S-market Sysmän uusi Ruokatori tarjoaa tuoreet kalat ja lihat asiakkailleen vuoden ympäri


Uudelta Ruokatorilta saa tuoretta kalaa, lihaa, valmisruokaa ja grillituotteita sesongin mukaan

18.03.2024

Uudistuneen S-market Sysmän avajaisia vietetään tällä viikolla, kun alkuvuoden kestänyt uudistusremontti on saatu päätökseen. Uudessa kaupassa on entistä laajempi valikoima sekä täysin uusi Ruokatori, josta asiakkaat saavat jatkossa niin grillattavat, tuoreet kalat kuin valmisruoat, myös paikallisilta toimijoilta.

– Ruokatori on huikea uudistus kauppaamme! Sieltä saa tuoretta kalaa, lihaa, valmisruokaa ja grillituotteita, valikoima ja painotukset vaihtelevat sesongin mukaan, S-marketien viikkotarjoukset tulevat siis myös sysmäläisten ostettavaksi, S-market Sysmän marketpäällikkö Marjukka Heinonen kertoo iloiten.

Kauppa uudistui myös muun valikoiman osalta, erityisesti avaintuoteryhmät saivat päivityksen, kun juustojen, leikkeleiden, makkaroiden, valmisruoan ja take-away-tuotteiden valikoimat laajenivat. Tuotevalikoimaa suunnitellessa on hyödynnetty saatavilla olevaa alueen asiakasdataa.

– Valikoimaa määritellessämme olemme hyödyntäneet SOK:n analyysityökalua, joka analysoi paikallista ostoskäyttäytymistä. Näin voimme todeta vastaavamme entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Kannustammekin kaikkia asiakkaitamme käyttämään ahkerasti Sinuntoive-palvelua tai kertomaan tuotetoiveista henkilökunnallemme, pyrimme toteuttamaan asiakkaidemme toiveet parhaamme mukaan!

Avajaisviikolla paljon tapahtumaa

Uuden S-market Sysmän myymälän avajaisia vietetään torstaina 21.3., jolloin myymälä avataan asiakkaille poikkeuksellisesti vasta kello 10.00. Ensimmäiselle 800 asiakkaalle tarjotaan Viipurilainen Kotileipomon valmistama Hämeenmaa 120 vuotta juhlapala -leipä. Kaupassa on myös elävää musiikkia kello 17 saakka sekä tuote-esittelyjä.

Erilaisia tapahtumia on luvassa avajaisviikonlopun jokaiselle päivälle. Mukana juhlimassa ovat muun muassa paikalliset toimijat maistattamassa tuotteitaan.

Avajaisviikko huipentuu lauantaina 23.3. järjestettävään lastentapahtumaan, jossa Sini-nalle järjestää lapsille piirustuskilpailuarvonnan sekä jakaa ilmapalloja. Sunnuntaina Sysmän S-marketissa tarjoillaan avajaiskahvit kello 10–16.

Tervetuloa tutustumaan uusittuun S-market Sysmään!

 

Lisätietoja

Marjukka Heinonen, marketpäällikkö, 041 732 4817, marjukka.heinonen@sok.fi