Hämeenmaa jakaa asiakasomistajille lippuja koko perheen Ötökkä-lastenmusikaaliin


Osuuskauppa Hämeenmaa tukee alueensa lasten musiikkiharrastusta kustantamalla ja jakamalla asiakasomistajilleen 1000 lippua Lahden konservatorion Ötökkä-lastenmusikaaliin.

10.01.2023

Liput ovat jaossa asiakasomistajille Lahden alueen Prismojen (Laune, Syke, Holma, ja Hollola) infopisteissä 9.1.2023 alkaen. Lippuja saa S-Etukorttia näyttämällä maksimissaan 4 kpl/asiakasomistajaperhe.

– Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on meille tärkeä osa vastuullisuustyötämme. Samalla pääsemme ilahduttamaan asiakasomistajaperheitä musiikkielämyksen muodossa, Osuuskauppa Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

Ötökkä-musikaali esitetään kahdessa asiakasomistajanäytöksessä to. 26.1. ja pe. 27.1.2023 klo 18.00, Lahden konserttitalolla Felix Krohn-salissa, osoitteessa Sibeliuksenkatu 8. Näytöksen kesto on n. 30 min. Esitys sopii koko perheelle, 3-vuotiaasta alkaen.

Koko perheen Ötökkä-musikaali

Mukaansa tempaavien sävelmien ja hauskojen laulujen siivittämä Ötökkä-lastenmusikaali kertoo kolmen ötökkäkaveruksen – Lennu Leppäkertun, Manna Mehiläisen ja Hemmo Heinäsirkan – kyllästymisestä arkiseen aherrukseen. Musikaali on opettavainen kertomus kaverusten yhteisestä karkuretkestä, jossa kaikki ei mene odotusten mukaisesti. Kohtaamiset perhosten, muurahaisten, sontiaisten ja hyttysten kanssa sujuvat hauskasti, mutta hämähäkin verkolla asiat menevät pahan kerran solmuun. Ystävän apu osoittautuu tärkeäksi ja pälkähästä selvitään. Koettelemusten jälkeen arkinen aherrus ja kotiolot alkavat ötökkäkaveruksille taas maistua.

Musikaalin on säveltänyt ja käsikirjoittanut nykyisin sellonsoitonopettajana Lahden konservatoriossa toimiva Janne Hanhijärvi. Päärooleissa esiintyy konservatorion ammatillisen koulutuksen laulunopiskelijoita. Orkesteri muodostuu pääosin Tähtijouset ja Fiocco –jousiorkesterista. Mukana on myös lapsikuoro ja ehkäpä ryhmä muskarilaisiakin pikkuötököinä.