S-ryhmä uutisoi alkukeväästä, kuinka suomalaiset ovat innostuneet tänä keväänä toden teolla pyöräilystä. Prisma-ketjun data kertookin pyörämyynnin kasvaneen maaliskuussa peräti 60 % edellisvuoteen verrattuna.

Sama trendi näkyy myös Osuuskauppa Hämeenmaan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Vaikkakin myöhäinen kevät odotutti pyöräilykauden alkua, niin viimeistään nyt lämpimän toukokuun ansiosta pyöräkauppa on lähtenyt todella käyntiin.

Etenkin sähköpyörien suosio kasvaa jatkuvasti. Työsuhdepyöräilyn yleistyminen sekä ympäri vuoden tapahtuvan pyöräilyn lisääntyminen ovat vauhdittaneet pyörämyynnin kasvua Prismoissa.

Launeen ja Hämeenlinnan Prismat ovat vakiinnuttaneet paikkansa pyörien ostopaikkoina

Valtakunnalliset pyöräilytrendit näkyvät Hämeenmaan alueella. Kanta- ja Päijät-Häme ovat hyviä alueita pyöräillä maastonsa puolesta – välimatkat työpaikan ja kodin välillä ovat helposti pyöräiltävissä, sähköpyöriä on liikenteessä enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja pyöräteistä pidetään huolta, mahdollistaen ympärivuotisen pyöräilyn.

– Meidän Prismoistamme Laune ja Hämeenlinna ovat koko Prisma-ketjun tasolla yksiä suurimmista polkupyörämyymälöistä. Viime aikoina olemme myyneet eniten sähköpyöriä maastoon ja kaupunkiajoon sekä monenlaisia työsuhdepyöriä, ikonisia jopoja ja kaupunkipyöriä unohtamatta, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan käyttötavarakaupan kehityspäällikkö Jukka Tynkkynen.

Prismat ovat pärjänneet valtakunnallisesti hyvin pyörämyynnissä, sillä isojen talojen valikoima houkuttelee ostajia. Muun muassa lasten pyörien osalta Prismat ovat suvereeneja johtajia.

– Pyöriä löytyy joka lähtöön, ja oikeastaan jokaiselle pyöräilijälle löytyy jonkinlainen menopeli ja tarvikkeet päälle, Tynkkynen kertoo.

Prisma Launeen polkupyöräosasto on Hämeenmaan suurin, mistä löytyy pyöriä monenlaisiin tarpeisiin, sähköllä ja ilman, sekä kattavasti varusteita ympärivuotiseen pyötäilyyn, lyhempiin ja pidempiin retkiin.

Sähköllä tai ilman – tänä kesänä pyöräillään kaduilla ja maastossa!

Sähköpyörät ovat kasvattaneet suosiotaan jatkuvasti, mikä näkyy myös Hämeenmaan Prismojen myyntitilastoissa, niitä nimittäin löytyy kaikista kategorioista ja monelta eri hintapisteeltä – edullisempia sekä useamman tuhannen euron vaihtoehtoja, moneen eri tarpeeseen.

– Sähköpyörien määrä myymälöissämme kasvaa jatkuvasti ja koko ajan tulee uusia malleja. Tällä hetkellä meillä myydyin sähköpyörä on Helkama Tuuli -citypyörä, itsekin aktiivisesti pyöräilevä Tynkkynen valottaa.

Eniten myydään noin 400–500 euron manuaalisia pyöriä. Tämän hintaisille pyörille ostajakunta löytyy luonnollisesti Prisman omilta käytäviltä.

– Käytännössä voisin sanoa, että jos et aja pyörällä kilpaa, niin meiltä löytyy vaihtoehto tarpeiseesi, sähköllä tai ilman. Samalla ostokerralla kaupastamme löytyy laadukkaat lisätarvikkeet kypäröistä lukkoihin, valoista ajovarusteisiin, pysyvästi edullisilla hinnoilla, Tynkkynen kertoo.

