Kesällä 2022 Nastolan Pisarateatteri esittää Suomen kaikkien aikojen suosituimman komedian, Aleksis Kiven Nummisuutarit. Tämän kansallisiin aarteisiin kuuluvan näytelmän ohjaa ja sovittaa Suomen Kansallisteatterin näyttelijä Petri Liski. Pääroolissa nähdään Marko Kauppila. Näytelmän ensi-ilta on tiistaina 12.7.

Teatterissa järjestetään S-Etunäytös 13.7.22 klo 19, jolloin S-Etukortilla saa 5 euron alennuksen pääsylipuista. S-Etukortilla peruslipun hinta on tällöin 19€, alennuslippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet) 17€ ja lapsille (7-15v.) 10€.

Lisätietoja:

NASTOLAN PISARATEATTERI – Pienistä pisaroista kasvaa suuria tarinoita

 

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät järjestetään Forssan seudulla 29.6.-10.7. Lounais-Hämeen Musiikkipäivät on vuonna 1980 perustettu voittoa tuottamaton yhdistys, joka pyrkii edistämään toiminta-alueensa musiikkielämää ja -koulutusta. Se järjestää muun muassa erilaisia klassiseen ja jazz-musiikkiin liittyviä tapahtumia, konsertteja, kursseja, musiikkiteatteri- ja oopperaesityksiä.

Tapahtumassa esiintymässä ovat muun muassa

Lounais-Hämeen Musiikkipäivien konserttilipuista saa alennuksia S-Etukortilla.

Lisätietoja:

Etusivu – Lounais-Hämeen Musiikkipäivät (lounaishameenmusiikkipaivat.fi)

Nyt rannekkeet Linnanmäelle edullisemmin S-Etukortilla! S-ryhmän ennakkomyyntipisteissä Linnanmäen rannekkeen hinta on 42€ (norm. 45€). Ranneke käy kaikkiin laitteisiin ja on samanhintainen kaikille iästä tai pituudesta riippumatta. Linnanmäellä on myös maksuttomia laitteita, ja alle 100 cm pituisille lapsille maksullisia laitteita on ainoastaan neljä, joka kannattaa huomioida rannekkeita ostaessa. Rannekkeen voi ostaa jo etukäteen, vaikka kesän huvittelupäivä ei olisikaan vielä tiedossa. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä ja se on voimassa yhden päivän ajan. 

Ennakkoon ostetut rannekkeet ovat voimassa 23.10.2022. Asti. Käyttämättömiä rannekkeita ei hyvitetä eikä niitä voi vaihtaa toiseen tuotteeseen. Etuhinta on voimassa S-Etukortilla. Rannekkeen osto ei kerrytä Bonusta. 

Hämeenmaalla rannekkeen voi ostaa seuraavista toimipaikoista: 

MAR’EH – ILMESTYS JA NÄKY to 5.5. klo 19 Sibeliustalo

Jo vuosien ajan on lahtelaisyleisö saanut todistaa viulisti Ilja Gringoltsin virtuoosisia tulkintoja. Tällä kertaa hän tarttuu Matthias Pintscherin teokseen Mer’eh, jonka nimi tarkoittaa hepreasta suomennettuna ilmestystä, merkkiä tai näkyä. Saksalaisen säveltäjäkapellimestarin kuvauksellista konserttoa on kuultu viime vuosina niin New Yorkissa, Pariisissa kuin Berliinissä – nyt myös Lahdessa.

Sibeliustalon ranskalaisromanttiset urut soivat Camille Saint-Saënsin kuuluisimmassa sinfoniassa, Urkusinfoniassa.

Sinfonia Lahti
Matthias Pintscher, kapellimestari

Ilja Gringolts, viulu

Pauli Pietiläinen, urut

Maurice Ravel: Hanhiemo

Matthias Pintscher: Viulukonsertto nro 2 “Mar’eh”

Camille Saint-Saëns: Sinfonia nro 3

Tarjoamme asiakasomistajille liput S-Etukortilla edullisemmin!

27-21 € aik. / 22-17 € eläk.

(norm. 32-26 € /27-22 €)

Edun lisäksi ei Bonusta.

Lipunmyynti:

Lippu.fi TRIO (ma-pe 9-18, la 10-16)

puh. 0600 393949 (2€/min+pvm)

Lippu.fi myyntipisteet, verkkokauppa Sinfonia Lahti: MAR’EH – ILMESTYS JA NÄKY 05.05.2022 19:00, | lippu.fi

ja sekä R-Kioskit

Tule terveyden ja hyvän olon ostoksille Mukkulan apteekkiin. Meille on helppo tulla: palvelemme Mukkulan S-marketin yhteydessä ja meillä on hyvät pysäköintimahdollisuudet aivan apteekin vieressä. Saat S-Etukortilla Bonusta  itsehoitotuotteista. Ei koske lääkkeitä.

