S-mobiili on täyttynyt toinen toistaan parempia etukuponkeja, kun kesäedut ovat rantautuneet sovellukseen! Alennukset sovelluskupongeilla jopa –50%. Kupongit käyvät vain Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikkoihin 5.–18.6.2023.

S-mobiilin kesäkupongit Hämeenmaan toimipaikoissa:

*Koskee seuraavia ravintoloita: Amarillo Lahti, Amarillo Hämeenlinna, Coppa eatery, Le Blason, Trattoria.

**Koskee seuraavia ravintoloita: Bar Kohde, Amarillo Lahti, Amarillo Hämeenlinna, Coppa eatery, Trattoria, Bar & Bistro, El Toro, Le Blason, Voudin Kellari.

***Koskee seuraavia ravintoloita: Amarillo Lahti, Amarillo Hämeenlinna, Coppa eatery, Trattoria.

****Koskee seuraavia ravintoloita: Amarillo Lahti, Amarillo Hämeenlinna, Coppa eatery, Trattoria, El Toro, Le Blason.

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut sekä LähiTapiolan vakuutukset yhdistävä mobiilisovellus. Saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.

NÄIN OTAT S-MOBIILIN KÄYTTÖÖSI >>

 

 

Toukokuun Yhteishyvää ei enää jaeta koteihin, vaan printtilehden voi noutaa myymälästä maksutta S-Etukortilla!

Valtaosa lehden artikkeleista on myös luettavissa digissä alta tai voit lukea lehteä näköislehtenä.

Sesonki-liitteen loputtua kaikki ihanat reseptit löytyvät varsinaisen lehden sivuilta, lehden lopusta. Reseptit löytyvät myös digistä.

2/23 Yhteishyvän reseptit löydät täältä!

Yhteishyvä-lehti on saatavilla Hämeenmaan S-marketeista, Prismoista, ja Saleista lukuun ottamatta seuraavia: Sale Ersta, Sale Forssa, Sale Karavaani, Sale Käikälä, Sale Liipola. Sale Metsäpelto, Sale Okeroinen, Sale Nastola, Sale Poltinaho, Sale Riihimäki

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus. Saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.

Nyt kaikki uudet sovelluksen lataajat, jotka ovat Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajia, saavat noin 2 päivän kuluttua kupongin S-mobiili-sovellukseen, jolla saat ilmaisen Haribo Matador Mix-karkkirasian!

Kampanja-aika 8.–21.5.2023. Kuponki lunastettavissa Hämeenmaan Prismoista, S-marketeista tai Saleista.

NÄIN OTAT S-MOBIILIN KÄYTTÖÖSI >>

Hauskuus kuuluu kaikille! Varma kevään merkki on Tivoli Seiterän saapuminen kaupunkiin! S-Etukorttia näyttämällä päivän rannekkeen 30€ (norm. 34€).

Prisma Forssan pihalla 1.–4.6.2023.

To–pe klo 16–20
La klo 12–20
Su klo 12–18

Osuuskauppa Hämeenmaan edustajisto päätti kevätkokouksessaan 18.4.2023 jakaa ylijäämänpalautusta tilikauden 2022 tuloksesta. Hämeenmaan asiakasomistajille maksetaan ylijäämänpalatusta yhteensä lähes 1,7 miljoonaa euroa. Edustajiston päätöksen mukaisesti Osuuskauppa Hämeenmaa maksaa ylijäämänpalautusta kaikille asiakasomistajilleen 0,25 prosenttia heidän vuoden 2022 aikana Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikoista tekemistään, S-Etukortilla rekisteröityjen bonusostojen määrästä.  Ylijäämänpalautusta ei kerry tytäryhtiöistä eikä yhteistyökumppaneilta tehdyistä ostoista (esim. Nelipyörä, Prisma Rauta, LähiTapiola) eikä alkoholi- ja tupakkaostoista.

