Tuliset Tenorit Ihan Liekeissä 1.4.

Peruslippu: S-Etukortilla 46,50 € (norm. 59,50 €)

Etkopalat: S-Etukortilla69 € (norm. 87 €)

Hotelli Home ja Hiipivä Hepuli 15.4.

Peruslippu: S-Etukortilla 11 € (norm. 13,50 €)

Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila 5.5.

Peruslippu: S-Etukortilla 29,50 € (norm. 35,50 €)

Etkopalat: S-Etukortilla 48,50 € (norm. 58 €)

SININEN PALLO – lasten konsertti ke 19.4. klo 17.30 Lahden Sibeliustalossa

“Me lahjaksi saatiin sininen pallo, jolla yhdessä leikitään. Meillä ainoastaan on se sininen pallo, josta huolta nyt pidetään.”

Sininen pallo on koko perheen konsertti ystävyydestä, huolenpidosta sekä elämästä yhteisellä maapallollamme. Television lastenohjelmista tuttu Tuomo Rannankari johdattelee kuulijat tärkeiden asioiden äärelle.

JAAKKO JAUHIAINEN, kapellimestari
TUOMO RANNANKARI, laulu ja kitara
LAULUPUU

Kaikki sävellykset ja sanoitukset Tuomo Rannankari.

Konsertin kesto 50 min.


Asiakasomistajana saat liput nyt –5€ hintaan!

Liput alkaen 8€.

Tästä lippukauppaan >>


Sinfonisesti yhdessä Osuuskauppa Hämeenmaa

 

Kiitos asiakasomistajillemme! Maksoimme 33,7 M€ Bonusta vuonna 2022. Hyvä yhteistyö ja toiminnan vastuullisuus veivät meitä eteenpäin. Haluammekin kiittää asiakasomistajiamme tuplaamalla Bonuksen 3.–5.2.2023.

TuplaBonusta saat 3.-5.2.2023 aikana Hämeenmaan Prismoista, S-marketeista, Saleista, Prisma Raudasta, Emotioneista ja Lahden Sokokselta. TuplaBonus -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Osuuskauppa Hämeenmaan osuusmaksu. Osuusmaksun 100 euroa voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 eurolla, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: hameenmaa.fi tai Hämeenmaan omistajapalvelu, puh. (03) 8130 304, ma–pe 8–16.

Tule terveyden ja hyvän olon ostoksille Mukkulan apteekkiin. Meille on helppo tulla: palvelemme Mukkulan S-marketin yhteydessä ja meillä on hyvät pysäköintimahdollisuudet aivan apteekin vieressä. Saat S-Etukortilla Bonusta  itsehoitotuotteista. Ei koske lääkkeitä.

Lue uusin kuvasto tästä>>

Mukkulan apteekki

Ritaniemenkatu 7-9
Mukkulan S-market
15240 Lahti
puh. 03 875 960

Palvelemme arkisin klo 9.00-18.00 ja lauantaisin klo 9.00-15.00
Olemme myös Facebookissa: www.facebook.com/mukkulanapteekki
ja Instagramissa: https://www.instagram.com/mukkulanapteekki/?hl=fi

Lahden Kaupunginteatterin Tiltu ja Lettu ja leikkimökin asukas -näytelmän S-Etunäytökset lauantaina 11.2. klo 18:30 ja perjantaina 24.2. klo 18:30. S-Etukortilla näihin näytöksiin peruslipun hinta on 21 € (norm. 25 €). Eläkeläisille 18 € ja opiskelijoille, koululaisille, työttömille 14 € (norm. 22 € / 18 €). 💚
Lipunmyynti Lippupisteen myyntipisteissä (ei verkkokaupasta) tai Lahden Kaupunginteatterilta: https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/yhteystiedot/

Tiltun ja Letun kotipihaan nousee vihdoin kauan kaivattu leikkimökki, jossa voi leikkiä päivät pääksytysten kotia ja kioskia ja autopurkaamoa ja ja… Mutta hetkinen! Miksi Tiltulla kasvaa höyheniä kainaloista ja Letulla on yhtäkkiä häntä? Ja kuka on tuo erehdyttävästi puutarhatonttua muistuttava ukkeli ja miksi hän on asettunut taloksi upouuteen leikkimökkiin? Isää ja äitiä ei saada illalla mitenkään nukkumaan, jos ne äkkäävät mitä leikkimökissä oikein tapahtuu.

Eero-näyttämölle syntyy kesäinen paratiisi, jossa ongelmat ovat lasten kokoisia. Pihaan muuttanut pertinjuntti ja hänen taikansa heräävät henkiin myös nukketeatterin keinoin. Näytelmä perustuu Taru Viinikaisen hurmaaviin lastenkirjoihin Leikkimökin asukas ja Taskukaihon tapaus. Ikäsuositus 5 v.

Liput ovat jaossa asiakasomistajille Lahden alueen Prismojen (Laune, Syke, Holma, ja Hollola) infopisteissä 9.1.2023 alkaen. Lippuja saa S-Etukorttia näyttämällä maksimissaan 4 kpl/asiakasomistajaperhe.

– Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on meille tärkeä osa vastuullisuustyötämme. Samalla pääsemme ilahduttamaan asiakasomistajaperheitä musiikkielämyksen muodossa, Osuuskauppa Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

Ötökkä-musikaali esitetään kahdessa asiakasomistajanäytöksessä to. 26.1. ja pe. 27.1.2023 klo 18.00, Lahden konserttitalolla Felix Krohn-salissa, osoitteessa Sibeliuksenkatu 8. Näytöksen kesto on n. 30 min. Esitys sopii koko perheelle, 3-vuotiaasta alkaen.

Koko perheen Ötökkä-musikaali

Mukaansa tempaavien sävelmien ja hauskojen laulujen siivittämä Ötökkä-lastenmusikaali kertoo kolmen ötökkäkaveruksen – Lennu Leppäkertun, Manna Mehiläisen ja Hemmo Heinäsirkan – kyllästymisestä arkiseen aherrukseen. Musikaali on opettavainen kertomus kaverusten yhteisestä karkuretkestä, jossa kaikki ei mene odotusten mukaisesti. Kohtaamiset perhosten, muurahaisten, sontiaisten ja hyttysten kanssa sujuvat hauskasti, mutta hämähäkin verkolla asiat menevät pahan kerran solmuun. Ystävän apu osoittautuu tärkeäksi ja pälkähästä selvitään. Koettelemusten jälkeen arkinen aherrus ja kotiolot alkavat ötökkäkaveruksille taas maistua.

Musikaalin on säveltänyt ja käsikirjoittanut nykyisin sellonsoitonopettajana Lahden konservatoriossa toimiva Janne Hanhijärvi. Päärooleissa esiintyy konservatorion ammatillisen koulutuksen laulunopiskelijoita. Orkesteri muodostuu pääosin Tähtijouset ja Fiocco –jousiorkesterista. Mukana on myös lapsikuoro ja ehkäpä ryhmä muskarilaisiakin pikkuötököinä.

Kaartin soittokunta – Taisteluiden suuret sävelet Sibeliustalolla tiistaina 22.11.22 klo 19

Sotilasmusiikin perinnepäivän konsertissa Kaartin soittokunta esittää sotilassoittokuntien ohjelmistoon kuuluvia juhlavia marsseja sekä tunnettujen taistelujen muistoa kunnioittavia sävellyksiä.

Peruslippu:

29€ S-Etukortilla

(norm. 34€)

Opiskelijat & eläkeläiset:

24€ S-Etukortilla

(norm. 29€)

Lapset (alle 15v):

15€ S-Etukortilla

(norm. 19€)

Lahden kaupunginteatterissa musikaali Something Rotten! Jotain Mätää! S-Etunäytöksessä torstaina 24.11.2022 klo 19:00. S-Etukortilla kyseiseen näytökseen peruslippu hintaan 41 € (norm. 49 €). Eläkeläisille 39 € ja opiskelijoille, koululaisille, työttömille 25 € (norm. 46 € / 30 €). 💚
Lipunmyynnistä lisää tietoa: https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/yhteystiedot/

Something Rotten! Jotain Mätää! on rakkaudenosoitus musikaaleille ja se on samalla lempeästi parodioiva tarina teatterin maailmasta. Iloisesti eri aikakausilla herkutteleva musikaali on järjettömän hauska, laadukas ja viihdyttävä show upeine tanssinumeroineen ja liveorkestereineen! 🎼🎭

Joulukonsertissa kuullaan rakastettuja, nostalgisia joululauluja sekä uudempia lauluja Arja Korisevan omasta tuotannosta. Tervetuloa lämminhenkiseen ja tunnelmalliseen joulukonserttiin Haikon kartanoon!

Päivämatka konserttiin ma 28.11.2022

Matkapojat järjestävät päivämatkan konserttiin maanantaina 28.11. Bussikuljetus kulkee reittiä Forssa-Renko-Hämeenlinna-Tuulos-Lammi-Hämeenkoski-Lahti-Orimattila. Hinta sisältää päivämatkan Haikon Kartanoon, lipun konserttiin, konserttimenun ja käynnin Brunbergin makeistehtaalla Porvoossa.

Hinnat S-Etukortilla:

Forssa-Tuulos 109€/henkilö

Lammi-Orimattila 99€/henkilö

Lisätietoja ja varaukset

S-etumatkat | Matkapojat

 

 Arja Koriseva tunnelmoi Haikon Kartanossa maanantaina 28.11.2022 klo 18.00. Ennen konserttia pääset tekemään jouluisia ostoksia Brunbergin tehtaanmyymälässä ja nauttimaan kolmen ruokalajin Konserttimenun sekä lasilliset glögiä.

Varaa tunnelmallinen konserttimatkasi asiakasomistajahintaan: https://www.matkapojat.fi/setuhaikonkartano

💚S-Etukorttihinnat: Forssa-Tuulos reitillä 109€/hlö Lammi- Orimattila reitillä 99€/hlö

Tilausajokuljetus reitiltä: • Forssa – Renko – Hämeenlinna – Tuulos – Lammi – Lahti – Orimattila – Porvoo