Lue kesäkuvasto tästä>>

Mukkulan apteekki

Ritaniemenkatu 7-9
Mukkulan S-market
15240 Lahti
puh. 03 875 960

Palvelemme arkisin klo 9.00-18.00 ja lauantaisin klo 9.00-15.00
Olemme myös Facebookissa: www.facebook.com/mukkulanapteekki
ja Instagramissa: https://www.instagram.com/mukkulanapteekki/?hl=fi

Matthias Pintscher, kapellimestari
Ilja Gringolts, viulu
Pauli Pietiläinen, urut

Maurice Ravel: Hanhiemo
Matthias Pintscher: Viulukonsertto nro 2 “Mar’eh”
Camille Saint-Saëns: Sinfonia nro 3

Liput S-Etukortilla aikuiset 21-27€ / eläkeläiset 17-22€ (norm. 26-32€ / 22-27€)

Lue lisää ja osta liput >>

Waitress – Unelmien resepti musikaalin S-Etunäytökset perjantaina 8.4. klo 19 ja lauantaina 23.4. klo 13.

S-Etukortilla lippu 40€ (norm. 47€)

Maailmalla hitiksi noussut Broadway-musikaali Waitress nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa. Nokkela ja suorapuheinen huumori maustavat mehevästi elämänmakuista tarinaa, jossa arki ja unelmat sekoittuvat toisiinsa. Haave paremmasta elämästä luo uskoa tulevaisuuteen, sillä jokainen ansaitsee palan onnea!

Asiakasomistajahintaperuslippu 40 €/ eläkeläiset 38 €/ opiskelijat, koululaiset, työttömät 26 €
(norm. 47/44/30 €) & LAUANTAI 46 €/ 44 €/ 26 € (norm. 53/50/30 €) sis. palvelumaksun.
Lippuja rajoitetusti. Etu S-Etukortilla, enintään neljä aikuisten lippua ja samaan esitykseen lunastettavat opiskelija- ja lastenliput/ kortti. Ostos ei kerrytä Bonusta.
Etu koskee uusia varauksia. Ei ryhmävarauksia.

LIPUT Lahden kaupunginteatteri, Kirkkokatu 14, Lahti. Lippumyymälä ti-pe klo 11-17, esityspäivinä esityksen alkuun asti.
Puhelinvaraukset 0600 30 5757 (1,53 €/ min+pvm) • lktliput@lahti.fi
Liput myös Lippupisteen myyntipisteistä, ei verkkokaupasta.

 

Asiakasomistajat saavat nauttia etuhintaisista lipuista myös Pelicansin kauden huipentaviin playoffs-otteluihin.

Asiakasomistajat saavat S-Etukorttia näyttämällä 25 euron arvoisen istumapaikkalipun A-yläkatsomoihin. Ilman S-eEukorttia yläkatsomoliput kustantavat 30-37 euroa.

Lippuetu on lunastettavissa Pelicansin toimistolta, Trion lippu.fi-toimipisteeltä sekä Isku Areenan lipunmyyntiluukulta*.

Pelicans taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta olympiakultaleijona Hannes Björnisen johdolla.

Playoffsien 1. kierroksella Pelicans kohtaa paikallisvastustaja KooKoon. Ensimmäinen osaottelu pelataan torstaina kello 18.30 Lahden Isku Areenalla.

*Isku Areenan lipunmyyntiluukulla hintaan lisätään 5 euron ovimyyntilisä.

Lippuetu kiekkokevään jännitysnäytelmiin S-Etukortilla

Asiakasomistajat saavat nauttia jatkossa etuhintaisista lipuista Pelicansin runkosarjan tärkeimpiin kotipeleihin. Asiakasomistajat saavat S-Etukorttia näyttämällä 20 euron arvoisen istumapaikkalipun A-yläkatsomoihin. Ilman S-etukorttia yläkatsomoliput kustantavat 27-34 euroa. Lippuetu on lunastettavissa Pelicansin toimistolta, Trion lippu.fi-toimipisteeltä sekä Isku Areenan lipunmyyntiluukulta*.

Pelicans taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta olympiakultaleijona Hannes Björnisen johdolla. Runkosarjan ratkaisuotteluissa on hurjat panokset, kun Pelicans kohtaa keväällä vielä Jukurit 12.3., Ilveksen 16.3. ja HPK:n 22.3.

*Isku Areenan lipunmyyntiluukulla hintaan lisätään 5 euron ovimyyntilisä.

Salppurin kisat 25.–27.2.2022 kokoavat maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn huiput Lahteen – luvassa on kattava kokonaisuus urheilua, viihdettä ja festaritunnelmaa!

Tarjoamme asiakasomistajille viikonlopun perusliput S-Etukortilla 5 euron alennuksella. Osta lippusi ennakkoon, ja varmistat paikkasi Suomen suurimpaan talviurheilutapahtumaan!

Voit ostaa lippusi verkkokaupasta sekä Lippupisteen myyntipisteistä tai R-kioskeista. Lahdessa Lippu.fi palvelee Kauppakeskus Triossa.

TÄSTÄ LIPPUKAUPPAAN >>

Valitse lippukaupasta kampanjakohdasta ”Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakasomistajan etu”. Käytä koodia SOK-HÄMEENMAA.