisille kuin paikallisillekin lisäarvoa, jonka ansiosta ei tarvitse reissata kauemmas, Malmivaara hehkuttaa.

Kesän ajaksi Läyliäisten Salen aukioloajat laajenevat. Huhtikuun toiselta viikolta alkaen kauppa on auki maanantaista lauantaihin kello 22 asti ja sunnuntaisin kello 21 asti.

– Kesäisin meidän asiakasmäärämme kasvaa ja haluamme vastata asiakkaiden kysyntään mahdollisimman hyvin. Väkimäärä alueellamme lisääntyy kevätauringon kanssa kilpaa, Malmivaara kertoo.

Uusi myymälä aiheuttaa ilonpirskahduksia myös henkilökunnassa

Uudistunut Sale Läyliäinen on henkilökunnalleen edelleen timanttinen paikka olla töissä. Yhteishenki on käsinkosketeltava ja nyt uudet tilat ja ratkaisut tuovat työhön paljon kaivattua selkeyttä.

– Meidän henkilökuntamme on erittäin innoissaan uudistuksesta! Olemme kuulleet, että töihin on ihana tulla, kun kaikelle on paikkansa, ja asiakkaat ovat jo nyt antaneet positiivista palautetta ovista ja ikkunoista – ja sitähän on aina mukava ottaa vastaan, Osuuskauppa Hämeenmaan Sale Läyläisistäkin vastaava ryhmäpäällikkö Katri Lehtinen kertoo.

Sale Läyliäisissä pienen paikkakunnan ja myymälän tunnelma on omaa luokkaansa. Tästä – paikallisuudesta ja pilkkeestä silmäkulmassa – kertoo myös kaupan uusi paikallismerkki, jossa hymyilee peruna.

– Myymälän uusi paikallismerkki on aiheuttanut positiivisessa mielessä hymyjä niin henkilökunnassa kuin asiakkaissakin. Paikallismerkissä on hymyilevä peruna, sillä Loppi on tunnettu perunapitäjä ja tämä on myös suuri ylpeyden aihe asiakkaillemme, Malmivaara kertoo.

Sale Läyliäisen henkilökunta odottaa innoissaan kesäkaupan alkua, mikä onkin auringonpaisteesta päätellen aivan kulman takana.

– Koko Läykän Salen henkilökunta toivottaa kaikki asiakkaamme aurinkoisin mielin tutustumaan ja ostostelemaan uuteen, pirteään myymäläämme, Malmivaara iloitsee, samalla toivottaen kaikille oikein ihanaa kesää!

Katso Sale Läyliäisten ajankohtaiset uutiset, kampanjat, palvelut ja aukioloajat täältä: Sale Läyliäinen | Aukioloajat ja yhteystiedot | S-kaupat ruoan verkkokauppa

 

Lisätietoja:

Roosa-Maria Malmivaara, vt. myymäläpäällikö, p. 041 730 3390 / roosa-maria.malmivaara@sok.fi.