Remonttiavaus: S-market Iittala on nykyaikainen, energiatehokas asiointi- ja työympäristö, jossa on panostettu sujuvaan arkeen


Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa kehitystyötään panostamalla ympäristövastuullisuuteen, useissa toimipaikoissamme on toteutettu merkittäviä energiatehokkuusremontteja.

08.11.2023

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa kehitystyötään panostamalla ympäristövastuullisuuteen, useissa toimipaikoissamme on toteutettu merkittäviä energiatehokkuusremontteja.

S-market Iittala koki loppusyksyn aikana remontin, jossa uusittiin kylmälaitteet, päivitettiin talotekniikkaa sekä panostettiin niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin viihtyvyyteen. Marketin avajaisia vietetään torstaina 9.11.2023.

Remontin jälkeen S-market Iittala on nykyaikainen, energiatehokas asiointi- ja työympäristö, jossa on panostettu sujuvaan arkeen.

– Toimme Iittalaan useita uudistuksia remontin aikana, jotka parantavat niin työntekijöidemme työoloja kuin myös asiakkaidemme asiointiviihtyvyyttä ja -sujuvuutta. Jatkossa meiltä löytyy muun muassa paljon toivotut kolme itsepalvelukassaa, uudistettu pullonpalautus sekä energiatehokkaat kylmälaitteet, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan Hämeenlinnan ja Forssan S-marketeista ja Saleista vastaava ryhmäpäällikkö Marko Leppänen.

Remontin aikana myymälän yleisilme myös sai siistityn päivityksen, kun lattiat hiottiin ja valaistusta uusittiin. Henkilökunnan taukotiloihin tehtiin myös muutoksia, mikä näkyy myös tunnelmissa remonttiavauksen alla.

– Henkilökuntamme odottaa uuden kauppatilan virallista avausta erittäin innostunein tunnelmin! Remontin myötä arki uudistetussa kaupassa on sujuvampaa, kun taustatilat saatiin uudistettua nykyaikaisiksi ja toimiviksi. Asiakkaillemme uudistukset näkyvät helpompana asiointina kassa-alueella, päivitettyinä esillepanoina sekä energiatehokkaina ratkaisuina myymälässä, S-market Iittalan myymäläpäällikkö Ville-Veikko Sulin-Saaristo hehkuttaa.

S-Market Iittalan remonttiavausta juhlitaan torstaina 9.11.2023 – luvassa on tuotetarjouksia loppuviikon ajaksi, sekä S-mobiilikuponkeja. Lauantaina 11.11. kaupassa järjestetään 1 500 asiakkaalle pullakahvitus kello 10–15. Hämeenmaan maskotti Sini-nalle tulee jakamaan heijastimia kahvituksen ajaksi.

S-market Iittalan aukioloajat ja palvelut näet S-kaupat-sovelluksesta sekä verkkosivuilta osoitteessa: S-market Iittala | Aukioloajat ja yhteystiedot | S-kaupat ruoan verkkokauppa.