Herkullisia uutisia Holmasta: Prisma Holman ravintolamaailma uudistuu täysin helmikuun 2023 loppuun mennessä


Prisma Holman ravintolamaailma on suljettuna vuoden viimeisestä päivästä helmikuun 2023 loppuun, jolloin se avaa ovensa asiakkailleen uudessa loistossaan. Ravintolamaailman visuaalinen ilme sekä toiminnallisuus muuttuvat remontin myötä täysin. Ravintolamaailma koostuu jatkossa uniikista Holma kitchen & cafésta sekä jo tutuksi tulleesta Hesburgerista.

10.10.2022

Uusi Holma kitchen & café on hyvän ruoan ja helppouden yhdistelmä, joka palvelee niin Prisman asiakkaita, lähialueella työskenteleviä kuin ohikulkijoita. Ravintolassa tarjoillaan maukasta lounasta ja illalla tarjolla on raikas ja laadukas salaatti- ja pizzabuffa sekä tilattavia a la carté-annoksia.

– Uusittuna Holman ravintolamaailma tulee olemaan viihtyisä, raikas ja monipuolinen kokonaisuus. Remontti tuo tunnelmallisuutta ja avaruutta tehden ravintolasta entistä houkuttelevamman, toteaa ryhmäpäällikkö Sanna Huovi Hämeenmaalta.

Kahvila siirtyy alkamaan jo sisääntulon yhteydestä ja sen torimainen tarjonta kutsuu Prismaan saapuvia asiakkaita kahvittelemaan. Seinää avataan Prisman puolelle, jolloin ravintolamaailman valmistamia herkkuja voi ostaa myös kylmätiskistä Prisman puolelta tai pizzankin voi tilata jo muita ostoksia tehdessä. Asiakkaiden suosima Hesburger säilyy, mutta sekin päivitetään uuden ilmeen mukaiseksi. Lisäksi Hesburgerissa asiointi helpottuu sinne saatavien itsepalvelukassojen myötä.

Prisma Holman nykyinen ravintolamaailma sulkeutuu 30.12.2022 ja se avautuu uusittuna helmikuun lopussa 2023. Uudistuksella on myös positiivinen työllistämisvaikutus, sillä ravintolamaailmaan tullaan rekrytoimaan uutta henkilökuntaa. Osuuskauppa Hämeenmaa aloittaa rekrytoinnit loppuvuodesta 2022.