Sale Forssan uudistusremontti on valmis


Osuuskauppa Hämeenmaa päivittää Sale-ketjun myymäläilmeitä ja palveluita alueellaan. Loppukesän aikana Sale Forssa on siirtynyt uuteen aikaan, kun myymäläuudistus on saatu päätökseen.

06.09.2023

Osuuskauppa Hämeenmaa päivittää Sale-ketjun myymäläilmeitä ja palveluita alueellaan. Loppukesän aikana Sale Forssa on siirtynyt uuteen aikaan, kun myymäläuudistus on saatu päätökseen. Uuden konseptin myymälässä on nyt raikkaampi ja avarampi tunnelma sekä selkeät esillepanot asiakkaiden toiveiden mukaisine tuotteineen. Sale Forssa on ollut auki koko uudistuksen ajan, virallisesti remontti on valmis torstaina 7.9.2023.

Sale Forssassa uusitiin kaikki kylmäkalusteet ja rakennettiin kokonaan uusi Sale-miljöö, mihin kuu-luvat muun muassa uusitut hedelmä- ja vihannespöydät sekä paistopistekalusteet. Remontin aikana myymälän valaistus vaihdettiin energiatehokkaaksi ja lattiat hiottiin.

– Näillä toimilla halusimme tuoda Salen Hämeenmaan arvojen mukaiseksi energiatehokkaaksi kaupaksi sekä parantaa asiakas- ja työntekijäviihtyvyyttä, kertoo ryhmäpäällikkö Marko Leppänen.

Valtakunnallinen Sale-ketjun konseptipäivitys tulee lähivuosina muuttamaan kaikkien Sale-myymälöiden ilmeen. Raikkaan ilmeen lisäksi Saleihin tuodaan uusia, arkea helpottavia palveluita sekä paikalliseen makuun räätälöidyn tuotevalikoiman.

Remontti eteni aikataulussa, lopputuloksena näkyvät muutokset

Sale Forssan uudistus eteni ja valmistui aikataulussa. Loppuviikon ajan myymälässä on avajaistarjouksia monissa eri tuoteryhmissä, ja haluammekin toivottaa kaikki Sale Forssan entiset ja uudet asiakkaat ostoksille uudistuneeseen Saleen.

– Remontti eteni todella hyvin – pysyimme aikataulussa ja saimme pidettyä kaupan auki remontin läpi. Toki matkan varrella oli joitain tuotepuutteita, mutta asiakkaat ymmärsivät tilanteen hyvin ja henkilökuntamme on tehnyt todella upean työn remontin keskellä! Leppänen iloitsee.

Asiakkaiden toiveet on otettu entistä paremmin huomioon Sale Forssan valikoimassa.

– Nuorille löytyy kattava makeisvalikoima, eläkeläisille on tarjolla aiempaa pienempiä tuotepakkauksia. Take away -valikoimaa lisättiin hurjasti, koska suurin asiakaskunta koostuu töissä kävijöis-tä, kertoo myymäläpäällikkö Susanne Kivinen.

Sale Forssan työntekijät ovat myös ylpeitä omasta uudesta kaupasta.

– Työntekijämme ovat ottaneet uudistuksen erittäin myönteisesti vastaan! Uudistunut myymälä on nykyaikainen ja yhtenäinen, avoin ja valoisa, jossa on hyvä ja arvostava fiilis, Kivinen kertoo, puhuen koko henkilökunnan puolesta.