Prisma Laune laajentaa palvelutarjontaa avaamalla uuden huoltopisteen myymälään. Huoltopiste on Prisma-ketjun uudenlainen konsepti, joka helpottaa asiakkaiden kiireistä arkea Launeen lisäksi jo Kaaren ja Rauman Prismoissa. Launeen Prisman sisääntulon yhteydessä sijaitseva Huoltopiste vastaa asiakkaiden toiveisiin polkupyörähuolloista, joiden avulla pyörän elinkaari pitenee.

– Pystymme huoltamaan yleisimmät polkupyörämerkit ja -mallit. Huoltopiste tarjoaa polkupyörille ensi- ja kausihuoltojen lisäksi myös laajempia täyshuoltoja, Prisma Launeen prismajohtaja Jarmo Piiroinen toteaa.

Pyörähuoltojen lisäksi Huoltopisteellä onnistuu muun muassa luistinten teroitukset ja terien muotoilu, sekä tuotteiden kasaukset.

– Jokainen ihan uusikin luistin vaatii teroituksen, saati sitten kun niillä luistellaan, kertoo Piiroinen.

– Kaasugrillin ja vastaavien tuotteiden kasaaminen ei ole kaikille helppoa tai luontevaa, mutta meillä esimerkiksi grillin ostaminen ei jää kiinni siitä, kuka sen kasaa. Kasauspalvelumme auttaa!

Huoltopisteellä työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka pyrkii kehittämään Huoltopisteen tarjontaa asiakkaiden kysynnän mukaisesti.

– Henkilökunnan koulutus Huoltopisteelle on paraikaa käynnissä. Pisteen vetäjänä toimii alan ehdoton ammattilainen! Piiroinen iloitsee.

– Meidän Huoltopisteeltä voi tulla kysymään avoimin mielin mitä tahansa, pyrimme aina ratkaisemaan asiakkaan ongelmat ja helpottamaan arkea. Parhaimmillaan asiakas voi tuoda pienen polkupyörävian huollettavaksi kauppareissun yhteydessä, ja poistua sitten myymälästä ostosten ja huolletun pyörän kanssa, hän jatkaa.

Launeen Prisma jatkaa uudistustaan

Launeella on käynnissä laaja uudistustyö, jonka myötä myymälä saa raikasta uudenlaista tarjontaa ja uusia palveluja kevään aikana. Tulevaisuuden tuulet puhaltavat mukanaan vielä muun muassa kalasavustamon, Prisma Gaming -alueen ja upouuden Outdoor-osaston.

– Ympäri vuoden palveleva Huoltopiste oli taas yksi pitkäaikaisen haaveen täyttymys, Piiroinen taustoittaa.

Prisma Launeen Ruokatorin läheisyydestä saa niin arjen kuin juhlan herkutteluun juustot ja leikkeleet, sekä konditoriatuotteet leivoksineen ja kahveineen.

– Tärkeänä teemana meillä on aina edullinen ja laaja valikoima. Lisäksi haluamme luoda asiakkaillemme entistä paremman ja laadukkaamman asiointikokemuksen. Ruokatori ei ole enää erillinen Ruokatori, vaan pikemminkin elämysalue, josta löytyy esimerkiksi Jungle Juice Bar ja Yrttikasvattamo. Tätä kokonaisuutta vahvistaa myös tammikuussa avattu lounasravintola Mänty. Lisämaustetta saadaan pian muun muassa paistettavista vohveleista ja erilaisista jäätelöistä, Jarmo Piiroinen summaa.

Launeen Prismassa pyritäänkin luomaan täysin uudenlaista, muualta päin maailmaa tuttua kulttuuria. Laajalla uudistustyöllä on ollut myös paikallisesti työllistävä vaikutus.

– Remontin yhteydessä koko taloon on saatu lähes parikymmentä uutta työpaikkaa, Jarmo Piiroinen hymyilee.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, prismajohtaja Jarmo Piiroinen, 050 328 4954

Viime viikolla Launeen Prismaan avautunut ravintola Mänty on jo toinen laatuaan Lahdessa. Lounasravintolassa ei keksitä pyörää uudelleen, vaan luotetaan perinteisiin makuihin. Yrittäjä Bajram Ternava on jo pitkään pyörittänyt lounasravintola Mäntyä Hennalassa veljensä kanssa.

