Laitoimme entistä ehommaksi: S-market Oitti ja S-market Järvelä uudistuivat


S-market Oitin ja S-market Järvelän uudistustyöt ovat valmistuneet. Myymälöissä on nyt S-market-ketjun uuden konseptin mukainen nykyaikainen myymäläilme sekä valikoima, joka on suunniteltu alueen asukkaille osuvimmaksi.

05.04.2022

S-marketeissa kautta maan on käynnissä laaja konseptimuutos, jossa myymälät viritetään huippuvireeseen esillepanon ja valikoimien kautta. Trendit ja sesongit tuodaan uudistuneissa myymälöissä aiempaa vahvemmin esille. Nyt herkulliset uutiset kantautuvat Oittiin ja Järvelään, sillä S-market Oitin ja S-market Järvelän uudistustyöt on saatu valmiiksi ja tulokset ovat kaikkien nähtävillä. Uuden S-market-konseptin mukaisesti myymälöiden värimaailmat muuttuivat hillityn raikkaiksi ja samalla valikoimat päivitettiin vastaamaan entistä paremmin paikallista kysyntää sekä asiakkaiden toiveita. Myymälöihin on tuotu lämmintä sekä skandinaavisen avaraa ja valoisaa vaikutelmaa. Raikas, pirteä ja selkeä kuvaavat hyvin S-marketien uutta ilmettä.

Sekä Järvelässä että Oitissa erityisesti juomaosastot ovat uudistuneet näyttäviksi, esillepanot ovat nyt entistä selkeämmät ja houkuttelevammat. Uudet kalusteet tuovat myös osastoille väljyyttä ja helpottavat asiointia. Molemmissa marketeissa uudistus helpottaa ja nopeuttaa asioimista myös käyttöön otettujen itsepalvelukassojen ansiosta. Lisäksi myymälöissä on panostettu nopeaan syömiseen take away -tuotevalikoiman kasvattamisella. S-market Oitin täysin uusi paistopiste tuo lisää vaihtoehtoja leipävalikoimiin – Järvelässä puolestaan hohkaa uusi Postin pakettiautomaatti.

Myymälöiden valikoiman suunnittelun pohjana on alueen asukkaiden toiveet ja ostotottumukset, joita kuunnellaan edelleenkin herkällä korvalla. Uudistuksen myötä asiakkaiden tuotetoiveet saadaan paremmin esille: laaja perusvalikoima täydentyy asiakkaiden tuotetoiveilla, ja näin valikoimasta saadaan alueen osuvin. Viime vuonna lanseerattu Sinuntoive.fi-alusta on valikoimatyössä ratkaisevassa roolissa. Asiakkaiden on helppo antaa tuotetoiveita, ja myymälöissä pysytään kartalla siitä, mitä tuotteita asiakkaat haluavat myymälöihin. Omia tuotetoiveita voi tehdä erillisen sinuntoive.fi -verkkosivun kautta. Palvelu on käytössä kaikissa Hämeenmaan S-marketeissa.

Myymälät ovat nyt monella tapaa entistäkin ehompia, ja molempien myymälöiden henkilökunta onkin ollut täysillä mukana uudistuksissa, iloiten uudistusten valmistumista. S-marketien henkilökunta toivottaa kaikki niin lähempää kuin kauempaakin lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan ja ihastumaan uudistuneisiin myymälöihin.