Uudistettu S-market Metsäkangas: sujuvat kauppareissut nyt energiatehokkaasti


11.10.2023

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa kehitystyötään panostamalla ympäristövastuullisuuteen. Useissa toimipaikoissamme on toteutettu merkittäviä energiatehokkuusremontteja, joista viimeisimpänä S-market Metsäkangas koki täydellisen muodonmuutoksen, kun kylmäkalusteet ja talotekniikka uudistettiin energiatehokkaimmiksi. Avajaisia vietetään torstaina 12.10.

Remontin tavoitteena oli myös parantaa asiakkaidemme kauppareissujen sujuvuutta ja mukavuutta laajentamalla valikoimaa, lisäämällä pakettipisteitä sekä avaamalla uuden ruokatorin. Uusien ravintolatasoisten annosten, tuoreiden salaattien, sekä valmiiksi pakattujen jälkiruokien ja laajentuneen kalavalikoiman avulla, asiakkaiden on entistä helpompaa luoda arjesta juhlaa.

Yhtenä uudistuksen kohteena oli myös pikakassa-alue, johon luotiin enemmän tilaa asiointiin. Myös yksi uusi takahihnallinen pikakassa avattiin, joka helpottaa suurempien ostosten tekemistä.

Energiatehokkuuden lisäksi työntekijöiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää Hämeenmaan toimipaikoissa. Haluamme painottaa henkilöstön hyvinvointia, sekä taata henkilöstölle sujuvan ja viihtyisän työympäristön.

– Uudistuneen myymäläilmeen lisäksi myös henkilökunnan tauko- sekä toimistotilat kävivät läpi uudistuksen, kertookin marketpäällikkö Meea Papinaho innoissaan.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille entistä sujuvampi kauppareissu, ja odotamme jo innolla päästäksemme esittelemään uudistetun myymälän, palvellaksemme teitä entistä paremmin, sekä energiatehokkaammin.

Katso ajankohtaiset S-market Metsäkankaan uutiset, yhteystiedot ja palvelut täältä: S-market Metsäkangas | Aukioloajat ja yhteystiedot | S-kaupat ruoan verkkokauppa