Tule viettämään jouluinen lauantai 11.12. koko perheen voimin kauppakeskus Sykkeeseen! Luvassa tarjouksia, musiikkiesityksiä, glögitarjoilu sekä voit tulla tapaamaan hurmaavaa Jääkuningatarta ja Joulupukkia sekä 4H kotieläinpihan eläimiä.

Katso tapahtuman ohjelma >>

Haemme uusia työkavereita! Nyt meillä on avoinna monipuolisesti työtehtäviä ympäri Kanta- ja Päijät-Hämettä. Tarjoamme sinulle luotettavan ja hyvämaineisen työpaikan lyömättömillä henkilöstöeduilla!

Haluatko kuulla lisää? Tule rohkeasti tapaamaan rekrytiimiämme Prisma Hämeenlinnaan torstaina 25.11. klo 14–18 tai Prisma Launeelle Lahteen 1.12. klo 14–18. Kerromme mielellämme lisää juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivista työpaikoista.

Katso kaikki avoinna olevat työpaikkamme täältä>>

Uudistunut S-market Nastola vastaa uudistuksen myötä nyt entistä paremmin paikallisten asiakkaiden odotuksiin. Myymälän ilme on uudistunut raikkaan viihtyisäksi ja valikoima on laajentunut lähes kaikissa tuoteryhmissä.

Uudistus on ollut mittava, sillä S-market Nastolassa uudistettiin myymälän kaikki kalusteet. Esimerkiksi kylmälaitteet ovat uusia ja ovellisina myös energiaystävällisiä. Niin ikään hedelmä- ja vihannesosaston kalusteet on uusittu.

– Seinät maalattiin ja myymälän värimaailma on hillitysti tyylikkään tummanharmaa, uuden S-market -miljöön mukaisesti, ryhmäpäällikkö Erja Kaila Osuuskauppa Hämeenmaalta esittelee.

– Valikoimaa on merkittävästi laajennettu ja valikoimasuunnittelussa on huomioitu alueen asiakkaiden ostokäyttäytyminen ja -tarpeet, toteaa Kaila.  Marketpäällikkö Hannu Kesänen kertoo, että myös asiakkaiden tuotetoiveita on otettu uudistuksen valikoimatyössä huomioon.

Tuoretuotteet ovat saaneet entistä enemmän myyntitilaa. Myös juomaosasto on täysin uudistettu. Se on entistä tilavampi ja tässäkin tuoteryhmässä on asiakkailla reilusti entistä enemmän valinnanvaraa.

-Osaston yleisilme on tyylikäs ja viihtyisä, mistä olemme erityisen ylpeitä, toteaa Kaila.

Tavoitteena asiakkaan arjen ruokavalintojen helpottaminen

-Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme inspiraatioita arjen ruokaratkaisuissa. Ruokatorin tiloja laajennettiin ja erityisesti pakatun valmisruoan valikoimaa on kasvatettu asiakkaan arjen helpottamiseksi. Jatkossa Ruokatorilta on saatavilla muun muassa pitsaa ja patonkeja, sekä laajempi valikoimaa valmiiksi pakattuja ruoka-annoksia. Myös ravintola Mamma Marian ja Amarillon valmisannoksia on saatavilla, kertoo Kaila.

Hyvän kahvin ystäviä ilahduttaa Take Away -kahvipiste, missä kahvin laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota.

Uudet itsepalvelukassat lisäävät asioinnin sujuvuutta erityisesti ruuhka-aikoina. Koska kassoilla on valvonta, niiltä voidaan ostaa myös ikärajavalvottavia tuotteita.

– Kannustamme kaikkia rohkeasti kokeilemaan itsepalvelukassoja, henkilökuntamme opastaa ja neuvoo tarvittaessa, rohkaisee marketpäällikkö Kesänen.

S-market Nastola työllistää noin 30 työntekijää. Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Nastolan alueella kattavasti, sillä alueen talouksia palvelee kaksi Sale-myymälää, kaksi S-market-myymälää ja ABC liikennemyymälä sekä ABC-pesukatu. 

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Erja Kaija 050 363 6458

Suomalainen hiilinegatiivinen smoothie-ketju tuo energiaa ostosreissuihin Launeella. Osuuskauppa Hämeenmaa ja Jungle Juice Bar aloittavat yhteistyön tuomalla Prisma Launeen hedelmä- ja vihannesalueelle ensimmäisen shop-in-shopin, josta voi ostosten lomassa napata luonnon piristystä päivään.

– Olemme innoissamme avaamassa ensimmäistä shop-in-shop-konseptin Jungle Juice Baria Lahteen! Tarjoamme Prisma Launeen asiakkaille mahdollisuuden välttää nälkäkiukku ostosreissuilla tuoreen ja raikkaan smoothien voimalla, kertoo Jungle Juice Barin toimitusjohtaja Elli Holappa.

