Edustajisto puhuu sinun äänelläsi


Edustajisto on asiakasomistajien edustaja osuuskaupan hallinnossa. Se tekee päätöksiä ja toimii äänitorvena, joka vie osuuskaupan johdolle asiakasomistajien kehitysajatuksia: ideoita ja toiveita kaupan palveluiden parantamiseksi.

Äänestysaika on 26.4. -17.5.2021

Osuuskauppa Hämeenmaan vaalien ehdokaslistat julkistetaan 19.4.2021  ja äänestysaika on 26.4.2021 -17.5.2021. Vaaleissa valta on asiakasomistajilla. Jokaisella osuuskaupan asiakasomistajalla on edustajistovaaleissa tasan yhtä monta ääntä: yksi. Äänestää voivat ennen vaalivuotta 15 vuotta täyttäneet asiakasomistajat.

Jäsenellä on todellista valtaa

S-ryhmän alueosuuskaupat ovat jäsentensä omistamia yrityksiä, jonka päätöksentekoon jäsenet voivat ottaa monella tapaa osaa. Jäseniä osuuskaupoissa edustaa edustajisto, joka valitaan vaaleilla osuuskaupan jäsenistä eli asiakasomistajista joka neljäs vuosi.

Edustajisto muun muassa päättää osuuskaupan säännöistä, vahvistaa edellisen vuoden tilinpäätöksen ja päättää ylijäämän käytöstä sekä valitsee hallintoneuvoston jäsenet ja tilintarkastajat. Lisäksi edustajiston jäsenet voivat tehdä hallitukselle aloitteita osuuskaupan toimialaan liittyvistä asioista.

Äänestä ja voita!

Arvomme sähköpyörän, 55” television sekä 8 kpl Moccamaster -kahvinkeittimiä kaikkien äänestäneiden kesken. Osallistuminen arvontoihin tapahtuu automaattisesti. Käytössä ei ole erillistä arvontalipuketta. Pelkkä äänestäminen riittää.

Arvonnan säännöt ja tietosuojaseloste täällä.

TULOSSA!  Tutustu Osuuskauppa Hämeenmaan edustajiston vaalien ehdokkaisiin ja heidän vaalikonevastauksiinsa

TULOSSA!  Äänestä kätevästi verkossa (varaudu tunnistautumaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteelta)

TULOSSA! Postiäänestys – saat kotiisi vaalipostin, jossa mukana äänestyskuponki, ehdokasluettelo sekä äänestysohjeet.