Kesällä 2022 Nastolan Pisarateatteri esittää Suomen kaikkien aikojen suosituimman komedian, Aleksis Kiven Nummisuutarit. Tämän kansallisiin aarteisiin kuuluvan näytelmän ohjaa ja sovittaa Suomen Kansallisteatterin näyttelijä Petri Liski. Pääroolissa nähdään Marko Kauppila. Näytelmän ensi-ilta on tiistaina 12.7.

Teatterissa järjestetään S-Etunäytös 13.7.22 klo 19, jolloin S-Etukortilla saa 5 euron alennuksen pääsylipuista. S-Etukortilla peruslipun hinta on tällöin 19€, alennuslippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet) 17€ ja lapsille (7-15v.) 10€.

Lisätietoja:

NASTOLAN PISARATEATTERI – Pienistä pisaroista kasvaa suuria tarinoita

 

Jokainen koti on erilainen – ja tarvitsee vakuutuksen. Kotivakuutus säästää stressiltä ja korvaa sinulle rakkaat tavarat, jos asunnossasi sattuisi tulipalo, varkaus tai vesivahinko. Lisäksi vakuutus auttaa, jos aiheutat vahinkoa ulkopuoliselle tai tarvitset lakimiesapua.

Nyt LähiTapiolan Kotivakuutus verkosta vuodeksi –30% alennuksella. Kampanja voimassa 27.6.–30.9.2022.

Osta vakuutus >>

Tule viettämään ikimuistoista retkipäivää maalle 9.7.2022! Taste of Häme-tapahtumassa pääsee tutustumaan maatilojen arkeen, maistelemaan hämäläistä ruokaa sekä tekemään lähiruokaostoksia suoraan niitä tuottavilta tiloilta. Päivän aikana voi vierailla niin lammastilalla rapsuttelemassa lampaita, luomuviljatilalla ostamassa tuoreita lähiruokaherkkuja, pienpanimolla nauttimassa kylmiä virvokkeita tai nauttimassa oman pellon antimista valmistettuja leivonnaisia idyllisessä maalaismaisemassa sijaitsevassa kahvilassa. Avoimien maatilojen ovet ovat avoinna vähintään klo 11-16. Lisätietoa tapahtumasta ja mukana olevista toimijoista osoitteesta www.avoimetmaatilat.fi

Move! – tutkimuksen mukaan lasten ja nuorten fyysinen toimintakyky on huolestuttavalla tasolla. Noin 40 prosentilla 5.- ja 8.-luokkaisista fyysinen toimintakyky on tasolla, joka voi vaikeuttaa arkisten toimien hoitamista ja jaksamista. UKK Instituutin liikemittareilla mitaten vain 2,6 prosenttia 16‒20-vuotiaista nuorista liikkui vähintään tunnin päivittäin. Olemme siis yhteiskuntana epäonnistuneet sytyttämään nuorissamme liikuntakipinän, joka kantaisi myös aikuisuuteen. Liikkumattomuus maksaa jo yli 4 miljardia, joten suunnan kääntämiseksi tarvitaan laajoja ja samanaikaisia toimia.

Yhteistyön ydin on Geego-sovellus. Liikkumisen ja perheen yhteisen ajan ei tarvitse kilpailla älylaitteiden kanssa – geegoilu yhdistää nämä kaikki! Geego-sovellus tarjoaa helpon ja edullisen tavan pitää hauskaa yhdessä. Se innostaa koko perheen taaperosta isovanhempiin haastamaan itsensä ja toisensa kokeilemaan uusia asioita. Sadat erilaiset liikuntahaasteet yhdessä pelimaailmasta tutun palkitsemisen kanssa kannustavat kehittämään omia taitoja sinnikkäästi. Älylaite toimii ”työkalupakkina”, mutta ei suorituspaikkana. Lapset vaihtavat roolinsa katsojasta tekijäksi. Prismoissa myytävien Geego by Exel-välineiden ostajat käyttävät sovellusta ilmaiseksi kahden viikon ajan.

Lapsuusvaiheessa on keskeistä, että lapsi innostuu liikunnasta. Ilon ja hauskuuden kokemukset yhdessä esimerkkiä näyttävien vanhempien kanssa, ovatkin niitä tekijöitä, joihin perustuu lapsen pysyminen mukana liikunnassa ja urheilussa.

Geego Hämeenmaan Prismoissa

”Meillä on yhteistyön puitteissa isot hartiat luoda uusi terveellinen ilmiö, jossa lapsilta tai aikuisilta ei olla ”riistämässä” älylaitteita pois, vaan luoda niille järkevämpää ja yhteiskunnallisesti merkityksellisempää käyttöä. Olemme todella kiitollisia, että Hämeenmaa tarttui haasteeseen meidän kanssamme”, kertoo Geego KidsIn perustaja Heidi Leivo.

