Lahden Seurahuone saa keväällä 50 uutta hotellihuonetta – vastaavia ei löydy koko Suomesta


Huhtikuussa hotellivieraille ovensa avaavat yksilölliset ja upeat huoneet sijaitsevat Sokos Lahden kolmannessa kerroksessa, josta löytyy myös oma lounge. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen ylellistä kodikkuutta huokuvat hotellihuoneet tulevat viemään vieraansa todelliselle elämysmatkalle. Vastaavia huoneita ei nimittäin löydy muualta Suomesta.

15.01.2021

– Uusilla tasokkailla, uniikeilla huoneillamme on suuri merkitys Seurahuoneen lisäksi koko Lahden seudulle. Olemme todella innoissamme, hehkuttaa hotellijohtaja Marika Haavisto.

Uudet huoneet ovat totuttua suurempia ja korkeampia – huonekorkeuden ollen osassa huoneista jopa seitsemän metriä! Huoneista 15 on kaksikerroksisia.

Laadukkaissa hotellihuoneissa yhdistyy luontevalla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Tyylikkäässä sisustuksessa on käytetty lämpimiä sävyjä, ja kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteet on valmistettu Suomen metsien puusta. Muhkeat sängyt takaavat vierailijoille makoisat yöunet. Lisämukavuutta vierailuun tuovat huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys sekä SMART-tv, jotka kuuluvat jokaisen uuden huoneen varustukseen. Osasta huoneista avautuu suora näkymä Lahden pääkadulle tai hotellin ihastuttavaan sisäpuutarhaan.

Yksilöllisistä huoneista löytyy, huonetyypistä riippuen, täydellisen irtioton takaavia ominaisuuksia. Suomalaiseen sielunmaisemaan vahvasti kuuluva sauna, upean näkymän taivaalle avaava kattoikkuna, reilun kokoinen design-amme tai sisäpuutarhaan näkymän avaava viihtyisä terassi tekevät vierailusta ainutlaatuisen.

Sydämellisesti tervetuloa Lahden Seurahuoneelle!