Kokoukset, juhlat ja työmatkat


Hotellimme Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone sekä Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna tarjoavat mahtavat puitteet onnistuneiden kokouksien järjestämiselle.

Hotelliemme kokoustilat on varustettu erittäin laadukkaalla tekniikalla. Lahden Seurahuoneella on 8 monipuolista ja erilaista kokoustilaa suurillekin yli 200 hengen ryhmille. Seurahuoneella on myös etätyöhuoneita. Vaakuna Hämeenlinnassa on 8 valoisaa ja toimivaa kokoustilaa jopa 120 hengen ryhmille. Tunnelmalliset ja viihtyisät tilaussaunat kabinetteineen Lahden Seurahuoneella sekä Vaakuna Hämeenlinnassa viimeistelevät onnistuneen kokouksen tai sopivat täydellisesti rentoon illanviettoon. Autamme mielellämme myös oheisohjelman hankinnassa.

Hotelleissamme voit järjestää myös mitä upeimmat juhlat. Olipa kyseessä sitten yritysjuhlat, henkilöstötapahtuma tai pikkujoulut, ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa teidän toiveidenne mukaisen tilaisuuden.

Viihtyisät hotellimme keskeisillä sijainneilla liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä sopivat työmatkalaisille erinomaisesti. S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kattava kanta-asiakasohjelma, jonka kautta työmatkalaiset voivat kerätä ja käyttää etuja kokous-, majoitus- ja ravintolaostoihin. Lue lisää S-Cardista tästä.