Hollolan Sale sai uuden tyylikkään ilmeen ja asiakkaiden toivomia palveluita


Sympaattisilla maaseutu-Saleilla on pysyvä paikka erityisesti seudun vakituisten ja kesäasukkaiden sydämissä. Hollolan Salen asiakkailla on nyt erityistä syytä hymyyn, kun heidän lähikauppansa kokonaisvaltainen miljööuudistus on valmistunut.

28.05.2021

Uudistuneen myymälän päävärit ovat punainen ja harmaa. Tehostevärinä on käytetty tyylikästä mustaa. Raikas nykyaikainen värimaailma on tuttu niistä Sale-myymälöistä, jotka on jo uudistettu ketjun uuden ilmeen mukaisesti.

Hollolan Salen koko myymälämiljöö, hedelmä- ja vihannesosasto sekä osa kalusteista uudistettiin keväisen remontin yhteydessä.

– Myymälä sai uuden raikkaan ilmeen, seinät maalattiin ja friisit uusittiin. Asioimisen helppous on huomioitu entistä paremmin, ja myymälä on nyt aiempaa selkeämpi, kertoo ryhmäpäällikkö Katri Lehtinen.

– Uudet hyllynpäädyt ja pienet yksityiskohdat tuovat ryhtiä myymälään, jatkaa myymäläpäällikkö Maija Karelius-Hieto.

Paikallisesti kohdennettu valikoima

Miljööuudistuksen yhteydessä Sale Hollolan tuoteryhmiin tehtiin päivitystä.

– Uudistuneen myymälämme valikoimissa on huomioitu asiakaskunta yhä paremmin. Tuoteryhmät laajenivat esimerkiksi grillituote-, kahvi- ja juomavalikoimissa, mainitsee Maija Karelius-Hieto.

Valikoimiin on otettu lisäksi useita asiakkaiden toivomia yksittäistuotteita.

Hollolan Salesta löytyy nyt myös take away -kahvipiste ja puutarhaharrastajien iloksi laaja kesäpiha. Lisäksi myymälään on avattu asiakkaiden toivoma paistopiste, josta saa päivittäin tuoreita suolaisia ja makeita herkkuja.