Tutkimuksissa on todettu, että vanhempien liikuntatottumuksilla on tärkeä merkitys liikunnallisen elämäntavan kehittymisessä. Tutkimuksissa on havaittu, että vanhempien liikuntatottumukset näkyvät heidän lastensa liikunta-aktiivisuudessa jopa 46-vuotiaaksi saakka.

Perheen kesken vietetty yhteinen aika on merkityksellistä. Haluamme olla mukana edistämässä lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa sekä edesauttaa ilon kautta uusien taitojen oppimista. Geego-sovelluksen avulla myös lähiluontoon tutustumisen kynnys madaltuu hienosti”, toteaa Osuuskauppa Hämeenmaa asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

”Trendin luominen ottaa aikansa, mutta toisaalta tiedämme, että myös vanhemmat kamppailevat arjen kiireiden ja älylaiteriippuvuuden kanssa. Ei aina tarvitse lähteä kuntosalille tai omaan hikiliikuntaan, lämmön saa myös lasten kanssa yhdessä tekemällä. Geegoilu on myös erittäin ekologinen vaihtoehto liikkumiselle ja yhdessä ololle, koska sitä voidaan suorittaa missä vaan. Lähipuistot, tyhjyyttään ammottavat leikkipuistot, oma koti tai sen piha, kesämökki, naapurusto, ihan kaikki lokaatiot soveltuvat geegoiluun ja kukapa tietää, vaikka sovelluksen lajikirjosta löytyisi lapselle intohimon kohde omaan lajikategoriaan”, toteaa Leivo innostuneesti.

____________________________________________________________________

Geego Kids Oy on vuonna 2019 peustettu startup-yritys, jonka visio on olla lasten liikuntataitojen kansainvälinen oppimisalusta ja konsepti maailmassa, jossa aikuisten läsnäololla ja esimerkillä on tärkeä rooli liikunnallisen elämäntavan rakentamisessa.

E-Sports Group Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka on Exel Composites Oyj:n lisensoima maasto sekä laskettelusauvojen ja salibandyvarusteiden valmistaja ja maahantuoja. E-Sports Group Oy valmistaa tuotteita Exelin nimellä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uudistettu arkiherkuttelijan paratiisi avautui tänään perjantaina 17. kesäkuuta. Ravintolamaailma on nyt moderni, raikas ja monipuolinen kokonaisuus. Monipuolinen ravintolamaailma vastaa asiakkaiden kulutusmieltymyksiin nopeudella, viihtyvyydellä ja valikoiman runsaudella.

– Paikan ilme ja palvelut haluttiin uudistaa vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Remontti toi paljon fiilistä ja tunnelmallisuutta ravintolamaailmaan, kehittäen näin asiakaskokemusta. Koko visuaalinen ilme uudistui, mutta myös vanhaa ja uutta on yhdistetty – olemme tarkkoja kierrätyksestä ja hyödynsimme vanhasta kaiken sen, mitä oli hyödynnettävissä, toteaa ryhmäpäällikkö Sanna Huovi Hämeenmaalta.

Uudistettu ravintolamaailma palvelee monipuolisesti kaikkia Prisma-keskuksen asiakkaita: Prismassa yhdistyvät ketterä shoppailu ja elämykselliset herkut.

Tunnelmaa hypermarketin sydämessä

Uudistuksen näkyvin muutos on ravintolamaailmassa vallitseva tunnelma.

– Suurin muutos on ehdottomasti asiakkaille välittyvä tunnelmallisuus – olemme tuoneet paljon viherkasveja, maanläheisiä värejä sekä puumateriaaleja luomaan viihtyvyyttä ja uudenlaista fiilistä, Sanna iloitsee.

Prisma Cafén uudistetulta listalta löytyy muun muassa laaja erikoiskahvivalikoima ja lisäksi à la carten valikoima uudistui. Uutuutena Forssaan saatiin myös kattava jälkiruokasirkus, jossa saa syödä niin jäätelöä, pannukakkua, irtokarkkeja kuin popcorniakin mielensä mukaan.

– Nyt asiakkaat voivat nauttia uusia herkkuja yhä viihtyisämmin erilaisissa asiakaspaikoissamme, kuten loosseissa, Sanna hymyilee.

Asiakkaat sekä ravintolamaailman henkilökunta ovat olleet innoissaan tänään paljastuneesta remontin lopputuloksesta.

