S-market Hirsimäki on nyt uudistunut!


S-market Hirsimäen uudistustyö on valmistunut. Myymälä on saanut uuden konseptin mukaisen ilmeen sekä valikoiman, joka on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden mukaan.

16.05.2022

S-marketeissa kautta maan on käynnissä laaja konseptimuutos, jossa myymälät viritetään huippuvireeseen esillepanon ja valikoimien kautta. Nyt uudistus rantautui myös S-market Hirsimäkeen ja tulokset ovat kaikkien nähtävillä. Uudistetun myymälän ilme on raikas ja ajanhenkeen osuva. Värimaailma muuttui uuden S-market-konseptin mukaisesti hillityn raikkaaksi. Valikoima päivitettiin vastaamaan entistä paremmin paikallisten asiakkaiden tarpeita.

   

Myymälässä uudistettiin hyllynpäädyt sekä juomaosasto uuden konseptin mukaisiksi. Juomaosastolla panimotuotteet ovat saaneet lisää tilaa. Hedelmä- ja vihannesosasto sekä juomaosasto saivat remontissa uuden valaistuksen, ja esillepanot ovat nyt entistä selkeämmät ja houkuttelevammat. Myymälässä on panostettu nopeaan syömiseen paikallisten take away- tuotteiden kautta. Asiakkaille grillataan päivittäin broileria sekä mustamakkaraa ja lämmitetään ruokaa suoraan syötäväksi. Remontin myötä leipäosaston kalusteet uusittiin nykyaikaisemmaksi, ja Hirsimäellä onkin hyvä valikoima paistopisteen tuotteita.

Myymälöiden valikoiman suunnittelun pohjana on alueen asukkaiden toiveet ja ostotottumukset, joita kuunnellaan edelleenkin herkällä korvalla. Uudistuksen myötä asiakkaiden tuotetoiveet saadaan paremmin esille: laaja perusvalikoima täydentyy asiakkaiden tuotetoiveilla, ja näin valikoimasta saadaan alueen osuvin. Viime vuonna lanseerattu Sinuntoive.fi-alusta on valikoimatyössä ratkaisevassa roolissa. Asiakkaiden on helppo antaa tuotetoiveita, ja myymälöissä pysytään kartalla siitä, mitä tuotteita asiakkaat haluavat myymälöihin. Omia tuotetoiveita voi tehdä erillisen sinuntoive.fi -verkkosivun kautta. Palvelu on käytössä kaikissa Hämeenmaan S-marketeissa.

S-market Hirsimäen henkilökunta on ottanut uudistuksen hyvin vastaan. Sekä henkilökunta että asiakkaat ovat kehuneet myymälän uutta ja selkeää ilmettä. S-marketin henkilökunta toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan myymälään!