Mehu- ja smoothiebaarin avaaminen on osa Prisman laajempaa uudistustyötä, joka valmistuu kokonaisuudessaan keväällä 2022.

– Prisma Launeen uudistus tarjosi meille loistavan mahdollisuuden pilotoida konseptiamme täysin uudenlaisessa ympäristössä. Osuuskauppa Hämeenmaa on osaltaan osoittanut upeaa yhteistyötä ja panostusta tähän projektiin, esimerkiksi tilaamalla ostoskärryihin mukitelineitä. Olemme tästä erittäin mielissämme, jatkaa Holappa.

Hämeenmaa pitää yhteistyön kannalta tärkeänä molempien osapuolien sitoutuneisuutta vastuullisuuden periaatteisiin. Jungle Juice Barin vastuullisesti ja kestävästi tuotetut smoothiet tukevat Hämeenmaan arvoja ja tavoitteita vastuullisuuden näkökulmasta. Prisma Launeella ollaankin innoissaan uudesta yhteistyöstä.

– Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja ilosuin olemme päässeet kertomaan asiakkaillemme tästä. Prisman heviosastolla sijaitseva Jungle Juice Bar on ensimmäinen laatuaan ja tuo ainutlaatuista lisävastinetta ostoksille. Nykyaikaiseen kaupankäyntiin kuuluu, että tarjooma jopa ylittää asiakkaan odotukset totutusta, ja tällä yhteistyöllä me saamme rikastettua valikoimaamme entisestään, valottaa prismajohtaja Jarmo Piiroinen.

– Ja tosiaan, uskomme tähän niin vahvasti, että tilasimme joka toiseen ostoskärryyn mukitelineet. Niistä voi kätevästi siemailla mehua ostosten lomassa, Piiroinen lisää ja naurahtaa.

Tulevaisuuden tuulia Lahdessa

Lahden Prisma Launeen uudistustyön myötä myymälä saa raikasta uudenlaista tarjontaa ja uusia palveluja loppuvuoden sekä ensi talven aikana. Tulevaisuuden tuulet puhaltavat mukanaan mm. Yrttikasvattamon, kalasavustamon, ympäri vuoden palvelevan huoltopisteen, Prisma Gaming -alueen ja upouuden Outdoor-osaston.

– Tärkeänä teemana meillä on aina edullinen ja laaja valikoima. Lisäksi haluamme luoda asiakkaillemme entistä paremman ja laadukkaamman asiointikokemuksen. Ruokatori ei ole enää erillinen Ruokatori, vaan pikemminkin elämysalue, josta löytyy myös konditoriatuotteet leivoksineen ja kahvimyynti. Tätä kokonaisuutta vahvistaa myös uusi mehu- ja smoothiebaari. Tuomme ravintolamaista kokonaisuutta myymälän sisälle – tästä esimerkkinä saimmekin juuri upouudet, tasokkaat pizzauunit Ruokatorialueen keittiöön. Näitä ravintolatason herkkuja ja leivoskahveja pääsee nauttimaan ostosreissun lomassa meidän Lounge-tilassa, Jarmo Piiroinen summaa.

Launeen Prismassa pyritäänkin luomaan täysin uudenlaista, muualta päin maailmaa tuttua kulttuuria.

– Pian meillä onnistuu fillarihuollot, luistimien teroitukset ja grillinkin saa kasattuna mukaansa. Lahdessa tällä kaikella on uutuusarvoa, Piiroinen taustoittaa.

Maailmaa vaivaava komponenttipula on asettanut omat haasteensa remontin edistymiselle, jonka vuoksi Launeen Prismassa odotellaan vielä joitakin kalusteita saapuviksi.

– Kuluvaa vuotta on leimannut se, että kaikki kalusteet ovat saapuneet hivenen myöhässä. Keväästä asti olemme työskennelleet remontin keskellä, mutta työporukallamme hyvä vire on pysynyt yllä tiukassakin rutistuksessa. Olemme kiitollisia asiakkaillemme, jotka ovat olleet todella ymmärtäväisiä ajoittaisten remonttitohinasta aiheutuneiden muutosten suhteen. Nyt pitkä odotus on kuitenkin palkittu, sillä uudistuksen ensimmäinen erä on saatu päätökseensä ja siitä napattu otteluvoitto, iloitsee Piiroinen.

Lisätietoja:

Jungle Juice Bar, toimitusjohtaja Elli Holappa, 040 509 4786, elli@junglejuicebar.com

Osuuskauppa Hämeenmaa, prismajohtaja Jarmo Piiroinen, 050 328 4954, jarmo.piiroinen@sok.fi

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtuma tulee taas lauantaina 10.7. klo 11-16.

Häme tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikille lähiruuan ystäville, läheltä ja kaukaa. Vieraile hämäläisillä tiloilla, tee ostoksia, kerrytä makumuistoja ja koe aitoja elämyksiä.