– Kaikki ovat olleet aivan fiiliksissä uudesta ravintolasta! Tänään heti kun avasimme ovet, saimme paljon asiakkaita ja positiivista palautetta. Myös eräs työntekijä saapui kesken kesälomansa tänne, kun oli niin tohkeissaan uudistuneesta työympäristöstä. Täällä työskentelee iloinen ja onnellinen loistoporukka, joka on kyllä remonttinsa ansainnut, Sanna kiteyttää.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Sanna Huovi, 050 347 8776

Laajennuksen ansiosta S-market Idänpäässä on nyt runsaasti enemmän tilaa ja avaruutta. Myymälä tarjoaa täten entistä laajemman ja monipuolisemman tuotevalikoiman sekä uusia elementtejä inspiroivaan asiakaskokemukseen. Myymälän tarjonta ja valikoima vastaavat entistä paremmin paikallisiin asiakastarpeisiin.

S-market Idänpäästä löytyy nyt muun muassa Konnichiwan tuoretta sushia, Cheese Witches-erikoisjuustoja, laajentunut kattaus tuoreita lämpimäisiä paistopisteellä, sekä esimerkiksi runsas grilliruoan valikoima Ruokatorilla sesongin mukaan. Lisäksi asiakkaita ilahduttaa keskellä myymälää sijaitseva pieni kahvio, jonka tuotteet voi maksaa kahvion omalla itsepalvelukassalla. Näin kahvin kyytipoikineen voi nauttia ostosten lomassa. Kahvin ystäville tarjolla on myös muita herkullisia uutuuksia.

– S-market Idänpäässä on nyt mahdollisuus jauhaa kahvinsa paikan päällä itse. Valikoimassa on pienpaahtimoiden, kuten Inkan ja Kahiwan kahveja, hehkuttaa S-market Idänpään marketpäällikkö Laura Haavasoja.

Asiakkaiden asiointia uudistuneessa S-market Idänpäässä sujuvoittavat myös ruoan verkkokaupan noutopiste sekä itsepalvelukassat, joita on yhteensä viisi pikakassa-alueella. Kassalinjastolta löytyy myös liukuhihnallisia itsepalvelukassoja, joilla suurempienkin ostosten tekeminen onnistuu kätevästi.

Energiatehokkuutta ja panostusta asiakaskokemukseen

Olemassa ollutta S-marketin kiinteistöä laajennettiin uudistuksessa 1000m2, jonka ansiosta monipuolisemman valikoiman lisäksi ovat myymälän käytävät entistä leveämmät ja tilat avarammat. Myös myymälän piha-, ja parkkialueet ovat aiempaa tilavammat. Laajennetun parkkialueen myötä on myymälään saatu asiakkaille myös toinen sisäänkäynti.

– Vaikka myymälää on laajennettu valtavasti ja remontti on vaatinut matkan varrella monenlaista joustoa, ovat S-market Idänpään ovet pysyneet kuitenkin koko ajan asiakkaillemme auki. Haluammekin kiittää lämpimästi asiakkaitamme kärsivällisyydestä, sekä kanssaelämisestä remontin ajan. Erityiskiitos meidän omille työntekijöillemme, jotka ovat palvelleet asiakkaitamme rautaisella ammattitaidolla remontinkin keskellä, kiittelee ylpeänä ryhmäpäällikkö Marko Leppänen.

S-marketin uudistuksen myötä sen energiatehokkuus paranee huomattavasti entisestään, sillä myymälän uuden kylmälaitoksen lauhdelämpö pystytään hyödyntämään rakennuksen lämmitykseen hyvin tehokkaasti.

– Laajennushanke on kokonaisuudessaan ollut monivaiheinen ja ajoittain haastavakin ahtaiden tilojen myötä. Näin ollen aikataulukin on joutunut venymään alkuperäisestä, mutta kaikkien hankkeessa mukana olleiden urakoitsijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien ansioista lopputulemana on tavoiteltu tahtotila ja upea uusi S-Market Idänpää, sanoo Osuuskauppa Hämeenmaan kiinteistöjohtaja Ari Järvinen.

S-market Idänpää avaa laajentuneena ovensa torstaina 9.6. Avajaispäivänä trubaduuri Karri Salo ilahduttaa asiakkaita tasatunnein klo 10-17. 1500 ensimmäiselle laajentuneen myymälän asiakkaalle jaetaan Hämeenmaan Oma Koppa-ostoskori sekä Ossin Pullan leipää. Lauantaina 11.6. vietetään Lastenpäivää ja ohjelmassa on muun muassa kasvomaalausta klo 10-14. S-marketissa on lisäksi erilaisia tuote-esittelyjä.