– Olemme puhtaasti lounasravintola ja luotamme perinteisiin makuihin. Meidän valikoimastamme löytyy tällä hetkellä perinteisen kotiruoan lisäksi patongit, sandwichit ja pizzat – pian valikoima laajentuu erilaisiin kebab-tuotteisiin. Kuuntelemme myös asiakkaiden toiveita herkällä korvalla, Mäntyä pyörittävä Ternava kertoo.

Aivan perinteisen kaavan lounasravintolaksi ei uusi Mänty kangistu, sillä ravintolatila sijaitsee Launeen Prisman sisällä, hedelmä- ja vihannesosaston sekä Ruokatorin läheisyydessä.

– Haluamme tarjoilla asiakkaillemme ravintolatasoisia ruokia ostosreissulla. Mänty on paikallisesti tunnettu lounasravintola, joten sitä kautta luontainen yhteistyökumppani vahvistamaan Prisman ennestään vahvaa tuoretta ruokatarjontaa. Männyn tuttuja makuja voi napata kotiin viemisiksi, tai nauttia paikan päällä meidän Lounge-tilassa, prismajohtaja Jarmo Piiroinen kuvaa perusideaa.

Paikallinen yhteistyö on ollut molemmille osapuolille positiivinen kokemus.

– Olen innolla odottanut tätä yhteistyötä ja nyt tuntuu erittäin hyvältä, kun ensimmäinen etappi on saatu valmiiksi, Piiroinen iloitsee.

– Yhteistyö Prisma Launeen kanssa on sujunut todella hyvin. Tämä on meille hieno mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaamme, Ternava lisää.

Tulevaisuuden tuulia Lahdessa

Lahden Prisma Launeella on käynnissä laaja uudistustyö, jonka myötä myymälä saa raikasta uudenlaista tarjontaa ja uusia palveluja kevään aikana. Tulevaisuuden tuulet puhaltavat mukanaan vielä mm. kalasavustamon, ympäri vuoden palvelevan Huoltopisteen, Prisma Gaming -alueen ja upouuden Outdoor-osaston.

– Pian meillä onnistuu fillarihuollot, luistinten terien muotoilu ja grillinkin saa kasattuna mukaansa, Piiroinen taustoittaa.

Ruokatorin läheisyydestä saa niin arjen kuin juhlan herkutteluun juustot ja leikkeleet, sekä konditoriatuotteet leivoksineen ja kahveineen.

– Tärkeänä teemana meillä on aina edullinen ja laaja valikoima. Lisäksi haluamme luoda asiakkaillemme entistä paremman ja laadukkaamman asiointikokemuksen. Ruokatori ei ole enää erillinen Ruokatori, vaan pikemminkin elämysalue, josta löytyy mm. Jungle Juice Bar ja Yrttikasvattamo. Tätä kokonaisuutta vahvistaa nyt myös lounasravintola Mänty. Lisämaustetta saadaan pian mm. paistettavista vohveleista ja erilaisista jäätelöistä, Jarmo Piiroinen summaa.

Launeen Prismassa pyritäänkin luomaan täysin uudenlaista, muualta päin maailmaa tuttua kulttuuria. Laajalla uudistustyöllä on ollut myös paikallisesti työllistävä vaikutus.

– Remontin yhteydessä koko taloon on saatu lähes parikymmentä uutta työpaikkaa, Jarmo Piiroinen valaisee.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, prismajohtaja Jarmo Piiroinen, 050 328 4954

Hämeenmaan Prismojen Ruokatorit palvelevat sinua jouluviikolla alla olevien aukiolojen mukaisesti:

Prisma Hollola
21.–23.12. klo 8–21
24.12. klo 8–16
25.–26.12. suljettu

Prisma Syke
21.–23.12. klo 8–21
24.12. klo 8–14
25.–26.12. suljettu

Prisma Laune
21.–23.12. klo 8–22
24.12. klo 8–16
25.–26.12. suljettu

Prisma Holma
21.–23.12. klo 7–21
24.12. klo 7–15
25.–26.12. suljettu

Prisma Hämeenlinna
21.–23.12. klo 7–21
24.12. klo 7–14
25.–26.12. suljettu

Prisma Forssa
21.–23.12. klo 7–21
24.12. klo 7–13
25.–26.12. suljettu

Prisma Riihimäki
21.–23.12. klo 7–21
24.12. klo 7–15
25.–26.12. suljettu

Prisma Forssan Walk in -päivät ovat kohdennettu viikolla 51 ja 1 porrastetusti yli 60-vuotiaille sekä riskiryhmäläisille.