Prisma Launeen Huoltopisteeltä ammattitaitoiset pyörän kausihuollot

Prisma Launeen sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä löytyy täyden palvelun huoltopiste, jossa asiakkaat voivat niin huollattaa harrastevälineitään kuin myös esimerkiksi saada apua ostamansa tuotteen kasaamiseen.

– Suomalaiset vaikuttavat huoltavansa pyöriään aiempaa enemmän myös itse, sillä pyöräilytarvikkeiden kuten renkaiden paikkaustarvikkeiden ja ketjuöljyjen myynti on kasvanut voimakkaasti, joskin myös ammattitaitoista pyörähuoltoa arvostetaan suuresti, Tynkkynen taustoittaa.

Prisma Launeen Huoltopisteen palveluihin kuuluvat pyörähuollot, luistinten teroitukset, suksihuolto sekä kaupasta ostettujen tuotteiden kasaus. Huolloista saa Bonusta ja toisinaan myös asiakasomistajille on tarjolla S-Etukorttikampanjoita.

 

Hämeenmaan Prismojen asiakasomistajapäivillä 29.5–2.6.2024 polkupyöristä saa alennusta -15 %! Tervetuloa kesän vauhdikkaimmille ostoksille!

 

Asiakasomistajapäivät 29.5.-2.6.2024 Prismoissa! Saat S-Etukortilla JOPA -15% alennusta käyttötavaroista, myös jo alennetuista hinnoista!

Alennuksen saat S-Etukortilla näistä tuotteista:

-5% alennusta

-15% alennusta

Niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei varauksia tai ennakkomyyntiä. Etu ei koske: tilausmyyntituotteita, elintarvikkeita, eläinruokaa, urheiluravinteita, alkoholi-, nikotiini- ja tupakointituotteita, vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä eikä Prepaid-kortteja.

Nyt kannattaa tehdä kevään isot hankinnat ja kerryttää kunnon Bonus! TuplaBonusta saat 2.–19.5.2024 S-Etukortilla Hämeenmaan Prismoista, Emotioneista ja Lahden Sokokselta.

TuplaBonus -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Osuuskauppa Hämeenmaan osuusmaksu. Osuusmaksun 100 euroa voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 eurolla, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: hameenmaa.fi tai Hämeenmaan omistajapalvelu, puh. (03) 8130 304, ma–pe 8–16.

Kampanja ei koske prisma.fi ja sokos.fi -verkkokaupan ostoja.

Hämeenmaan asiakasomistajat päättivät maaliskuussa sähköpostiäänestyksellä Kannustajat-tuen jakautumisesta ohjelmaan ilmoittautuneiden kesken. Asiakasomistajat kannustivat yhteensä 15 539 äänen voimin, mikä on 4 557 ääntä enemmän kuin vuosi sitten.

Tänä vuonna Kannustajat-tukea jaetaan 41 eniten ääniä saaneelle toimijalle suhteessa heidän keräämiinsä ääniin. Näistä toimijoista jokainen saa vähintään 300 euroa ja enimmillään 3 000 euroa tukea.

– Asiakasomistajiemme arvot näkyvät äänestystuloksissa. Kannustajat-ohjelmassa erityisen hienoa on se, että lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia edistäviä alueellisia toimijoita tuetaan monipuolisesti, Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä sanoo.

Päijäthämäläisistä toimijoista eniten ääniä sai Lahden ensi- ja turvakoti, 583 ääntä. Kanta-Hämeessä suurimman äänipotin keräsi Kanta-Hämeen ensi- ja turvakoti, 456 ääntä. Kumpikin toimija saa Kannustajat-tukea maksimimäärän eli 3 000 euroa.

Hämeenmaan koko toimialueella eniten ääniä sai Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri, joka toimii sekä Kanta- että Päijät-Hämeessä. Yhdistykselle annettiin yhteensä 752 ääntä, joten myös se saa täyden 3 000 euron tuen. Kannustajat-tuki ohjataan lasten luontokerhotoimintaan.