– Osuuskaupan tehtävä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen ja edistää alueellista hyvinvointia. Bonuksen ja maksutapaedun lisäksi voimme nyt ensimmäistä kertaa maksaa ylijäämänpalautusta palveluitamme käyttäneille omistajillemme. Haluankin kiittää lämpimästi kaikkia asiakasomistajiamme hyvin menneestä vuodesta 2022, sanoo Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto.

Ylijäämänpalautus maksetaan 10.5.2023 niille asiakasomistajille, joiden asiakasomistajuus on ollut voimassa Osuuskauppa Hämeenmaassa 31.12.2022 ja joiden jäsenyys jatkuu ylijäämänmaksuhetkellä jossain S-ryhmän osuuskaupassa. Ylijäämänpalautukseen lasketaan paitsi asiakasomistajan, myös hänen asiakasomistajatalouteensa kuuluvien henkilöiden rinnakkaiskorteilla tehdyt ostot.  Ellei osuusmaksua ole vielä kokonaan maksettu, ohjataan maksettava ylijäämänpalautus osuusmaksuun. Mikäli asiakasomistaja on ohjannut ostoksista kertyvän Bonuksen S-Pankin rahastoon, myös ylijäämän palautus maksetaan rahastoon.

Ylijäämänpalautuksen maksamisesta päätetään osuuskaupan edustajistossa ja päätös tehdään osuuskaupan hallituksen esityksen pohjalta.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Olli Vormisto, puh. 050 358 8336

Saat Yhteishyvä-lehden jatkossa S-ryhmän kaupoista veloituksetta S-Etukortilla.

Lehti on ilmainen kaikille asiakasomistajille – saat lehden veloituksetta S-Etukortilla. Voit poimia lehden mukaan 15.5.2023 alkaen S-marketeista, Prismoista, Saleista, Food Market Herkuista ja Sokoksista sekä ruoan verkkokaupasta (S-kaupat) kautta maan.

Yhteishyvä-lehti ilmestyy jatkossa neljä kertaa vuodessa. Vuonna 2023 lehti ilmestyy 15.3. (viimeinen kotipostitus) sekä 15.5., 15.8. ja 15.11. Lehti on saatavilla kaupoissa ilmestymisen jälkeen noin kolmen viikon ajan.

Yhteishyvä-lehti on uudistunut ja ajatuksia avartava lukupaketti ajankohtaisia aiheita, tunteikkaita tarinoita, hyödyllisiä vinkkejä vastuullisempaan arkeen ja elämään. Yhteishyvä-lehti on myös sesonkiin sopivaa ruokaa ja oivaltavia reseptejä. Uudet aiheet muun muassa matkailusta, hyvinvoinnista ja retkeilystä tuovat lehteen lisää monipuolista luettavaa. Suomalaisten rakastamat laadukkaat reseptit löytyvät jatkossa sekä Yhteishyvä-lehden sivuilta että tuttuun tapaan verkkosivuilta.

Tuliset Tenorit Ihan Liekeissä 1.4.

Peruslippu: S-Etukortilla 46,50 € (norm. 59,50 €)

Etkopalat: S-Etukortilla69 € (norm. 87 €)

Hotelli Home ja Hiipivä Hepuli 15.4.

Peruslippu: S-Etukortilla 11 € (norm. 13,50 €)

Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila 5.5.

Peruslippu: S-Etukortilla 29,50 € (norm. 35,50 €)

Etkopalat: S-Etukortilla 48,50 € (norm. 58 €)

SININEN PALLO – lasten konsertti ke 19.4. klo 17.30 Lahden Sibeliustalossa

“Me lahjaksi saatiin sininen pallo, jolla yhdessä leikitään. Meillä ainoastaan on se sininen pallo, josta huolta nyt pidetään.”

Sininen pallo on koko perheen konsertti ystävyydestä, huolenpidosta sekä elämästä yhteisellä maapallollamme. Television lastenohjelmista tuttu Tuomo Rannankari johdattelee kuulijat tärkeiden asioiden äärelle.

JAAKKO JAUHIAINEN, kapellimestari
TUOMO RANNANKARI, laulu ja kitara
LAULUPUU

Kaikki sävellykset ja sanoitukset Tuomo Rannankari.

