S-market Sysmä uudistuu palvelemaan asiakkaitaan paremmin


S-market Sysmän laajennusuudistus on täydessä vauhdissa – valikoima tulee vastaamaan paremmin kaupan vaikutusalueen asiakkaiden toiveisiin.

29.01.2024

S-market Sysmän laajennusuudistus on täydessä vauhdissa – valikoima tulee vastaamaan paremmin kaupan vaikutusalueen asiakkaiden toiveisiin. Uudistuksessa hyödynnetään asiakasdataa, jotta sekä vakituisten asiakkaiden ja kesäasukkaiden ostokokemus paranee entisestään ja hyllyistä löytyy juuri niitä tuotteita, joita halutaan ja tarvitaan.

Osuuskauppa Hämeenmaa investoi merkittävästi S-market Sysmän uudistukseen ja yksi näkyvimmistä muutoksista tuleekin olemaan täysin uusi Ruokatori.

– Ruokatoria on toivottu myymäläämme pitkään. Nyt uudistus antoi meille mahdollisuuden rakentaa sellainen. Jotenkin vain onnistuimme löytämään sille vielä tilaa laajenevista valikoimista huolimatta, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan ryhmäpäällikkö Erja Kaila.

Samalla Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa marketiensa uudistusta energiatehokkaimmiksi, kun Sysmässäkin uusitaan kylmäkalusteet nykyaikaisiksi. Hämeenmaan useissa toimipaikoissa on toteutettu merkittäviä energiatehokkuusremontteja viime aikoina.

Myymälä siirtyy nykyaikaan sisältä ja ulkoa

S-market Sysmän uudistus näkyy asiakkaille niin kaupassa sisällä kuin ulkopuolella. Muutokset tuntuvat hyviltä myös henkilökunnalle – konkreettisesti.

– Me saamme kauppaan uudet kassapöydät sekä myös pikakassa-alue uudistetaan. Uudet kassapöydät ovat ergonomisemmat työskennellä ja portit pikakassa-alueella helpottavat muun kassatyön ohella tehtävää valvontaa, Kaila hehkuttaa.

Sisällä tapahtuu paljon muutakin – maaliskuussa asiakkaat pääsevät ostoksille uudistuneeseen miljööseen, jossa uudet kalusteet eri osastoilla sekä uudet korit ja kärryt viimeistelevät modernin kaupan silauksen kaikille.

– Olemme iloisia, että pystymme remontin myötä vahvistamaan tarjoamaamme entisestään ja sitä kautta parantamaan myös asiakaskokemusta Sysmässä. Asiakkaitamme haluamme jo tässä vaiheessa kiittää kärsivällisyydestä uudistuksen aikana, Kaila kiittelee.

S-market Sysmän yhteyteen rakennetaan myös uusi Kesäpiha, joka tulee palvelemaan asiakkaita keväästä syksyyn, aina istutuskauden alusta alkaen.

Uudistus vaikuttaa myös työtyytyväisyyteen – uutta kauppaa odotetaan henkilöstössä suurella innolla

S-market Sysmän marketpäällikkö Marjukka Heinonen haastatteli henkilökuntaansa uudistuksen alla, ja vastauksista huokuu innostus.

– Sittenhän me olemme uudessa kaupassa! myymälähenkilökuntaan kuuluva Virpi kertoo.

Uudistuksesta aiheutuneista erikoisjärjestelyistä huolimatta kaupassa asiointi on sujunut henkilökunnan mielestä jopa hämmästyttävän hyvin ilman suurempia hämminkiä. Asiointi S-marketissa pyritään pitämään asiakkaalle niin sujuvana kuin mahdollista koko remontin ajan.

– Olemme rauhoitelleet uudistuksen alla itseämme ja asiakkaitamme siitä, kuinka pian meille kaikille koittaa uusi hieno kauppa, jossa on uusi tuotevalikoima ja jossa asioiminen on selkeää ja sujuvaa, myymälässä työskentelevä Eeva kertoo.

Ruokatorivastaava Anni odottaa innolla, että hän pääsee tarjoamaan asiakkaille sesongin herkkuja uudella Ruokatorilla.

– Ruokatorilta asiakas löytää vaihtoehtoja lounaalle tai perheen arkiruokailuun, hän huikkaa.

Työergonomiasta ei nykypäivänä voi tinkiä ja nämä seikat ovatkin otettu hyvin huomioon uudistusta suunnitellessa. Maaliskuun loppupuolella uusi, toimivampi työarki koittaa.

– Uudistuksen yhteydessä olemme kiinnittäneet enemmän huomiota työergonomiaan ja toimivuuteen kassatyöskentelyssä. Uudistamme myös henkilökunnan taustatiloja, joista pyritään saamaan mahdollisimman toimivat sekä viihtyisät, marketpäällikkö Marjukka kertoo.

Uudistunut S-market Sysmä avataan 21.3.2024 ja sitä seuraavana viikonloppuna kaupassa on luvassa asiakkaille avajaistarjouksia sekä arvontoja sosiaalisen median kanavissa, joita kannattaa myös seurata, sillä uudistuksen aikana ajankohtaisimmat uutiset löytää sieltä. Kesäaukioloajat alkavat 7.5., jolloin S-market Sysmä on avoinna syyskuun alkuun asti maanantaista lauantaihin kello 22 asti.

 

Lisätietoja

Marjukka Heinonen, marketpäällikkö, S-market Sysmä
041 732 4817
marjukka.heinonen@sok.fi