– Lämpimät onnittelut kaikille Kannustajat-tukea saaville toimijoille ja kiitos siitä arvokkaasta työstä, jota teette. Kiitos myös asiakasomistajatalouksiemme jäsenille hyvästä äänestysaktiivisuudesta, Järvenselkä kiittää.

Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmassa tuen saajien määrä on rajattu lähtökohtaisesti niin, että kummassakin maakunnassa enintään 22 toimijaa voi saada tukea. Tämänvuotinen tasaväkinen äänestystulos tuotti kuitenkin pienen poikkeuksen rajaukseen ja lisäsi jaettavan tuen kokonaismäärää noin tuhannella eurolla 61 000 euroon.

– Päijät-Hämeessä sijoille 22 ja 23 äänestetyt toimijat saivat tismalleen saman äänimäärän, minkä vuoksi päätimme lisätä tuen määrää noin 1 000 eurolla. Kannustajat-tukea saa siksi poikkeuksellisesti 23 päijäthämäläistä toimijaa, kertoo Jaana Järvenselkä.

Kannustajat-tuen kokonaismäärä on tänä vuonna näin ollen 60 000 + 1 000 euroa.

Katso kaikki äänestystulokset.

Asiakasomistajien ääniä tavoittelee tällä kertaa jopa 150 alueellista toimijaa. Äänestys käynnistyy maanantaina 11.3.2024.

Ilmoittautuminen Kannustajat-ohjelmaan päättyi helmikuun lopussa. Kriteerit täyttäviä hakemuksia saatiin runsaasti, ja Kannustajien äänestysvaiheessa on mukana 150 alueellista toimijaa. Viime vuoden vastaava luku oli 132.

Kannustajiin voivat hakea mukaan kanta- ja päijäthämäläiset lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä hyvinvointia edistävän toiminnan parissa työtä tekevät seurat, harrastusyhdistykset, kulttuuritoimijat sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt.

– Saimme tänä vuonna merkittävän määrän toimijoita Kannustajat-ohjelman äänestysvaiheeseen. Joukossa oli myös useita uusia toimijoita. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että osuuskauppamme jäsenillä on mahdollisuus valita äänestysvaiheessa oma suosikkinsa todella laajasta vaihtoehtojen joukosta, Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä iloitsee.

Äänestyslinkki lähetetään sähköpostilla asiakasomistajille

Maanantaina 11.3. käynnistyvässä äänestysvaiheessa Hämeenmaan asiakasomistajat päättävät siitä, miten Kannustajat-tuki jakautuu ohjelmaan ilmoittautuneiden toimijoiden kesken. Kannustajat-tietoa löytyy täältä. Äänestys on käynnissä 24.3.2024 asti.

Asiakasomistajat voivat äänestää omaa suosikkiaan heille lähetettävän sähköpostilinkin kautta. Äänestyslinkin saavat täysi-ikäiset Osuuskauppa Hämeenmaa asiakasomistajat ja samassa taloudessa asuvat täysi-ikäiset asiakasomistatalouden jäsenet.

Äänestysajan päätyttyä 60 000 euron tukipotti jaetaan eniten ääniä saaneille toimijoille. Alueellisuus huomioidaan osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: 22 tuettavista yhteisöistä on Päijät-Hämeestä, 18 Kanta-Hämeestä. Suurin tukisumma on 3 000 euroa. Jaettavan tuen määrä on suhteessa toimijan saamaan äänimäärään.

Viime vuoden äänestyksessä annettiin yli 16 000 ääntä

Vuonna 2023 Kannustajat-äänestys keräsi upeat yli 16 000 ääntä Hämeenmaan asiakasomistajilta. Suuri äänimäärä kertoo Kannustajat-ohjelman merkityksellisyydestä Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella.

Viime vuonna maksimituen eli 3 000 euroa saivat Päijät-Hämeessä Lahden ensi- ja turvakoti ry ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry sekä Kanta-Hämeessä Kanta-Hämeen perhetyö ry.

