Ruokakauppojemme koronatoimenpiteet


Turvallinen asiointi kaupassa

Asioithan myymälöissämme vain terveenä. Kädet olisi hyvä pestä ennen kaupassa asiointia ja myös sen jälkeen. Useimmista myymälöistämme löytyy käsienpesupiste, yleensä pullonpalautusautomaattien läheisyydestä. Myymälöidemme sisäänkäyntien yhteydessä on lisäksi tarjolla käsidesiä.

Suosittelemme asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä. Muistathan pitää vähintään kahden metrin etäisyyden muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Olemme asentaneet suojapleksit markettoimipaikkojemme kassoille ja pakkauspäähän, sekä turvaväleistä muistuttavat lattiatarrat kassa-alueiden yhteyteen. Kassakapulat eivät ole käytössä. Suosittelemme kortti- ja mobiilimaksamista käteisen käytön sijaan.

Palvelemme laajoin aukioloajoin. Suosittelemme riskiryhmiin kuuluvia asioimaan markettoimipaikoissamme mahdollisuuksiensa mukaan ensimmäisellä aukiolotunnilla.

Ruoan verkkokauppojemme s-kaupat.fi kautta voi tilata ostokset kaupasta noudettavaksi tai kotiin kuljetettavaksi.

Meillä työskennellään vain terveinä. Olemme tiukentaneet sisäisiä ohjeitamme, ja työntekijämme jäävät kotiin pienimmistäkin sairauden oireista. Kaikki työntekijämme suojautuvat asiakastyössä suojapleksien, visiirien ja kasvomaskien avulla. Lisäksi huolehdimme hyvästä käsihygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä.

Seuraamme kokonaistilannetta sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiedotteita ja suosituksia erittäin tarkasti. Tarvittaessa teemme niiden edellyttämiä toimenpiteitä.