Näiltä sivuilta löydät tapahtuman kohdetiedot; laajan valikoiman hämäläisiä maatiloja, lähiruokapuoteja, elintarvikeyrityksiä, marjatiloja, pienpanimoita ja paljon muuta.

Tervetuloa makumatkalle hämäläisen ruuan pariin!

 

Osuuskauppa Hämeenmaa on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.

Haja-asutusalueiden ja maaseudun taajamien asukkaat ja kesäasukkaat tietävät, ettei kyläkauppa ole ”vain ruokakauppa”. Valikoimia räätälöidään paikallisesti, ja kaupasta saa kätevästi kodeissa ja mökillä tarpeellista käyttötavaraa.

Useampana vuonna Kyläkauppapäivään osallistuneessa Hämeenkosken Salessa on myymälän kokoon nähden kattava käyttötavaravalikoima.

– Meiltä löytyy jonkin verran keittiötarvikkeita, kuten pullonavaaja, keittiösakset ja piirakkavuoka. Valikoimassa on myös esimerkiksi saunatarvikkeita, käsityötarvikkeita ja kesäklassikko eli kaasu, kertoo Hämeenkosken Salen myymäläpäällikkö Laura Leppänen.

Kyläkaupoista löytyy usein myös posti-, veikkaus- ja apteekkipalveluita sekä tietoa alueen tapahtumista ja muista palveluista.

– Oman kylän kaupalla on iso merkitys. Kävelymatkan päästä pystyy saamaan suhteellisenkin laajan valikoiman tuotteita. Ja esimerkiksi täällä Hämeenkoskella etäisyydet ovat aika pitkät, kun lähdetään muualle kauppoihin, Laura sanoo.

Elinvoimaiset kyläkaupat turvaavat alueensa asuttavuutta. Niillä on paljon annettavaa myös tulevaisuudessa, kun etsitään uusia ratkaisuja tärkeiden lähipalveluiden säilyttämiseksi koko Suomessa.

– Paikalliset asiakkaamme ovat kertoneet haluavansa käyttää oman lähikaupan palveluita erityisesti talvella, kun muuten on hiljaisempaa. Palveluita käyttämällä he haluavat varmistaa, että kauppa pysyy kylällä jatkossakin, mainitsee Laura.

Kyläkauppapäivä järjestetään 12.6.2021 yhdessä Suomen Kylät ry:n Avoimet Kylät -tapahtuman kanssa. Koronatilanteen takia tapahtuma pidetään tänäkin vuonna terveysturvallisesti verkossa. Kyläkauppapäivän järjestävät Päivittäistavarakauppa ry ja sen jäsenyritykset.

Kauppoja voi seurata muun muassa Facebookissa ja Instagramissa:

Hämeenmaan Salet

Hämeenmaan S-marketit

Osuuskauppa Hämeenmaa Instagramissa

Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikoista mukana ovat:

 • S-market Hartola
 • S-market Sysmä
 • S-market Padasjoki
 • S-market Vääksy
 • S-market Jokioinen
 • S-market Tammela
 • S-market Iittala
 • S-market Loppi
 • S-market Järvelä
 • S-market Oitti
 • S-market Lammi
 • S-market Tuulos
 • S-market Turenki
 • S-market Hauho
 • S-market Tervakoski
 • S-market Parola
 • Sale Artjärvi
 • Sale Myrskylä
 • Sale Vierumäki
 • Sale Heinola KK
 • Sale Ypäjä
 • Sale Humppila
 • Sale Renko
 • Sale Kukkila
 • Sale Läyliäinen
 • Sale Ryttylä
 • Sale Hollola
 • Sale Hämeenkoski

 

S-ryhmän virtuaalinen rekryinfo torstaina 21.1.2021 klo 13-15

Aika: torstai 21.1.2021 klo 13.00-15.00

Paikka: Livelähetys

Mitä: Kiinnostaako kesäduuni? S-ryhmän virtuaalinen rekrytointi-info kokoaa innokkaat kesätyönhakijat sekä työnantajan samaan lähetykseen. Tilaisuudessa tuodaan esille eri toimialoja ja kesätyötehtäviä S-ryhmässä. Tule kuulemaan, mitä kaikkea ÄssäKesä 2021 pitää sisällään!

Kenelle: Vietä kesä meillä tai jää pidemmäksi aikaa! Tapahtuma on suunnattu kaikille innokkaille kesätyönhakijoille tai S-ryhmästä työnantajana kiinnostuneille ikään katsomatta ympäri Suomen.

Mikä mietityttää? Alla olevan lomakkeen kautta voit lähettää kesätyöhön ja rekrytointiin liittyviä kysymyksiä. Vastaamme niihin tapahtumassa.

Osuuskauppa Hämeenmaan 2021 kesätyöhaku on nyt auki: www.hämeenmaalletöihin.fi