Rokotteena on käytössä Modernan Spikevax, ja rokotetta on varattu rajallinen määrä jokaiselle päivälle. Modernalla ei voida rokottaa alle 30-vuotiaita miehiä.

Voit tulla hakemaan kolmannen rokotteen, vaikka sinulla olisi aika jo varattuna tammikuulle tai odottaisit ajanvarauksen takaisinsoittoa. Rokotustapahtuman yhteydessä perutaan jo olemassa oleva aika.  

Käytössä olevien rokotteiden tiedetään estävän erittäin tehokkaasti ja turvallisesti oireista koronatautia ja erityisesti vaikeita tautimuotoja.  Rokotuspisteelle voi tulla vain oireettomana. Noudatathan turvaväli- ja maskisuosituksia rokotuspisteelle tullessasi. Rokotus annetaan olkavarren yläosaan, joten pukeudu vaatetukseen, jossa olkavarsi on helppo paljastaa. Ota mukaan henkilöllisyystodistuksesi (myös ajokortti tai Kela-kortti käyvät). Rokotus on vapaaehtoinen ja maksuton.

 

 

Valtakunnallinen Sale-ketjun konseptipäivitys tulee lähivuosina muuttamaan kaikkien Sale-myymälöiden ilmeen. Raikkaan ilmeen lisäksi Saleihin tuodaan uusia, arkea helpottavia palveluita ja paikalliseen makuun räätälöity tuotevalikoima. Ensimmäisenä uuden konseptin mukaisen ilmeen Hämeenmaalla sai Sale Kukkila.

– Kukkilassa miljöö uusittiin täysin sekä kaupan sisällä, että myös ulkona: seinät maalattiin, friisit teipattiin ja opasteet, teippaukset sekä valokyltit uusittiin. Näyttää aivan siltä, kuin olisi rakennettu kokonaan uusi kauppa! Nyt opasteet ovat selkeämmin esillä ja asiakkaan on helpompi löytää etsimänsä. Aikaisemmin kesällä asensimme pikakassan sujuvoittamaan asiointia. Kalusteuudistuksia teimme take away-tuotteille, hyllynpäätyihin, paistopisteelle sekä hedelmä- ja vihannesalueelle, hehkuttaa ryhmäpäällikkö Essi Laine.

Vastuulliset valinnatkin elävät modernissa uudistuksessa.

– Vastuullisesti toimien pystyimme hyödyntämään kalusteita muista myymälöistä, mm. S-market Ankkurista ja Nastolasta, sen sijaan että olisimme tilanneet täysin uutta, kertoo Essi.

Ryhmäpäällikkö Laineen mukaan myymälään toivottiin kaikki mahdollinen luonnonvalo, joten sisääntulosta poistettiin sitä estäviä levyjä. Lopputuloksena on valoisa ja selkeä kokonaisuus, joka houkuttelee asioimaan.

– Kassa-alueelle asennettiin myös yläelementti, joka tuo kassatyöskentelyyn parempaa valaistusta ja rajaa aluetta entistä selkeämmin. Nyt työntekijöillä on viihtyisämpi työympäristö kokonaisuudessaan.

Salen uutta värimaailmaa hallitsee harmoninen kokonaisuus.

– Värimaailmaa voisi kuvata tyylikkääksi ja freesiksi: löytyy harmaata, ripaus mintunvihreää sekä ripaus turvallista Salen punaista, Essi Laine hymyilee.

Uutta virettä työyhteisöön

Uudistunut myymälä on mukavoittanut Kukkilan Salen henkilökunnan työtä monella tavalla.

– Otimme remontin vastaan suurella innolla ja uudistusmielellä. Uusi miljöö, lisääntynyt luonnonvalo ja uudet kalusteet ovat tuoneet mukanaan viihtyvyyttä työpäiväämme sekä helpotusta arkeemme. Remonttiaika myös tiivisti työyhteisömme yhdessä tekemisen ja onnistumisen iloa entisestään! Olemme ylpeitä omasta Salestamme, iloitsee myymäläpäällikkö Birgit Kauhanen.

Henkilökunnan lisäksi asiakkaat ovat olleet haltioissaan uudistuneesta myymälästä.

