Tule terveyden ja hyvän olon ostoksille Mukkulan apteekkiin. Meille on helppo tulla: palvelemme Mukkulan S-marketin yhteydessä ja meillä on hyvät pysäköintimahdollisuudet aivan apteekin vieressä. Saat S-Etukortilla Bonusta  itsehoitotuotteista. Ei koske lääkkeitä.

Lue tammikuun etukuvasto >>

Mukkulan apteekki

Ritaniemenkatu 7-9
Mukkulan S-market
15240 Lahti
puh. 03 875 960

Palvelemme arkisin klo 9.00-18.00 ja lauantaisin klo 9.00-15.00
Olemme myös Facebookissa: www.facebook.com/mukkulanapteekki
ja Instagramissa: https://www.instagram.com/mukkulanapteekki/?hl=fi

Nyt kannattaa tuoda auto syyspesuun!
S-Etukortilla harjapesu ja vahaus 10€ kaikissa Hämeenmaan ABC Carwash pesuasemilla 6.-12.9.2021.

O(S)TA ILO IRTI VERONPALAUTUSPÄIVÄNÄ 3.9. HÄMEENMAAN PRISMOISSA!

Veronpalautuspäivän ajan 3.9. S-ETUKORTILLA KAIKKI KÄYTTÖTAVARATUOTTEET –15%

Alennuksen saat S-Etukortilla näistä tuotteista: Astiat, valaisimet, kodintekstiilit, vaatteet, jalkineet, laukut, kosmetiikka, siivoustarvikkeet ja pesuaineet, urheiluvälineet, lelut, kirjat, remontointi- ja autotarvikkeet, kukat, pienet kodinkoneet, imurit, konsolipelit, elokuvat, musiikki, matkapuhelimet, polkupyörät, televisiot, tietokoneet, tablet-tietokoneet, kamerat, pelikonsolit, pesukoneet, kylmälaitteet, liedet.

Niin kauan kuin tavaraa riittää. Tuotteille ei varauksia eikä ennakkomyyntiä.
Etu ei koske: tilausmyyntituotteita, elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, tupakointi- ja alkoholituotteita, vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä eikä Prepaid-kortteja ja latausseteleitä.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuusmaksu 100€. Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 € kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa hameenmaa.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858, ma-pe klo 8–20 (0,088 €/min).

Tivoli Seiterä saapuu Prisma Forssaan 2.-5.9.2021!

Saat S-Etukortilla Tivoli Seiterän rannekkeen hintaan 27€ (norm. 32€) Rannekkeen voi ostaa Tivolin lippukassalta 2.-5.9.2021.

Lahden Kaupunginteatteri tarjoaa Sota ja rauha-esitykseen liput edullisemmin S-Etukortilla.

S-ETUNÄYTÖKSET
pe 17.9. klo 19 & la 18.9. klo 13

Tolstoin suurteos, klassikoiden klassikko, Sota ja rauha, kuvaa ihmisiä historian mahtavien voimien armoilla. Miten pelastaa ystävyys, rakkaus ja usko elämän mielekkyyteen? Sota ja rauha, elämä ja kuolema näkyvät toistensa läpi Pasi Lampelan kirkkaassa sovituksessa, joka herättää Tolstoin henkilöt ja heidän tarinansa eloon tunnistettavalla ja riipaisevalla tavalla.

Asiakasomistajahintaperuslippu 29 €/ eläkeläiset 27 €/ opiskelijat, koululaiset, työttömät 16 €
(norm. 34/32/21 €) sis. palvelumaksun. Lippuja rajoitetusti. Etu S-Etukortilla, enintään neljä aikuisten lippua ja samaan esitykseen lunastettavat opiskelija- ja lastenliput/ kortti. Ostos ei kerrytä Bonusta. Etu koskee uusia varauksia. Ei ryhmävarauksia.

LIPUT Lahden kaupunginteatteri, Kirkkokatu 14, Lahti
Lippumyymälä ti-la klo 11-17, esityspäivinä esityksen alkuun asti.
Puhelinvaraukset 0600 30 5757 (1,53 €/ min+pvm) • lktliput@lahti.fi
Liput myös Lippupisteen myyntipisteistä, ei verkkokaupasta.

Upeat messuedut Kodin Terrasta sekä S-Etukortilla TuplaBonus 19.-29.8.2021!

TuplaBonus -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Bonus tuplana kirjautuu automaattisesti ja se maksetaan normaalin Bonuksen mukana. Bonuskertymää on helppoa seurata S-mobiilista.

SIBELIUS-FESTIVAALI 2021
2.9.-5.9.2021 Sibeliustalo, Lahti

Sibelius-festivaalilla sukellamme kansallissäveltäjämme juurille. Avajaiskonsertissa kuultava Kullervo on nuoren Sibeliuksen valtava voimannäyttö. Teoksen hahmottelu alkoi jo opiskeluvuonna 1891 Wienissä, kun Sibelius alkoi lukea Kalevalaa.

To 2.9. klo 19 Sibeliustalo
AVAJAISKONSERTTI – KULLERVO

Sinfonia Lahti
Dalia Stasevska, kapellimestari
Johanna Rusanen-Kartano, sopraano
Arttu Kataja, baritoni
Ylioppilaskunnan Laulajat
Johanna Iivanainen, laulu
Maria Kalaniemi, harmonikka ja laulu
Mikko Iivanainen, kitara
Timo Alakotila, piano ja harmoni

Timo Alakotila: E. Lönnrotin jalanjäljissä
Jean Sibelius: Kullervo

Liput: 35-49€ Lippu.fi myyntipisteet ja verkkokauppa

S-Etukortilla lipuista 5 € alennus

KIITOS ASIAKASOMISTAJILLEMME

Maksoimme 31,6 M€ Bonusta vuonna 2021. Hyvä yhteistyö ja toiminnan vastuullisuus veivät meitä eteenpän. Haluammekin kiittää asiakasomistajiamme tuplaamalla Bonuksen 4.–6.2.2022 Hämeenmaan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, Emotioneissa, Lahden Sokoksella ja Hämeenlinnan Kodin Terrassa.

TuplaBonus -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Osuuskauppa Hämeenmaan osuusmaksu. Osuusmaksun 100 euroa voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 eurolla, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: hameenmaa.fi tai asiakasomistajapalvelusta p. 010 76 5858, ma–pe klo 8–20, (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).