Konsertin kesto 50 min.


Asiakasomistajana saat liput nyt –5€ hintaan!

Liput alkaen 8€.

Tästä lippukauppaan >>


Sinfonisesti yhdessä Osuuskauppa Hämeenmaa

 

Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa tänäkin vuonna 60 000 euroa Kannustajat-tukea lasten ja nuorten toimintaan Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Tuen jakautumisesta päättävät Hämeenmaan asiakasomistajat, joiden ääniä tällä kertaa tavoittelee peräti 132 alueellista toimijaa. Äänestys käynnistyy maanantaina 13.3.2023

Haku Kannustajat-ohjelmaan päättyi helmikuun lopussa. Kannustajat-kriteerit täyttäviä hakemuksia saatiin tänä vuonna runsaasti, yhteensä 132 kappaletta. Kannustajiin saivat hakea alueen mukaan alueen lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä hyvinvointia edistävän toiminnan parissa työtä tekevät seurat, harrastusyhdistykset, kulttuuritoimijat sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt.  Poiketen edellisvuosiin, tänä vuonna kaikki hakukriteerit täyttävät yhdistykset pääsivät mukaan äänestykseen

– Harrastaminen edistää lasten ja nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja voi parhaimmillaan suojata heitä yksinäisyydeltä ja syrjäytymiseltä. Koemme Kannustajat -tuen jakamisen erittäin tärkeänä osana työtämme vastuullisena toimijana. toteaa Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

Maanantaina 13.3.käynnistyvässä äänestysvaiheessa Hämeenmaan asiakasomistajat päättävät Kannustajat-tuen jakautumisesta ohjelmaan ilmoittautuneiden toimijoiden kesken. Asiakasomistajilla on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan heille lähetettävän sähköpostilinkin kautta. Äänestys on käynnissä 26.3.2023 saakka. Kannustajat-tietoa sekä mukana olevat yhteisöt löytyvät täältä. Äänestyslinkin saavat täysi-ikäiset Osuuskauppa Hämeenmaa asiakasomistajat sekä samassa taloudessa asuvat täysi-ikäiset asiakasomistatalouden jäsenet. Jotta äänestäminen onnistuu, tulee sähköpostiosoitteen olla päivitetty S-ryhmän asiakasomistajarekisteriin viimeistään 8.3.2023.

Äänestysajan päätyttyä 60 000 euron tukipotti jaetaan eniten ääniä saaneille toimijoille. Alueellisuus huomioidaan Osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: 22 tuettavista yhteisöistä on Päijät-Hämeestä, 18 Kanta-Hämeestä. Suurin tukisumma on 3 000 €. Jaettavan tuen määrä on suhteessa toimijan saamaan äänimäärään.

Vuonna 2022 Kannustajat-äänestys keräsi upeat 10 982 ääntä Hämeenmaan asiakasomistajilta. Suuri äänimäärä kertoo Kannustajat-ohjelman merkityksellisyydestä Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella. Viime vuonna maksimituen eli 3 000 euroa saivat Mannerheimin lastensuojeluliitto Lahden yhdistys, Lahden kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku, Hämeenlinnan Lasten Liikunnan Tuki sekä Lahden Junior Pelicans.

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä, 050 542 3811

Kiitos asiakasomistajillemme! Maksoimme 33,7 M€ Bonusta vuonna 2022. Hyvä yhteistyö ja toiminnan vastuullisuus veivät meitä eteenpäin. Haluammekin kiittää asiakasomistajiamme tuplaamalla Bonuksen 3.–5.2.2023.

TuplaBonusta saat 3.-5.2.2023 aikana Hämeenmaan Prismoista, S-marketeista, Saleista, Prisma Raudasta, Emotioneista ja Lahden Sokokselta. TuplaBonus -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Osuuskauppa Hämeenmaan osuusmaksu. Osuusmaksun 100 euroa voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 eurolla, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: hameenmaa.fi tai Hämeenmaan omistajapalvelu, puh. (03) 8130 304, ma–pe 8–16.