– Olemme kiitollisia asiakkaillemme, jotka ovat eläneet ihanasti kanssamme nämä remonttiviikot. Yhdessä olemme ihmetelleet ja ihastelleet mitä kulloinkin tapahtuu. Olemme saaneet paljon palautetta siitä, kuinka meillä on nyt niin tyylikäs ja ajanmukainen myymälä. Moni on todennut, että ”aivan kuin tulisi uuteen kauppaan”, Birgit hymyilee.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Essi Laine, 050 590 6942

Osuuskauppamme haluaa esimerkillään olla mukana luomassa hyvää joulumieltä sekä osaltaan mahdollistaa vilpittömästi hyviä ja vastuullisia tekoja: lahjoitamme 1 500 eurolla lahjakortteja forssalaislähtöiselle Asenne ry:lle.

– Asenne ry tekee tärkeää ja vaikuttavaa hyväntekeväisyystyötä Kanta-Hämeen alueella. Yhdistykselle annettiin 1500 euron lahjoitus lahjakortteina, jonka he voivat hyödyntää erilaisiin avustuksiin ja hankintoihin, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Sanna Virtainlahti.

Vuoden 2021 joululahjoituksen saaja, Asenne ry, on vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys, jonka tavoitteena on toiminnallaan mahdollistaa ihmisille tasa-arvoiset mahdollisuudet arkeen erilaisten hyväntekeväisyystekojen kautta. Se tarkoittaa, että tuetaan yksilöitä ja perheitä heille tarpeellisissa ja merkityksellisissä asioissa – kyse voi olla parturikäynnin mahdollistamisesta, harrastuksen lukukausimaksun maksamisesta tai kahdenkeskisen ajan ja tekemisen järjestämisestä ruuhkavuosia eläville pikkulasten vanhemmille.

Yhdistys on myös hiljattain kunnostanut vanhan huoltoaseman Forssassa, joka toimii toimitilojen lisäksi ikään kuin avoimena olohuoneena kaikille halukkaille. Erityisesti nuoret viihtyvät siellä hyvin. Asenne ry tekee yhteistyötä myös muun muassa sosiaalihuollon ja oppilaitosten kanssa. Yhteistyössä Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on nuorille tarjottu mahdollisuus suorittaa yhdyskuntapalvelua ”bensiksellä”.

Asenne ry:n perustajat ja toimintaa pyörittävät Paula ja Harri Vigilant ottivat Hämeenmaan lahjoituksen vastaan erittäin ilahtuneina.

– Lahjoitus on meille todella merkittävä apu ja olemme siitä tosi kiitollisia. Tuntuu hyvältä, että saamme käyttää varat suoraan omaan varsinaiseen toimintaamme. Se avaa mahdollisuuksia moneen, sillä pelkästään vanhan bensiksen toiminnan pyörittämiseen menee tukituotevaroista isoja summia kuukaudessa. Nuoret juovat siellä kahvia ja limuja ja teemme usein ruokaa yhdessä. Lahjakortit ovat voimassa pitkään, joten voimme tarpeen vaatiessa reagoida nopeastikin erilaisiin toimintamme piirissä oleviin tarpeisiin, Paula iloitsee.

Tällaisia yllättäviä tarpeita voivat olla esimerkiksi toppatakki ja lämpimät käsineet lapselle pakkasen kiristyessä tai uusi moponrengas nuorelle vanhan hajottua. Asenne ry:n sankariteot saattavatkin näennäisesti vaikuttaa pieniltä, mutta ovat isommassa mittakaavassa hyvinkin merkittäviä. Esimerkiksi uuden moponrenkaan hankkimisessa nuorelle ei ole kyse vain itse renkaasta, vaan renkaan puuttumisesta aiheutuvien lieveilmiöiden ehkäisystä ja itsenäisen liikkumisen mahdollistamisesta.

– Poliisi saattaa huomauttaa, että rengas pitäisi vaihtaa, mutta nuorella ei ole varaa ostaa uutta. Silloin vaihtoehdoiksi jää joko ajaa ajokieltoisella mopolla, josta voi seurata kortin menetys tai olla menemättä kouluun, joka johtaa poissaolomerkintöihin ja siihen, etteivät opinnot etene, Paula selittää.

– Lisäksi tuemme toiminnassamme tosi mielellämme omille harrastuksilleen omistautuneita nuoria eri tavoin – kutsumme sitä tähtipölyksi, joka kannustaa entisestään, Paula lisää.

”Jokainen ansaitsee sankarinsa”, kuuluu Asenne ry: slogan. Asenne ry toimii sankarina monille, sillä reilussa kahdessa vuodessa yhdistys on auttanut noin 1500 ihmistä pääasiassa Kanta-Hämeen alueella. Asenne ry:lle itselleen sankareita tänä jouluna olivat Hämeenmaan Osuuskaupan työntekijät.

