Miksi meille töihin?


Meillä on työpaikkoja tekijöille, mahdollisuuksia niitä etsiville ja kasvun polkuja vaihtelua kaipaaville. Tarjoamme monipuolisia ja monialaisia mahdollisuuksia ympäri Kanta- ja Päijät-Hämettä - meillä olet oman työelämän tarinasi päähenkilö!

Inhimillistä ja ihmisen huomioivaa työelämää

Menestyksemme takana on tyytyväinen työyhteisö. Panostamme jatkuvasti siihen, että työntekijämme voivat kokea työnsä merkitykselliseksi ja kokea ylpeyttä omasta työstään ja työnantajastaan. Hämeenmaalaisilta kysyttäessä mainitsevat he vahvuuksinamme hyvän työilmapiirin - meillä tehdään töitä aina yhdessä, toisiamme tukien ja asiakkaita ilahduttaen. Sen, että meiltä löytyy mahdollisuuksia moneen ja monelle - täällä on tilaa olla, kasvaa ja kehittyä. Meillä jokainen voi löytää oman polkunsa. Paikallisuuden - - työllistämme yli 3200 paikallista ja haluamme olla vakaa, luotettava ja paras työpaikka heille.

Arvojemme mukaisesti ilahdutamme asiakasta, toimimme vastuullisesti, kehitymme rohkeasti ja menestymme yhdessä.

Monenlaisia (ura)mahdollisuuksia

Hämeenmaalta löytyy monenlaisia ura- ja työmahdollisuuksia 112 toimipaikassa - eri kokoisissa marketeissa, ravintoloissa, hotelleissa, ABC-liikenneasemilla, autoliike Nelipyörässä, Sokos -tavaratalossa sekä Hämeenmaan konttorilla erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia siis piisaa! Jos
sydämesi sykkii esimerkiksi ihmisten kanssa toimimiselle, yhdessä tekemiselle ja iloisten asiakaskohtaamisen luomiselle, Osuuskauppa Hämeenmaan runsaasta valikoimasta löydät helposti oman paikkasi työelämässä.

Tarjoamme sinulle innostavia työtehtäviä, joissa pääset näyttämään omat vahvuutesi ja oppimaan uutta. Uudet ovet organisaation sisällä ovat avoinna halukkaille ja meillä jokainen voikin lähteä rakentamaan just oman näköistään urapolkua!

Vastuullisuus on konkreettisia tekoja ja vahvasti Osuuskauppa Hämeenmaan toiminnan ytimessä. Se on jatkuva toimintatapa, joka näkyy arjessamme niin suurina, kuin pieninäkin tekoina. Yksi tärkeimmistä vastuullisuustehtävistämme on pitää hyvää huolta henkilöstöstämme, ovathan he Hämeenmaan tärkein voimavara. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.

- Sosiaalinen vastuu on välittämistä. Työpaikassa se tarkoittaa esimerkiksi vähemmän työtapaturmia, työilmapiiriä, jossa jokaisen on hyvä ja turvallinen olla ja erilaisten elämäntilanteiden huomioon ottamista. Se on empatiaa ja työtyytyväisyyden edistämistä, siis huolehtimista meidän omasta porukasta, selittää Osuuskauppa Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Sanna Virtainlahti.

Meillä tapahtuu paljon ja työntekijänämme pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi. Hämeenmaan kautta on mahdollista osallistua monenlaisiin koulutuksiin ja oppimiskokonaisuuksiin.

Meillä nautit S-ryhmän ylivoimaisista, koko Suomen kattavista henkilöstöeduista.

Loistavat, rahan arvoiset henkilöstöedut

Laajat, rahanarvoiset henkilöstöetumme ovat Suomen parhaat! Hämeenmaan työntekijänä olet oikeutettu saamaan alennusta S-ryhmän ravintoloista ja ABC:ltä -25%
loppusummasta, S-ryhmän myymälöistä jopa -15%, autopesuista -50%, Prisman käyttötavaroista -15% ja PALJON muuta! Hämeenmaalta saat myös mm. maksuttomat ja kattavat työterveyspalvelut, liikuntaan ja hyvinvointiin ePassi-edun, sekä työjalkine-edun vuosittain! Katso lisätietoja S-ryhmän henkilöstöeduista täältä.

