Ruokakauppojemme koronatoimenpiteet

Tehdyt toimenpiteet

Meillä työskennellään vain terveinä. Olemme tiukentaneet sisäisiä ohjeitamme, ja työntekijämme jäävät kotiin pienimmistäkin sairauden oireista. Asioithan itsekin myymälöissämme vain terveenä.

Kaikki työntekijämme suojautuvat asiakastyössä suojapleksien, visiirien ja kasvomaskien avulla. Lisäksi huolehdimme hyvästä käsihygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä, ja toivomme myös asiakkaidemme huomioivan alueellisten terveysviranomaisten suositukset. Kädet olisi hyvä pestä ennen kaupassa asiointia ja myös sen jälkeen. Useimmista myymälöistämme löytyy käsienpesupiste, yleensä pullonpalautusautomaattien läheisyydestä. Myymälöidemme sisäänkäyntien yhteydessä on lisäksi tarjolla käsidesiä.

Olemme asentaneet suojapleksit markettoimipaikkojemme kassoille sekä pakkauspäähän, ja turvaväleistä muistuttavat lattiatarrat kassa-alueiden yhteyteen.

Suosittelemme kortti- ja mobiilimaksamista käteisen käytön sijaan.

 

Seuraamme kokonaistilannetta sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiedotteita ja suosituksia erittäin tarkasti. Tarvittaessa teemme niiden edellyttämiä toimenpiteitä.