– Haluamme lämpimästi kiittää Hämeenmaan henkilöstöä siitä, että he valitsivat meidät lahjotuksen saajaksi. Lahjoitus tulee todella tarpeeseen ja tuntuu tosi hyvältä, että hämeenmaalaiset näkevät työmme yhteiskuntavastuullisen merkityksen, Paula kiittelee.

– Meille on tosi tärkeää, että Hämeenmaalla henkilöstö pääsee aidosti vaikuttamaan asioihin. Joululahjoituskohteen ilmiantaminen ja valitseminen on hieno esimerkki siitä. Kiitos hyvästä valinnasta kaikille osallistuneille, Osuuskauppa Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Sanna Virtainlahti lisää.

Kuvassa Asenne ry:n Paula Vigilant ja Forssan Prisman palvelupäällikkö Mira Nurmi.

Asiakasomistajapäivät 8.-12.12.2021 Hämeenmaan Prismoissa! Saat S-Etukortilla JOPA -15% alennusta kaikista käyttötavaroista, myös jo alennetuista hinnoista!

Alennuksen saat S-Etukortilla näistä tuotteista:

-5% alennusta

• puhelimet
• televisiot
• pelikonsolit
• tietokoneet ja tablettitietokoneet
• isot kodinkoneet: jääkaapit, pakastimet, liedet, uunit, pesukoneet ja kuivausrummut sekä liesituulettimet
• polkupyörät
• piharakennukset
• kylpytynnyrit ja porealtaat
• raskas rauta, kuten teräkset, sementti-, betonivalu- ja tiilituotteet, puutavara, rakennuslevyt, huovat ja eristeet
• kiukaat

-15% alennusta

• jalkineet ja laukut, jalkineidenhoito
• naisten-, miesten- ja lasten pukeutuminen
• keittiötarvikkeet ja astiat
• kodin tarvikkeet, tekstiilit, valaisimet ja sisustustuotteet
• kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet
• lelut ja pelit
• liikunta- ja urheiluvälineet, pyöräilytarvikkeet
• musiikki, elokuvat, PC-/konsolipelit sekä tarvikkeet
• elektroniikan laitteet, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit
• puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet
• tietotekniikan tarvikkeet
• pienet kodinkoneet, kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat, partakoneet yms.
• piha- ja puutarhatuotteet
• rakentamisen ja remontoinnin tuotteet
• autoilutuotteet
• lamput, paristot ja taskulamput
• pesuaineet, kosmetiikka
• korut
• hiusvärit
• siivoustarvikkeet
• kertakäyttöastiat, servetit
• kynttilät
• eläintarvikkeet
• kukat

Niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei varauksia tai ennakkomyyntiä. Etu ei koske: tilausmyyntituotteita, elintarvikkeita, eläinruokaa, urheiluravinteita, alkoholi-, nikotiini- ja tupakointituotteita, vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä eikä Prepaid-kortteja.

Meillä voit asioida turvallisesti. Asiakasomistajapäivät kestävät useamman päivän, ja kaupoissamme on käytössä laajat aukiolot ruuhkien välttämiseksi. Myymälöissämme on tällä hetkellä käytössä laajasti myös muita asiointiturvallisuutta lisääviä toimenpiteitä. Esimerkiksi kaikki työntekijämme käyttävät kasvosuojaimia ja sisäänkäyntien yhteydessä on mahdollisuus käsienpesuun sekä tarjolla käsidesiä. Tulethan kauppaan vain terveenä, käytät kasvomaskia ja pidät vähintään 2 metrin etäisyyden toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkin saa:

Jouni Viljanen

talousjohtaja, Konttori

Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin saa:

Sanna Huovi

ryhmäpäällikkö, Konttori

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin kultaristein saa:

Päivikki Pulkkinen

myymäläpäällikkö, Sale Vierumäki

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin saa:

Inga Huvinen

tuoteryhmävastaava, S-market Hennala

Riitta Lehtinen

toimipistesihteeri, Nelipyörä Hyvinkää

Suomen Valkoisen Ruusun mitalin saavat:

Anne Lindqvist

myyjä, Sokos

Petri Rajala

myyjä, Prisma Riihimäki

Katri-Elina Rantala

liikennemyymälätyöntekijä, ABC Renkomäki

Kirsi Ruoho

myyjä, S-market Heinoska

Marja Tuominen

myyjä, S-market Padasjoki

Tule viettämään jouluinen lauantai 11.12. koko perheen voimin kauppakeskus Sykkeeseen! Luvassa tarjouksia, musiikkiesityksiä, glögitarjoilu sekä voit tulla tapaamaan hurmaavaa Jääkuningatarta ja Joulupukkia sekä 4H kotieläinpihan eläimiä.

