Lahden Seurahuone on ehdolla vuoden majoitusliikkeeksi Finnish Travel Galassa


Lahden Seurahuone on ehdolla vuoden majoitusliikkeeksi Finnish Travel Galassa. Voittaja julkistetaan juhlallisin menoin palkintogaalassa marraskuussa 2023.

20.07.2023

Iloisia uutisia! Lahden Seurahuone on ehdolla Vuoden majoitusliike -kategoriassa matkailualan palkintogaalassa – Finnish Travel Galassa

Äänestämällä matkailualan yrityksiä, tekoja ja ilmiöitä voit antaa tunnustuksen matkailualan toimijoille ympäri Suomea. Äänestys on käynnissä 31.8. saakka osoitteessa http://www.finnishtravelgala.fi/Voittajan-aanestys, ja voittaja julkistetaan juhlallisin menoin palkintogaalassa marraskuussa 2023. Äänestetään Seurahuone voittoon!

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone on niittänyt mainetta kilpailuissa aikaisemminkin, kun vuonna 2022 se voitti Euroopan vastuullisimman hotellin tittelin kansainvälisessä World Luxury Hotel Awards -kilpailussa. Luksushotellien väliseen kilpailuun osallistui yhteensä noin 2 000 hotellia ja lomakohdetta.

Lahden Seurahuoneella vastuullisuus on vahvasti kaiken toiminnan keskiössä. Lupaukset lunastetaan esimerkiksi suosimalla lähellä tuotettuja sekä sesongin mukaisia raaka-aineita menuissa, seuraamalla tarkasti hotellin lämmitys-, vesi- ja energiankulutusta sekä suosimalla kierrätysmateriaaleja ja muita ekologisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Loft Housen kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteet on valmistettu Suomen metsien puusta.

Huhtikuussa 2021 Seurahuoneen hotellihuoneiden lukumäärä kasvoi 50 uudella upealla huoneella, kun Sokos Lahden 3. kerrokseen kätketty Seurahuone Loft House avasi ovensa vieraille.