Hämeenlinnan Emotion Goodmanin remontti on valmis


Uudistunut Emotion Goodman Hämeenlinnassa avasi ovensa asiakkailleen maanantaina 4.9.2023 uuden konseptin mukaisena kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliikkeenä.

06.09.2023

Uudistunut Emotion Goodman Hämeenlinnassa avasi ovensa asiakkailleen maanantaina 4.9.2023 uuden konseptin mukaisena kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliikkeenä. Remontin myötä miljöössä on havaittavissa paljon muutoksia ilmeessä, asiointimukavuudessa sekä tuotesijoittelussa. Emotion Goodmanista löytyy jatkossa myös kaksi meikkauspistettä.

Uuden konseptin mukainen Emotion Goodmanin remontti on valmistunut ja ovet päästiin avaamaan asiakkaille heti maanantaiaamutuimaan. Avauspäivää olikin odotettu, ja uutta liikettä päästiin esittelemään asiakkaille. Liikkeeseen tehdyt muutokset näkyvät ja tuntuvat.

– Remontin myötä lattia vaihdettiin jalalle miellyttäväksi vinyylilattiaksi, mikä tuo sekä uuden ilmeen että työskentelymukavuutta. Seiniä maalattiin ja kalusteita vaihdettiin, mutta sääs-timme paljon myös vanhoja kalusteita, joita tuunattiin uuteen uskoon! kertoo Hämeenmaan Emotioneiden ja Sokoksen kosmetiikasta vastaava myyntipäällikkö Henna Hämäläinen.

Myös asiakasviihtyvyyteen ja asioinnin helpottamiseen on panostettu – uudet valaistusratkaisut, tuotteiden sijoittelu tuoteryhmittäin uusille paikoille sekä uutuutena kaksi meikkauspistettä tekevät uudistuneesta Emotionista täyden palvelun liikkeen.

– Uudistus näkyy myös valikoimassamme, kun jatkossa meiltä löytyvät muun muassa Urban Decay- ja Anastasia-tuotemerkit, vanhojen tuttujen lisäksi, Hämäläinen kertoo.

Kauneuden ja kosmetiikan trendit näkyvät niin valikoimassa kuin myös myymälän yleisilmeessä. Myymälän värimaailmasta löytyy pinkkiä, mustaa, murrettuja sävyjä sekä harmaata, ja materiaa-leissa toistuu sormipaneeli pöydissä ja kasasaarekkeessa. Tulevaisuudessa Emotion Goodmanista löytyy mahdollisesti myös Studio-palvelut, joita pyritään elvyttämään taas remontin jälkeen.

Emotion on kauneuden ja hyvän olon erikoisliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kansainvä-listä ja suomalaista huippukosmetiikkaa ja tuoksuja, terveystuotteita sekä naisille että miehille. Tar-joamme tuote-esittelyitä, virikkeitä ja elämyksiä viihtyisässä ympäristössä. Palveluihimme kuuluvat lisäksi emo-aamut ja veloituksettomat kauneustunnit, joiden aikana annamme henkilökohtaista opastusta esimerkiksi ihonhoidossa, meikkauksessa. Asiakasomistajille tarjoamme kuukausittain vaihtuvia asiakasomistajatarjouksia sekä Bonuksen kaikista ostoista.

Emotion Goodman uudistui uuden konseptin mukaiseksi liikkeeksi syyskuussa 2023