Lopen ja Tuulosen S-marketteihin kesäksi ruoan verkkokaupan pop-up


S-market Loppi ja S-market Tuulos laajentavat palveluitaan avaamalla ruoan verkkokaupat täksi kesäksi. Verkkokaupat monipuolistavat toimipaikkojen palveluita sekä tuovat asiakkaille joustavuutta ja luksusta arkeen.

30.05.2023

Ostosten tilaus ja maksu tapahtuu S-kaupat-mobiilisovelluksessa tai osoitteessa s-kaupat.fi. Tämän jälkeen tilaus käsitellään, tuotteet haetaan hyllystä ja pakataan kaupassa. Asiakas voi noutaa valmiiksi pakatut ostokset kätevästi valitsemanaan ajankohtana myymälän noutopaikalta. Tuotteet varastoidaan myymälöiden kylmätiloissa aina siihen asti, kun asiakas noutaa tilauksen.

– Lopen ja Tuulosen S-marketteihin avataan ruoan verkkokauppa, jotta voimme helpottaa sekä vakituisten että kesäasiakkaiden kaupassakäyntiä, sanoo projektipäällikkö Tero Vehko.

Keräilykuluja katetaan 7,90 euron suuruisella keräilymaksulla. Verkkokaupat saadaan toimintaan viimeistään kesäkuun alkupuolella, ja ruoan verkkokauppa on avoinna toistaiseksi koko kesän ajan.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, projektipäällikkö Tero Vehko, 050 363 6480

S-kaupat.fi kokoaa alleen kaikki S-ryhmän yli 1000 päivittäistavarakaupan toimipaikkaa, joista tällä hetkellä yli 200 tarjoaa ruoan verkkokaupan palveluita. S-kaupat.fi-palveluun voi tutustua osoitteessa www.s-kaupat.fi tai S-kaupat-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen omasta sovelluskaupasta.