Hämeenmaan kesätyöhaku on alkanut!


30.12.2020

Kesäduuni kiikarissa? Hae Hämeenmaalle hommiin!

Hei sä, joka kaipaat työkokemusta ja haluat työskennellä osana huippujengiä, tuu meille kesäduuniin! Voisit olla meille just sopiva tyyppi, jos hymy tulee sulta ihan luonnostaan ja jos sun asenne on priimaa.

Me haetaan parhaillaan kesätyöntekijöitä erityyppisiin asiakaspalvelutehtäviin Hämeenmaan eri toimialoille ja toimipaikoille. Ei haittaa, jos sulla ei ole aiempaa työkokemusta haussa olevista tehtävistä – me opetetaan. Jos esimerkiksi myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, tarjoilijan tai kahvilatyöntekijän työ kiinnostaa aidosti, oot jo ottanut ensimmäiset askeleet matkalla Hämeenmaan kesätyöntekijäksi.

Vaikka aiempi työkokemus ei olekaan edellytys meidän tuleville kesätyöntekijöille, niin valmius tehdä kaikkia työvuoroja sen sijaan on. Vuorot sijoittuu vaihtelevasti aamu-, päivä-, ja iltavuoroihin sekä viikonloppuihin ja juhlapyhiin. Lisäksi me haetaan nyt ensisijaisesti sellaisia työntekijöitä, jotka pystyy työskentelemään mahdollisimman pitkän pätkän kesäkaudesta.

Lisätiedot ja hakeminen:

Me edellytetään kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää (hakijan tulee olla täyttänyt 18 v. 1.6. mennessä). Tätä nuoremmille, kesätyötä vaille oleville me avataan oma haku 1.3.2021. Osa teistä sähköisen hakulomakkeen täyttäneistä saa kutsulinkin videohaastatteluun ja parhaassa tapauksessa vielä jatkohaastatteluunkin. HAE TÄÄLTÄ

Näytä meille videolla rohkeesti, kuka sä todella olet!

Olemme vahvasti mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa. S-ryhmä on tänäkin vuonna kampanjan pääyhteistyökumppani.