Prisma Riihimäen ravintolamaailma uudistuu uuden konseptin mukaiseksi Pizza & Buffaksi


Uuden konseptin mukainen Pizza & Buffa sekä jälkiruokasirkus avataan asiakkaille suunnitelman mukaan 25.4. Tiloissa toimivat Hesburger sekä kahvila palvelevat asiakkaitaan koko uudistuksen ajan normaalin aukioloajoin.

04.04.2024

Prisma Riihimäen ravintolamaailma kokee mittavan uudistuksen huhtikuussa, kun ravintola uudistuu niin sisustukselta kuin tarjoamaltaan. Uudistusta tehdään 14.–24.4., ja uuden konseptin mukainen Pizza & Buffa sekä jälkiruokasirkus avataan asiakkaille suunnitelman mukaan 25.4. Tiloissa toimivat Hesburger sekä kahvila palvelevat asiakkaitaan koko uudistuksen ajan normaalin aukioloajoin.

Uuden konseptin mukainen ruokailuelämys

─ Ravintolan uudistuksella haetaan parempaa ja monipuolisempaa asiakaskokemusta tarjoamalla uusia ruokatuotteita ja palveluita sekä sisustuksellista muutosta. Uudistumisen tavoitteena on myös vastata asiakkaiden muuttuviin mieltymyksiin sekä pysyä kiinnostavana ja houkuttelevana kilpailijoiden keskellä, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan ryhmäpäällikkö Sanna Huovi.

Prisma Riihimäellä myös ravintolan sisustus uudistuu. Sisustusta uudistettaessa ravintolassa hyödynnetään muun muassa uusittuja kalusteita. Samalla ravintolan tilaan asennetaan biojätevaaka astianpalautuksen yhteyteen, jolla pyritään viestimään asiakkaille hävikin hallintaa.

─ Vastuullisuus on meille tärkeä arvo, muun muassa kierrätyskalusteilla tahdomme edistää kestävää kehitystä ja vähentää ympäristövaikutuksia, Huovi kertoo.

Vastuullisuus näkyvä teeman myös taistelussa ruokahävikkiä vastaan

Uudistuneen ravintolamaailman yksi huomiota herättävimmistä lisäyksistä on biovaaka, joka mittaa ruokailijoiden ruokahävikin määrän ja antaa ruokailijalle palautteen poisheitetystä ruoasta hymiöllä samalla viestittäen ruokahävikin määrän.

─ Biovaaka antaa meille tarkkaa tietoa siitä, kuinka paljon ruokaa jää yli, ja auttaa meitä tekemään parempia päätöksiä ruoanvalmistuksen määristä tulevaisuudessa, Huovi kertoo.

Biovaa’alla haetaan uutta lähestymistapaa hävikin hallintaan ja mahdollisuutta asiakkaillemme osallistua ympäriystävällisempään toimintatapaan.

Henkilökunta odottavaisin mielin uuden edessä

Prisma Riihimäen ravintolapäällikkö Joose Suonpään mukaan ravintolan toiminnallisuutta parannetaan, jotta se palvelee entistä paremmin niin asiakkaita kuin työntekijöitä.

─ Henkilökuntamme odottaa uudistusta innostuneena! He odottavat, että pääsemme avaamaan uudistetun ravintolamme. Myös ruuan tarjontaan kiinnitetään huomiota niin, että se tulee olemaan paremmin ja monipuolisemmin esillä, Suonpää hehkuttaa.

Uusi Pizza & Buffa avautuu asiakkaille 25.4., jolloin luvassa on avajaistarjouksia, herkullisia pizzoja sekä upea jälkiruokasirkus!

─ Saataville tulee lounasbuffet, arki-iltojen fiestabuffet ja viikonloppubuffet. Täydentävänä uutuutena meiltä löytyy monipuolinen, herkutteluun suunniteltu ja makeannälkäisille tehty Jälkiruokasirkus, Huovi vinkkaa.

 

Lisätietoja

Sanna Huovi, ryhmäpäällikkö, p. 0503478776, sanna.huovi@sok.fi

Joose Suonpää, ravintolapäällikkö, p. 0407484971, joose.suonpaa@sok.fi