Osuuskauppa Hämeenmaa tukee jälleen Kannustajat-ohjelmansa kautta 60 000 eurolla lasten ja nuorten harrastustoimintaa Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Lasten ja nuorten toimintaa kannustavat ensivaiheessa Hämeenmaan asiakasomistajat ja sittemmin myös osuuskauppa sekä alueelliset seura-, yhdistys- ja järjestötoimijat.

Ilmoittautuminen Kannustajat-ohjelmaan järjestetään kerran vuodessa, tänä vuonna 1.–29.2.2024. Mukaan voivat ilmoittautua alueen lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä hyvinvointia edistävän toiminnan parissa työtä tekevät seurat, harrastusyhdistykset, kulttuuritoimijat sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus Kannustajat-ohjelmaan viimeistään 29.2.2024 sähköpostitse osoitteeseen: sponsorointi.hameenmaa@sok.fi. Kerrothan sähköpostissa edustamasi paikallisen toimijan toiminnasta.

Tästä linkistä Kannustajat-äänestyksessä olevat toimijat voivat ladata kuvia, joilla voi mainostaa äänestyksessä mukana oloa esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

Ilmoita, äänestä, ole mukana toiminnassa – kannustamisen keinot ovat monet!

Kannustajat-ohjelma ei ole uusi, mutta ehkä on syytä avata sitä hieman lisää. Kuka tai ketkä voivat kannustaa ja millä tavoin, entä keitä kannustetaan?

Ohjelman äänestysvaiheeseen pääsevät kaikki hakukriteerit täyttävät alueelliset toimijat. Kannustajat-tuen jakautumisesta puolestaan päättävät Hämeenmaan asiakasomistajat.

– Haluamme edistää yhdessä asiakasomistajiemme kanssa alueellista hyvinvointia, asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä sanoo.

Kannustajat-ohjelmaan ilmoittautuneista toimijoista voi jokainen Hämeenmaan asiakasomistaja äänestää omaa suosikkiaan sähköpostitse saapuvan äänestyslinkin kautta.

Ohjelmassa on mukana paikallisia kanta- ja päijäthämäläisiä seuroja, yhdistyksiä, kulttuuritoimijoita sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöjä, joilla on lapsille ja nuorille kohdennettua toimintaa.

Maksimituki 3 000 euroa

Äänestysajan päätyttyä 60 000 euron tukipotti jaetaan 40:lle eniten ääniä saaneelle toimijalle. Alueellisuutta tarkastellaan suhteessa osuuskaupan asiakasomistajamäärään: tuettavista yhteisöistä 22 on Päijät-Hämeestä, 18 Kanta-Hämeestä. Suurin tukisumma on 3 000 euroa ja pienin 300 euroa. Jaettavan tuen määrä on suhteessa toimijan saamaan äänimäärään.

Viime vuonna Hämeenmaan asiakasomistajat antoivat Kannustajat-äänestyksessä upeat yli 16 000 ääntä.

– Suuri äänimäärä kertoo asiakasomistajiemme aidosta auttamisen halusta sekä Kannustajat-ohjelman merkityksellisyydestä Kanta- ja Päijät-Hämeessä, toteaa Järvenselkä.

Viime vuonna maksimituen eli 3 000 euroa saivat Päijät-Hämeessä Lahden ensi- ja turvakoti ry ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry sekä Kanta-Hämeessä Kanta-Hämeen perhetyö ry.

Ilmoittautuminen Hämeenmaan vuoden 2024 Kannustajat-ohjelmaan on käynnissä 1.–29.2.2024. Vapaamuotoiset ilmoittautumiset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: sponsorointi.hameenmaa@sok.fi. Kerrothan sähköpostissa edustamasi alueellisen toimijan toiminnasta.

Lisätietoja:
Jaana Järvenselkä, asiakkuusjohtaja, 050 542 3811

Osuuskauppa Hämeenmaa on solminut paikallisen kumppanisopimuksen mobiilioperaattori Moin kanssa. Asiakasomistajilla on nyt mahdollisuus saada Moin kuluttajille suunnatuista liittymistä Bonusta.  

Asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta kasvavat. Kolme osuuskauppaa aloitti yhteistyön mobiilioperaattori Moin kanssa marraskuun lopulla, ja nyt myös me olemme solmineet Moin kanssa paikallisen kumppanisopimuksen. 

Yhteistyön myötä asiakasomistajamme voivat saada Bonusta kaikista Moin kuluttajille tarjoamista mobiililiittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Suosikki 4G ja Reilu 5G. 

– Osuustoiminnan tarkoituksena on tarjota asiakasomistajille jatkuvaa hyötyä. Perusajatukseemme kuuluu laadukas ja kohtuullisen hintainen tuotevalikoima kaikille. Arvostamme asiakkaidemme tarpeita ja haluamme kehittää uusia raikkaita tapoja kohdata ne. Moin kuluttaja-asiakkaiden tuoteperhe vastaa tähän erinomaisesti omaa tarjontaamme täydentäen. Ja asiakas saa vielä Bonukset päälle! sanoo Osuuskauppa Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

– Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä. Olemme jo pitkään halunneet vahvistaa toimintaamme paikallisesti ympäri Suomea ja yhteistyömme Osuuskauppa Hämeenmaan kanssa antaa meille entistä laajemmat puitteet Päijät- ja Kanta-Hämeessä, Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen iloitsee. 

 

Bonusta kertyy kaikista Moin kuluttajaliittymistä: 

  1. Mobiililiittymien kuukausimaksuista   
  2. Kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin  
  3. Normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä  
  4. Kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta  

Roaming-puhelut sekä lisämaksulliset puhelut, kuten soitot yritys- ja palvelunumeroihin tai puhelut Suomesta ulkomaille eivät kerrytä Bonusta.

Moin Bonusta kerryttävät tuotteet voi hankkia osoitteesta moi.fi. Bonusta voit kerryttää kaikilla Moin liittymillä. Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moi -palvelussa liittämällä S-Etukortin Mun Moi -asiakastiliin. Lisätietoja yhteistyöstä ja Bonuksen kertymisestä voit lukea hameenmaa.fi/moi ja moi.fi/bonus.

Lisätietoja:

Jaana Järvenselkä, asiakkuusjohtaja, jaana.jarvenselka@sok.fi

Petri Lahtinen, toimitusjohtaja, Moi Mobiili Oy, 0400-500 373, petri.lahtinen@moi.fi  
 
Katso, mistä kaikesta Bonusta kertyy: moi.fi/bonus

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus. Saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.

Nyt sovelluksen käyttäjille Halloweenin SuperEtuja Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikkoihin 23.10.–5.11.2023. Tarkemmat tuoterajaukset luettavissa S-mobiili-sovelluksesta.

NÄIN OTAT S-MOBIILIN KÄYTTÖÖSI >>

 

Nyt kannattaa tehdä syksyn herkkuostokset ja kerryttää kunnon Bonus! TuplaBonuksen saat S-Etukortilla 13.–15.10.2023 Hämeenmaan S-marketeista ja Saleista.

 TuplaBonus -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Osuuskauppa Hämeenmaan osuusmaksu. Osuusmaksun 100 euroa voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 eurolla, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: hameenmaa.fi tai Hämeenmaan omistajapalvelu, puh. (03) 8130 304, ma–pe 8–16.

 

Voit kerryttää Bonusta S-Etukortilla myös apteekkien itsehoitotuotteista. Bonusta eivät kerrytä lääkevalmisteet (esim. resepti- ja itsehoitolääkkeet).

Suosittu ja vahva monivitamiini aikuisille! Minisun monivitamiini vahva 120 tbl 17,90€ (norm. 21,79€). Minisun Monivitamiini Vahva sisältää kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Vahva koostumus antaa lisaenergiaa joka paiva: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Lisäksi Ubikinoni Q1D ja mustikkauutetta.

Mukkulan apteekki – S-market Mukkula, Lahti
Salpausselän Apteekki – S-market Metsäkangas, Lahti