Koko henkilöstömme kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Lisäksi meillä on käytössä runsaasti muita palkitsemismuotoja.

- Se ilahduttaa joka kerta, kun postilaatikkoon kolahtaa yllättäen silloin tällöin esimerkiksi ravintolalahjakortti työnantajalta tai kiitos –kirje toimitusjohtajalta. Tulee tosi arvostettu olo. Se motivoi antamaan parastaan myös takaisin päin, ABC-palvelupäällikkö Satu ”Niksu" Nikulainen kertoo.

Hämeenmaalla huolehditaan myös henkilöstön hyvinvoinnista. Työntekijöillämme on käytössään maksuttomat ja kattavat työterveyshuollon sekä työhyvinvointiasiantuntijan palvelut. Tarjoamme työntekijöillemme vuosittain 200 euron suuruisen liikunta- ja hyvinvointiedun.

Perehdytys ja osaamisen kehittäminen

Kannustamme työntekijöitämme kehittymään ja oppimaan uutta. Tarjoamme koulutuksia ja valmennuksia esimerkiksi Jollas-instituutin kautta. Mahdollistamme myös tutkintoon tähtäävän kouluttautumisen. Esimerkiksi S-Päällikkö ja S-Trainee -valmennukset ovat avanneet monelle hämeenmaalaiselle upeita mahdollisuuksia urallaan etenemisessä.

Työtehtävien vaihto: “Mitä näet, kun katsot omaa tulevaisuuden työelämääsi peilistä?”

Kenties monipuolisia mahdollisuuksia omannäköisen urapolun rakentamiseen, oppeja ja onnistumisia sekä tiiviin yhteisön ympärillesi, jonka kanssa sitä yhteistä
arkea rakentaa? Työ on iso osa elämäämme eikä ole samantekevää, missä aikansa viettää. Jokainen meistä haluaa tuntea kuuluvansa joukkoon, tulla nähdyksi ja olla merkityksellinen osa jotain isompaa. Olipa oma ammatillinen suuntasi jo kristallinkirkkaana mielessä tai olet vasta etsimässä sitä omaa polkua, Hämeenmaa tarjoaa monenlaisia ja
monialaisia mahdollisuuksia. Me uskomme aidosti siihen, että tulevaisuuden työelämää ja sitä jokapäiväistä arkea rakennetaan ennen kaikkea yhdessä. Yhdessä oivaltaen, yhdessä luottaen, yhdessä oppien ja ennen kaikkea yhdessä onnistuen – nyt ja tulevaisuudessa.

Me luomme työpaikkoja tekijöille, mahdollisuuksia niitä etsiville ja kasvun polkuja vaihtelua kaipaaville. Tuemme sinua oman paikan löytämisessä, luomme uskallusta tarttua toimeen ja rakennamme yhdessä niitä tärkeitä jokapäiväisiä kohtaamisia ja ilahduttamisen hetkiä asiakkaillemme.

Jokaisen työsuhteessa olevan työntekijämme on mahdollista myös hakea muita avoimia työtehtäviä Hämeenmaan sisällä riippumatta siitä, missä työtehtävissä sillä hetkellä työskentelee. Meillä voi työskennellä erittäin laajasti eri tehtävissä ja toimialoilla ilman työnantajan vaihtumista. Täten työntekijöillä on hyvä mahdollisuus esimerkiksi halutessaan edetä vaativimpiin vastuutehtäviin. Rakennetaan työelämään tarinoita, jossa jokaisella on tärkeä rooli. Tule sinäkin töihin Hämeenmaalle ja kirjoita oma tarinasi kanssamme. Aidosti monipuolinen, vahvasti paikallinen, aina yhdessä - Osuuskauppa Hämeenmaa. #tuhatjayksitarinaahämeenmaalta

Käy kurkkaamassa videoilta, mitä kaikkea meillä muun muassa pääsee tekemään!