 

 

Lions Club Lahti ry ja Suomen Moottoripyörämuseo järjestävät yhteistyössä Vauhdikkaan lastentapahtuman museolla Lahdessa sunnuntaina 19.6.22. Osuuskauppa Hämeenmaa on mukana mahdollistamassa tapahtumaa.
Tapahtumassa on luvassa mato-ongintaa, kasvomaalausta, motocross-koulu, jenkkiauto-ajelua, sivuvaunuajelu, kickbike-kilpailu, ilmainen museokäynti, pomppulinna, prätkäkaruselli sekä Lontoon bussi kyydittää non-stoppina Marolankadun pysäkiltä museolle ja takaisin.
Tapahtumaan ja Lontoon bussiin on vapaa pääsy.
Tapahtuman mahdollistaa Lahden Talot, Osuuskauppa Hämeenmaa ja Päijät-Hämeen Osuuspankki.

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät järjestetään Forssan seudulla 29.6.-10.7. Lounais-Hämeen Musiikkipäivät on vuonna 1980 perustettu voittoa tuottamaton yhdistys, joka pyrkii edistämään toiminta-alueensa musiikkielämää ja -koulutusta. Se järjestää muun muassa erilaisia klassiseen ja jazz-musiikkiin liittyviä tapahtumia, konsertteja, kursseja, musiikkiteatteri- ja oopperaesityksiä.

Tapahtumassa esiintymässä ovat muun muassa

Lounais-Hämeen Musiikkipäivien konserttilipuista saa alennuksia S-Etukortilla.

Lisätietoja:

Etusivu – Lounais-Hämeen Musiikkipäivät (lounaishameenmusiikkipaivat.fi)

Suomen suurin juoksu- ja pyöräilytapahtuma järjestetään Forssassa 18.6.2022. Osuuskauppa Hämeenmaan Prisma Forssa on muiden paikallisten yritysten tapaan mukana tapahtumassa yhteistyökumppanina. Tapahtumassa on mahdollista osallistua eri juoksumatkoihin, jotka ovat pituudeltaan 5km, 10km, puolimaraton ja maraton. Pyöräilymatkojen pituudet ovat 35km, 95km ja 100km. Tapahtumassa voi osallistua myös comboon, jossa pyöräillään 95 kilometriä ja juostaan puolimaraton. Ilmottaudu mukaan tai tule kannustamaan mahtavaan yleisöön!

Lisätietoja:

Forssan Suvi-ilta 18.6.2022 – Suomen suurin juoksu- ja pyöräilytapahtuma

Lahden keskustassa on jo vuosikymmenten ajan voinut asioida Sokoksen kivijalkamyymälässä, mutta 10.6.-11.6. tyylin tavaratalo saapuu myös Mukkulan alueelle, kun pikkuruisen Sokos-myymälän ovet avautuvat Soundfesteilla.

Pyörien päällä kulkeva, Citroën Jumper-pakettiautoon toteutettu Maailman pienin tavaratalo kiertää kesän ajan ympäri Suomea. Sen tavoitteena on sekä ilahduttaa, että mahdollistaa ihmisille hyvä ja monipuolinen palvelu myös paikoissa, joissa sitä ei ole totuttu näkemään. Kyseessä on Sokoksen 70-vuotisjuhlavuoden tempaus.

”Kiertue tuo Sokoksen ympäri Suomea yllättäviin paikkoihin. Haluamme olla siellä, missä elämä ja ihmiset ovat. Haluamme tehdä näkyväksi Sokoksen nuorekasta ja freshiä valikoimaa sekä juhlistaa Sokoksen hienoa 70-vuotiasta taivalta,” sanoo toimialajohtaja Saija Vuorinen.

Asiakkaiden toiveiden mukaista tarjontaa

Aurinkovoidetta, aurinkolaseja, sadetakkeja, t-paitoja, hattuja, meikinpoistoliinoja, kosmetiikkaa sekä festarimeikkisarja – muun muassa näitä tuotteita tulee löytymään Sokoksen sähäkän sinisen menopelin valikoimista Soundfesteillä.

”Kysymme sosiaalisessa mediassa etukäteen, mitä Maailman pienimmästä tavaratalosta toivottaisiin löytyvän. Valikoima räätälöidään sen mukaisesti ja festarikävijöiden tarpeisiin sopivaksi”, kertovat Soundfesteillä Sokos-asiakkaita palvelevat myyjät Arla Ahola ja Henna Taipale.

Paikkakunnasta ja tapahtumasta riippuen löytyy auton sisältä aina uusi ja erilainen juhlavuoden tuotevalikoima kesäiseen tyyliin, kauneuteen ja sisustukseen. Kuratoidun valikoiman lisäksi tyylin asiantuntijat ovat paikan päällä Maailman pienimmässä tavaratalossa tekemässä pikameikkejä ja antamassa vinkkejä pukeutumiseen ja sisustukseen.

Sokos – Maailman pienin tavaratalo -kiertue