Lähikauppana hypermarket


Maaliskuussa 2021 Lahden keskustaan S-market Sykkeen tilalle avattu energiatehokas Prisma Syke on hurmannut vakioasiakkaat Pirjo ja Jouko Löyttysen kattavalla valikoimallaan ja lyömättömällä asiakaspalvelullaan.

Lahtelaispariskunta sai naapurikseen kompaktin kaupunki-Prisman kattavilla valikoimilla

Pitkälti yli vuosikymmenen ajan lähes päivittäin kauppakeskus Sykkeessä asioineet Pirjo ja Jouko Löyttynen ovat erittäin iloisia uudesta Prismasta. Kävellen kauppaan kulkevat Pirjo ja Jouko kertovat Prisman laajan valikoiman kasvattaneen entisestään heidän oman lähikauppansa merkitystä. Prisman lisäksi Sykkeen uusi ravintolakokonaisuus tuo Löyttysten mielestä lisäarvoa Lahden keskusta-alueelle. Erityistä kiitosta Prisma saa valikoimastaan.

– Tänne on helppo tulla sekä kävellen että autolla, ja valikoima on kattava. Käyttötavaroissa on hyvä valikoima tuotteita jokapäiväiseen arkeen, Jouko toteaa.

Pirjo kertoo heille erityisen tärkeiden käyttötavaraosastojen olevan vaate- ja kenkäosastot, joista saa kaikkea tarvittavaa itselle ja lapsenlapsille. Käyttötavaroiden lisäksi laajentunut päivittäistavaravalikoima on Löyttysten mieleen.

– Lihatiski on todella monipuolinen, ja esillepano on houkutteleva, Jouko sanoo.

Pirjo kertoo heidän ostavan lähes kaikki liha- ja kalatuotteet Ruokatorilta. Ruokatorin monipuolinen kattaus, kuten Prisman myötä valikoimaan tulleet grillituotteet, ovat innostaneet pariskuntaa kokeilemaan uusia tuotteita. Myös uuden Fazerin myymäläleipomon laaja valikoima miellyttää. Paljon hedelmiä ja vihanneksia ostavat Löyttyset kiittelevät lisäksi Sykkeen aina tuoretta ja monipuolista hevivalikoimaa.

Löyttysille asiakaspalvelun merkitys on valtava, ja tämä onkin yksi syy, miksi he nauttivat Prisma Sykkeessä asioinnista.

– Tuotteiden lisäksi Prisma Sykkeessä parasta ovat myyjät. He ovat aina ystävällisiä ja avuliaita. Henkilökunta on aivan upeaa, Pirjo kiittelee.

Keskusta-alueen vetonaula

Prisma Syke on kehittyvän Paavolan alueen vetonaula. Prismassa on laajat ja monipuoliset käyttö- ja päivittäistavaravalikoimat aina edullisella hintatasolla.

– Kattavaan valikoimaamme kuuluu muun muassa laaja kodin osasto sekä lastenvaatteita ja leluja, joiden tarjonta Lahden keskusta-alueella on toistaiseksi ollut vähäistä, prismajohtaja Ville Kivinen kertoo.

Hypermarketin lisäksi moderniksi remontoidusta Prisma-keskuksesta löytyy monipuolinen kattaus viihtyisiä ravintoloita ja erikoisliikkeitä.

– Uskomme Prisma-keskuksen kasvattavan koko Paavolan alueen vetovoimaa sekä yhdistävän Paavolan ja ydinkeskusta-alueen nykyistä tiiviimmäksi kokonaisuudeksi, Ville Kivinen kertoo.

Asiakkaat ovat toivottaneet Prisman sydämellisesti tervetulleeksi Sykkeeseen. Sykkeen palveleva ruoan verkkokauppa noutopisteineen ja kotiinkuljetuksineen tarjoaa helppoutta asiakkaiden arjen kiireisiin.

Energiatehokas Prisma-keskus

Koko kauppakeskuskiinteistö remontoitiin Prisman muutostöiden yhteydessä. Remontissa kiinnitettiin erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Kaikki kiinteistön ilmanvaihtokoneet vaihdettiin uusiin lämmön talteenotolla varustettuihin koneisiin. Lämmön talteenotto ilmanvaihtokoneessa hyödyntää poistettavan sisäilman lämmön koko Sykkeen kiinteistössä. Lisäksi yleisvalaistus uusittiin energiatehokkaaksi led-valaistukseksi.

Prisman kylmälaitos ja kylmäkalusteet uusittiin, ja nyt kylmälaitoksen kylmäaineena toimii hiilidioksidi. Hiilidioksidilla toimiva kylmälaitos on energiatehokas ja vähäpäästöinen. Lisäksi uusi kylmälaitos mahdollistaa lauhdelämmön talteenoton, jolloin hukkalämpö hyödynnetään tehokkaasti uudelleen.

– Energiatehokkuutta parantavien muutosten myötä Sykkeen kokonaisenergian kulutuksen arvioidaan tippuvan vuositasolla 40–50 prosenttia, kertoo Hämeenmaan kiinteistöjohtaja Ari Järvinen.

Myös katolle mahdollisesti asennettavien aurinkopaneeleiden varaukset on huomioitu remontissa.

Prisma Sykkeen energiatehokkuus tukee ja edistää Osuuskauppa Hämeenmaan kunnianhimoisia ilmastotavoitteita. Hämeenmaan tavoitteena on olla oman toimintansa osalta hiilinegatiivinen vuonna 2025.