ABC Heinola ja Riihimäki uudistuivat – tule tutustumaan täysin uudistettuun Buffetmaailmaan


Voit jatkossa nauttia entistäkin runsaammasta ruokatarjonnastamme, sillä monipuolisessa Buffetmaailmassa on runsaasti valinnanvaraa. Buffetmaailmat löydät nyt ABC Heinolasta, Riihimäeltä, Renkomäestä ja Tiiriöstä.

08.05.2024

ABC Buffetmaailma kutsuu herkuttelemaan! ABC Heinolan ja Riihimäen uusi Buffetmaailma on avattu. Voit jatkossa nauttia entistäkin runsaammasta ruokatarjonnastamme, sillä monipuolisessa Buffetmaailmassa on runsaasti valinnanvaraa – ja santsaaminen on suotavaa. Perinteisen Noutopöydän lisäksi löydät Buffetmaailmasta KEBABC! Buffetin, Aasia Buffetin sekä kestosuosikiksi nousseen herkullisen Pizzapöydän. Jälkiruokana kahvi, tee tai kaakao päivän makean kahvileivän kera.

ABC Noutopöytä

Noutopöydästä löydät kevyempää ja täyttävämpää syömistä jokaiseen makuun. Voit koota mieleisesi annoksen useista lämminruokavaihtoehdoista, raikkaasta salaattipöydästä ja tuoreista leivistä ruokajuomineen.

KEBABC! Buffet

Valitse kotimaisen kebabin kaveriksi rapeita ranskalaisia, mietoa tai tulisempaa kastiketta sekä salaattia. Kebabin voit valita myös proteiinipitoisena härkäpapuna.

Aasia Buffet

Aasia Buffetissa herkuttelet aasialainen keittiön antimilla. Ruoassa vaihtelevat makean, suolaisen, happaman ja tulisen eri vivahteet. Seassa on ripaus aasialaisia mausteita, kuten inkivääriä, valkosipulia, sitruunaruohoa ja chiliä.

Pizzapöytä

Pizzapöytä on täynnä meheviä pizzoja lukuisilla täytteillä. Tarjolla on uunituoretta ja maukasta pizzaa vaihtuvin mauin. Voit tilata pizzan lempitäytteilläsi ja nauttia Pizzapöydän herkuista niin paljon kuin mielesi tekee.

Tervetuloa herkuttelemaan!