Uudessa loistossaan avautunut lahtelainen Holma kitchen & café sekä Hesburger on koko perheen ravintolakokonaisuus Prisma Holmassa


Prisma Holma Lahdessa keskiviikkona 1. maaliskuuta on avautunut lattiasta kattoon uudistettu ravintolamaailma, joka koostuu uniikista Holma kitchen & cafésta sekä Hesburgerista. Ravintolan tarjonta, visuaalinen ilme sekä toiminnallisuus ovat muuttuneet alkuvuoden aikana tehdyn remontin myötä täysin.

01.03.2023

Uudessa loistossaan ravintolamaailma on suunniteltu palvelemaan niin Prisman asiakkaita, lähialueella työskenteleviä kuin ohikulkijoitakin. Asiakkaiden sekä henkilökunnan palautteita ja toiveita on huomioitu toteuttaessa uudenlaista ravintolakonseptia. Ravintolamaailma on hyvän ruoan ja helppouden yhdistelmä, joka tekee kauppareissusta arjen maukkaimman hetken.

– Muutoshan on valtava. Ikkunoista tulvii valoa ja ruokaryhmät on nostettu hieman korkeammalle lattiatasosta, jotta niissä istuessaan näkee ulos aiempaa paremmin. Sisustus on kotoisa ja raikas. Ajan trendit, vaivattomuus sekä maistuva tarjonta ovat monipuolistaneet ravintolamaailmaa unohtamatta kaikille tuttua Hesburgeria, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaalta ryhmäpäällikkö Sanna Huovi.

Leikkipaikka ja mieleistä syötävää takapenkin porukalle

Holma kitchen & café alkaa jo heti sisääntulon yhteydestä ja sen torimainen tarjonta kutsuu Prismaan saapuvia asiakkaita kahvittelemaan. Raikas, runsas ja värikäs salaatti- ja leipäpöytä ovat näyttävästi esillä. Hesburgerin herkkuja voi tilata myös uusilta itsepalvelukassoilta Prisman sisääntulon yhteydessä. Ravintolassa tarjoillaan monipuolista buffetlounasta salaatteineen ja pizzoineen. Kello 15 alkaen tarjolla on koko perheen tarpeisiin sopiva IltaSafkis, eli iltanoutopöytä. Tilattavissa on myös muutamia herkullisia á la carte-annoksia.

Prisma on tunnetusti lapsiperheiden suosima ostospaikka ja uudistuksella halutaan mahdollistaa aiempaa paremmin perheen kauppa – ja ravintolareissun yhdistäminen. Ruokaryhmien loosimaisuus kutsuu myös rauhallisempaan ruokailuhetkeen.

– Takapenkin porukalla on paljon vaikutusvaltaa siihen, missä syödään. Haluamme, että meille on ihan jokaisen asiakkaan helppoa poiketa. Lapsiperheet voivat tulla suoraan koulusta tai päiväkodista meille syömään ennen Prismaan suuntaamista. Lapsiasiakkaille on toteutettu myös viihtyisä leikkipaikka, ravintolapäällikkö Satu Rantanen kertoo.

Ravintolamaista ruokaa mukaan suoraan Prisman puolelta

Uudistuneen valikoiman lisäksi uutta ja ainutlaatuista Holma kitchen & caféssa on Prisman puolelle avautuva myyntitiski. Prisman asiakkaat voivat ruokaostoksillaan ostaa valmiiksi pakattuja ravintolassa valmistettuja ruokia ja pizzankin voi tilata jo valmiiksi muita ostoksia tehdessä. Myös Prisman palvelutiskillä myydään ravintolassa valmistettuja ruokia. Holma kitchen & café on ensimmäinen laatuaan Osuuskauppa Hämeenmaan tarjonnassa tällaisella konseptilla, jolla on tarkoitus tuoda herkullisuutta arkeen.

Vetovoimaa työnantajana

Uudet tilat ja tarjonta vaikuttavat asiakaskokemuksen lisäksi positiivisesti myös työntekijäkokemukseen.

– Uskomme, että uudistus vahvistaa Holma kitchen & cafén sekä Hesburgerin pitovoimaa ja lisää sen vetovoimaa alan ammattilaisten sekä alalle valmistuvien keskuudessa. Haluamme myös luoda leppoisan ja kannustavan ilmapiirin, jossa nykyiset työntekijät viihtyvät ja jonne uudet haluavat tulla. Tämä ravintola on lattiasta kattoon uusittu, nykyaikainen ja viihtyisä työpaikka. Koko Holman ravintolamaailman jengi toivottaa kaikki tervetulleeksi ihastelemaan uudistuksen tuotoksia – tämä on upea! Rantanen iloitsee.

Holma kitchen & cafén pääurakoitsijana toimi Expedit Finland Oy. Uudistuksen suunnitteli Kristian Koivisto.

Holma kitchen & café & Hesburger

Prisma Holma Lahti, Johanneksenkatu 4, 15240 Lahti

Aukioloajat:

Holma kitchen & café

ma-la klo 8.00-21.00

su klo 10.00-19.00

Hesburger

ma-to klo 10.00-21.00

pe-la klo 10.00-21.30

su klo 10.00-21.00

Lisätietoja

Sanna Huovi, puh. 0503478776

Minna Kainulainen, puh. 0504363773