Osuuskauppa Hämeenmaa yhteistyöhön Moin kanssa


Asiakasomistajilla on nyt mahdollisuus saada Moin kuluttajille suunnatuista liittymistä Bonusta.  

24.01.2024

Osuuskauppa Hämeenmaa on solminut paikallisen kumppanisopimuksen mobiilioperaattori Moin kanssa. Asiakasomistajilla on nyt mahdollisuus saada Moin kuluttajille suunnatuista liittymistä Bonusta.  

Asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta kasvavat. Kolme osuuskauppaa aloitti yhteistyön mobiilioperaattori Moin kanssa marraskuun lopulla, ja nyt myös me olemme solmineet Moin kanssa paikallisen kumppanisopimuksen. 

Yhteistyön myötä asiakasomistajamme voivat saada Bonusta kaikista Moin kuluttajille tarjoamista mobiililiittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Suosikki 4G ja Reilu 5G. 

– Osuustoiminnan tarkoituksena on tarjota asiakasomistajille jatkuvaa hyötyä. Perusajatukseemme kuuluu laadukas ja kohtuullisen hintainen tuotevalikoima kaikille. Arvostamme asiakkaidemme tarpeita ja haluamme kehittää uusia raikkaita tapoja kohdata ne. Moin kuluttaja-asiakkaiden tuoteperhe vastaa tähän erinomaisesti omaa tarjontaamme täydentäen. Ja asiakas saa vielä Bonukset päälle! sanoo Osuuskauppa Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

– Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä. Olemme jo pitkään halunneet vahvistaa toimintaamme paikallisesti ympäri Suomea ja yhteistyömme Osuuskauppa Hämeenmaan kanssa antaa meille entistä laajemmat puitteet Päijät- ja Kanta-Hämeessä, Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen iloitsee. 

 

Bonusta kertyy kaikista Moin kuluttajaliittymistä: 

  1. Mobiililiittymien kuukausimaksuista   
  2. Kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin  
  3. Normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä  
  4. Kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta  

Roaming-puhelut sekä lisämaksulliset puhelut, kuten soitot yritys- ja palvelunumeroihin tai puhelut Suomesta ulkomaille eivät kerrytä Bonusta.

Moin Bonusta kerryttävät tuotteet voi hankkia osoitteesta moi.fi. Bonusta voit kerryttää kaikilla Moin liittymillä. Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moi -palvelussa liittämällä S-Etukortin Mun Moi -asiakastiliin. Lisätietoja yhteistyöstä ja Bonuksen kertymisestä voit lukea hameenmaa.fi/moi ja moi.fi/bonus.

Lisätietoja:

Jaana Järvenselkä, asiakkuusjohtaja, jaana.jarvenselka@sok.fi

Petri Lahtinen, toimitusjohtaja, Moi Mobiili Oy, 0400-500 373, petri.lahtinen@moi.fi  
 
Katso, mistä kaikesta Bonusta kertyy: moi.fi/bonus