Katso tapahtuman ohjelma >>

Bar Kohde on Osuuskauppa Hämeenmaan uusi juomaravintola Lanun aukiolla, Aleksanterinkatu 10:ssä. Uusi tulokas avataan perjantaina 26.11. entisen Butcher & Bankerin tilaan, joka on ollut tyhjillään vajaan vuoden.

– Kohde on rento ja popahtava kohtaamispaikka, jonka viimeistelee pirskahteleva huumori. Hauskuus voi olla keskustelua, tuotteista nauttimista, musiikin fiilistelyä, biletystä tai arkisin jopa rauhoittumista katsomaan Lanun aukion ihmisvilinää, luonnehtii Osuuskauppa Hämeenmaan majoitus- ja ravitsemiskaupan vt. toimialajohtaja Minna Kainulainen.

Bar Kohde on paitsi rento, myös mielenkiintoinen, hullutteleva ja iloinen juomaravintola, joka tuo trendikkään tuulahduksen keskustan yöelämän tarjontaan. Aikaansa seuraavassa ravintolassa panostetaan raikkaan kokemuksen baaritunnelmaan, ja Kohde tuokin erityistä nostetta kaupungin iltameininkiin.

Hämeenmaan pub– ja a’ la carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö Jorma Tykän mukaan Kohteessa valloitetaan asiakkaat huumorimielellä ja pienellä pilkkeellä silmäkulmassa.

– Meidän henkilökuntamme koostuu ammattilaisista, jotka eivät pönötä. Asiakkaat pääsevät nauttimaan taatusti ainutlaatuisesta tunnelmasta. Seurallinen ja humoristinen äänensävymme välittyy tavastamme olla asiakkaidemme kanssa, saamme asiakkaamme jopa hulluttelemaan. Aivan kuin vieraat tulisi kotiimme. Kotoisuudesta kertoo myös se, että henkilökuntamme käyttää omia vaatteitaan – näin persoona saa näkyä entistä enemmän.

Kuulutko sinä Kohderyhmään?

Minna Kainulainen kertoo, että Kohteessa tavataan niin tutut kuin uudetkin tuttavuudet.

– Tämän tulisi olla se paikka, minne tullaan näyttäytymään kaupungilla – niin treffaamaan kuin juhlimaankin. Bar Kohde on juomaravintola keskellä kaikkea, jossa seurustelu nousee hyvän fiiliksen nostajaksi ja aika menee huomaamatta. Kohteeseen voi pistäytyä pikaisesti tai villiintyä pidemmäksi aikaa.

Paikkaa voisi kuvata ilmeeltään kekseliääksi ja humoristiseksi.

– Sisustus kertoo kekseliäisyydestä ja siinä haluamme seurata aikaamme, kuten tuotteissa ja musiikissakin. Rento ja illalla jo bileisiinkin sopiva popmusiikki saa iloisen porinan nousemaan korkeammaksi ja tanssijalkakin alkaa jo naputtamaan veikeässä ympäristössä, kuvailee Tykkä.

Juomaravintolan uuden ilmeen takana on Jaana Ekman, jonka kädenjälki näkyi aiemmin Butcher & Bankerissa.

– Kohde on täynnä iloisia ja hauskoja yksityiskohtia. Värikkäät tapetit ja viherkasvivalaisimet täydentävät viihtyisää ja pehmeää kokonaisuutta. Paikka on kaupunkilaisten uusi, värikäs cityolohuone, jossa nautitaan musiikista ja hyvistä juomista, kertoo Ekman.

Bar Kohde täydentää Aleksanterinkadun tarjontaa yöelämässä ja tuo tutun tilan jälleen kaikkien käyttöön.

– Meillä vietetään niin etkot kuin jatkot, sillä aukiolomme ovat pitkät. Meidän slogan onkin ”koskaan ei ole huono päivä, jos pitää vähän hauskaa”, Tykkä lopettaa.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, majoitus- ja ravitsemiskaupan vt. toimialajohtaja Minna Kainulainen, 050 436 3773

Osuuskauppa Hämeenmaa, pub– ja a’ la carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö Jorma Tykkä, 050 520 7971