Ruokakauppojemme koronatoimenpiteet

Tehdyt toimenpiteet

Meillä työskennellään vain terveinä. Olemme tiukentaneet sisäisiä ohjeitamme, ja työntekijämme jäävät kotiin pienimmistäkin sairauden oireista. Asioithan itsekin myymälöissämme vain terveenä. Suosittelemme riskiryhmiin kuuluvia asioimaan markettoimipaikoissamme mahdollisuuksiensa mukaan ensimmäisellä aukiolotunnilla.

Kaikki työntekijämme suojautuvat asiakastyössä suojapleksien, visiirien ja kasvomaskien avulla. Lisäksi huolehdimme hyvästä käsihygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä. Toivomme myös asiakkaidemme huomioivan terveysviranomaisten alueelliset suositukset kasvomaskien käytöstä. Kädet olisi hyvä pestä ennen kaupassa asiointia ja myös sen jälkeen. Useimmista myymälöistämme löytyy käsienpesupiste, yleensä pullonpalautusautomaattien läheisyydestä. Myymälöidemme sisäänkäyntien yhteydessä on lisäksi tarjolla käsidesiä.

Olemme asentaneet suojapleksit markettoimipaikkojemme kassoille ja pakkauspäähän, sekä turvaväleistä muistuttavat lattiatarrat kassa-alueiden yhteyteen. Kassakapulat eivät ole käytössä. Suosittelemme kortti- ja mobiilimaksamista käteisen käytön sijaan.

Ruoan verkkokauppamme Foodien kautta voi tilata ostokset kaupasta noudettavaksi tai kotiin kuljetettavaksi.

Seuraamme kokonaistilannetta sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiedotteita ja suosituksia erittäin tarkasti. Tarvittaessa teemme niiden edellyttämiä toimenpiteitä.