Tervetuloa autopesuun!


Osuuskauppa Hämeenmaan ABC Carwashin 14:sta pesupaikassa peset autosi ympäristöystävällisesti. Pesupaikat ovat nykyaikaisia ja siistejä ja sijaitsevat pääosin ABC-automaattiasemien, Prismojen sekä ABC-liikennemyymälöiden yhteydessä. Autopesuista saa luonnollisesti Bonusta ja niissä käy myös S-Business -kortti.

Autopesujen pesuvaihtoehdot ja hinnat voit tarkistaa ABC-mobiilista. Sieltä voit tarkistaa myös kunkin pesupaikan jonotilanteen jonokamerasta.

Katso lähin autopesupaikkasi >>

Maksa pesu ABC-mobiililla nousematta autosta

Maksa pesu ABC-mobiililla nousematta autosta

ABC-mobiililla voit maksaa autopesun kätevästi poistumatta autostasi. Sovellus tunnistaa jopa oikean ABC-aseman automaattisesti puhelimen paikannustietojen avulla.

Näin helposti mobiilipesu toimii:

  1. Avaa ABC-mobiili sovellus.
  2. Valitse Pesu-toiminto ja listalta haluamasi pesuohjelma.
  3. Maksa auton pesu, kun olet maksutolpan kohdalla ja seuraavana vuorossa.
  4. Kun ovet avautuvat, aja auto pesuhalliin ja seuraa pesukoneen ohjeita.

Huom. Jos et ole vielä asemalla ja haluat tarkastella pesuohjelmia ja -hintoja, valitse pesupaikka ensin Hae tai lähimmät autopesut –toimintojen kautta.

ABC-mobiilissa on teksti “mobiilipesu” autopesukuvakkeen yhteydessä niillä asemilla, joilla on mahdollista maksaa auton pesun mobiilisti.

 

ABC Carwash -sarjapesu – osta useampi pesu kerralla ja säästä

ABC Carwash -sarjapesu – osta useampi pesu kerralla ja säästä

ABC-mobiilissa voit nyt ostaa kolme tai viisi saman pesuohjelman autopesua kerralla. Ne voi käyttää saman Osuuskaupan alueen ABC Carwash -autopesupaikoissa, joissa sama pesuohjelma on tarjolla.

ABC-mobiilin Autopesut-osion "Osta pesu" -valikosta voit valita ostettavien autopesujen määrän. "Käytä pesu" -valikon puolelta löydät ostamasi autopesut, joita et ole vielä käyttänyt.