Hämeenmaan Primoista 3.9. S-Etukortilla KAIKKI KÄYTTÖTAVARATUOTTEET –15%!


02.09.2021

O(S)TA ILO IRTI VERONPALAUTUSPÄIVÄNÄ 3.9. HÄMEENMAAN PRISMOISSA!

Veronpalautuspäivän ajan 3.9. S-ETUKORTILLA KAIKKI KÄYTTÖTAVARATUOTTEET –15%

Alennuksen saat S-Etukortilla näistä tuotteista: Astiat, valaisimet, kodintekstiilit, vaatteet, jalkineet, laukut, kosmetiikka, siivoustarvikkeet ja pesuaineet, urheiluvälineet, lelut, kirjat, remontointi- ja autotarvikkeet, kukat, pienet kodinkoneet, imurit, konsolipelit, elokuvat, musiikki, matkapuhelimet, polkupyörät, televisiot, tietokoneet, tablet-tietokoneet, kamerat, pelikonsolit, pesukoneet, kylmälaitteet, liedet.

Niin kauan kuin tavaraa riittää. Tuotteille ei varauksia eikä ennakkomyyntiä.
Etu ei koske: tilausmyyntituotteita, elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, tupakointi- ja alkoholituotteita, vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä eikä Prepaid-kortteja ja latausseteleitä.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuusmaksu 100€. Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 € kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa hameenmaa.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858, ma-pe klo 8–20 (0,088 €/min).