Arvonnan säännöt


Tältä sivulta löydät Hämeenmaa 120-vuotta -juhlavuoden arvontojen säännöt

MAKSA S-ETUKORTILLA JA VOITA JOKA KUUKAUSI HUIPPUPALKINTOJA

Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Osuuskauppa Hämeenmaa
  2. Arvonnassa ovat mukana kaikki Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouksiin kuuluvat henkilöt, jotka ovat kerryttäneet maksutapaetua 1.1.–31.12.2024 välisenä aikana maksaessaan bonusostoksensa S-Etukortilla Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikoissa. Ostotapahtuman tulee olla kirjautunut S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kunkin kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä ostotapahtumia ei huomioida, eikä Osuuskauppa Hämeenmaa vastaa mahdollisten tietoliikennekatkosten tai vastaavien teknisten ongelmien takia epäonnistuneista osallistumisista. Osallistumisoikeutta ei ole alle 18-vuotiailla henkilöillä, eikä niillä Osuuskauppa Hämeenmaan henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.
  3. Kuukausipalkintojen arvonta suoritetaan joka kuukauden ensimmäisellä viikolla.
  4. Osuuskauppa Hämeenmaa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla. Palkinto tulee noutaa erikseen ilmoitetusta Hämeenmaan toimipaikasta. Voittajan etunimi ja asuinkunta julkaistaan Osuuskauppa Hämeenmaan kotisivuilla, hameenmaa.fi
  5. Osuuskauppa Hämeenmaa vastaa palkinnosta aiheutuvan arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Osuuskauppa Hämeenmaan kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Osuuskauppa Hämeenmaan vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden ilman erillistä ilmoitusta tehdä muutoksia arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.
  6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
  7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla  S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri (s-kanava.fi)
  8. Palkinnot: (listattuna alla)

 

Kuukausiarvonnat:

Tammikuu: Moccamaster Automatic Polished Silver - suodatinkahvinkeitin, arvo 239 €

Helmikuu: Philips Airfryer 3000 Series XL, arvo 219 €

Maaliskuu: Bosch Athlet ProSilence varsi-imuri, arvo 259 €

Huhtikuu: Hotelliyöpyminen kahdelle hengelle Lahden Seurahuoneella tai Hämeenlinnan Vaakunassa