RAKSA-messut Lahden Messukeskuksessa 10.-12.3.2023.


Ystävän kanssa Raksa-messuille! Ystävänpäiväetuna kaksi messulippua yhden hinnalla, yhteensä vain 15 euroa. Ystävänpäiväetu voimassa 1.-14.2.2023.

01.02.2023

Suosittu rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma Raksa-messut tarjoaa kevään kynnyksellä 10.-12. maaliskuuta 2023 yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin. Mukana kevään Raksa-messuilla on myös pihasuunnittelun ja -rakentamisen Ideapiha-alue sekä Kodin Kevät -uutuusteema sisustajille.

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Messujen ohjelmassa on muun muassa TV:n remonttiohjelmista tuttujen Arin ja Kirsin Remppacorner, jonka työnäytöksissä pääsee oppimaan uutta ja halutessaan myös itse testaamaan koneita ja asennusta.

Ystävänpäiväetuna kaksi messulippua yhden hinnalla, yhteensä vain 15 euroa. Lähde siis ystävän kanssa Raksa-messuille! Ystävänpäiväetu voimassa 1.-14.2.2023, osta omasi osoitteesta: https://www.lippu.fi/raksa/