Tehtävänkuvat

Hämeenmaalaisista on moneksi. Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia erilaisissa tehtävissä, mm. myyjinä, kokkeina, asentajina, tuoteryhmävastaavina, vuoropäällikköinä, myyntipäällikköinä sekä esimerkiksi taloushallinnon ammattilaisina. Tältä sivulta löydät tietoa yleisimmistä tehtävänkuvistamme.

Myyjä (marketkauppa)

Työtehtäviin kuuluu hyllytystyö, kassatyöskentely, myymälän siisteydestä huolehtiminen sekä tärkeimpänä asiakkaiden palveleminen. Tehtäväkuva vaihtelee toimipaikasta riippuen. Myyjän tehtävässä työskentelevän tulee olla rutiineista pitävä tiimityöskentelijä, joka on myös valmis muuttuviin tilanteisiin arjessa.

Vastuumyyjä (marketkauppa)

Työtehtäviin kuuluu perinteisen myyjän tehtävien lisäksi vastuu toimipaikan toiminnan sujuvuudesta yhdessä esimiehen ja muiden mahdollisten vastuumyyjien kanssa. Vastuumyyjän työtehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, viestintätaitoja sekä kykyä organisoida ja johtaa tiimiä toimipaikan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Liikennemyymälätyöntekijä (ABC)

Työtehtäviin kuuluu työskentely niin ravintolassa, marketissa kuin Hesburgerissakin. Työtehtävät ovat erittäin monipuolisia ja niihin kuuluu mm. kassatyöskentely, kuormien purku, hyllyttäminen, keittiötyöskentely sekä asiakaspalvelu. Liikennemyymälätyöntekijän tulee nauttia asiakaspalvelutyöstä ja sen hektisyydestä, sekä olla hyvä joukkuepelaaja oman tiimin kanssa.

Vuoropäällikkö (ABC ja Ravintolamaailma)

Perinteisten työtehtävien lisäksi vuoropäällikkö vastaa omassa työvuorossa henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Esimiestehtävien lisäksi vuoropäällikkö osallistuu monipuolisesti asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Vuoropäällikön tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, viestintätaitoja sekä kykyä organisoida ja johtaa tiimiä toimipaikan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoilija (á la carte -ravintola)

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu salityöskentely, tilauksien vastaanottaminen sekä niiden hoitaminen, tuotteista kertominen sekä tärkeimpänä laadukas asiakaspalvelu. Tarjoilijan työ edellyttää hyviä esiintymis- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä vaaditaan taitoa itsenäiseen työskentelyyn ja joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa.

Vuoropäällikkö (á la carte -ravintola)

Tarjoilijan työtehtävien lisäksi vuoropäällikkö vastaa työn sujuvuudesta, tiimin johtamisesta sekä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesti. Vuoropäällikön tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, viestintätaitoja sekä kykyä organisoida ja johtaa tiimiä toimipaikan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ravintolamaailman työntekijä

Ravintolamaailman työntekijän tehtäviin kuuluvat kaikki ravintolan työtehtävät. Kahvilassa valmistat suolaisia ja makeita vitriinituotteita ja huolehdit vitriinin esille laitosta. Keittiössä valmistat buffetin lounasruokaa, salaatteja, à la carte –annoksia ja pizzaa. Hesburgerissa valmistat ja myyt tuotteita ketjun ohjeiden mukaisesti.

Näiden tehtävien lisäksi huolehdit ravintolan siisteydestä sekä yhtenä tärkeimmistä työtehtävistäsi on asiakkaiden palveleminen iloisen persoonallisella otteella. Tehtävässä edellytetään hyvää paineensietokykyä, ripeyttä ja kykyä pitää montaa lankaa käsissään yhtä aikaa. Tehtävässä pärjätäksesi sinulla ei ole välttämätöntä olla koulutusta ravintola-alalle, sillä koulutamme aina uudet työntekijämme työtehtävään.

Ravintolamaailman vuoropäällikkö

Ravintolamaailman työntekijän tehtävien lisäksi vuoropäällikkö vastaa työn sujuvuudesta, tiimin johtamisesta sekä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesti. Vuoropäällikön tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, viestintätaitoja sekä kykyä organisoida ja johtaa tiimiä toimipaikan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kokki (ABC ja Ravintolamaailma)

Kokin työtehtäviin kuuluu kaikki keittiön työtehtävät painottuen makeiden ja suolaisten kahvileipien, lounasbuffetin, à la carte annosten sekä pizzojen valmistukseen. Kokin työtehtävässä menestyäkseen vaaditaan alan koulutus, priorisointikykyä, luontaista ripeyttä ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä vilkkaassa työympäristössä.

Kokki (á la carte)

Kokin työtehtäviin kuuluu kaikki keittiön työtehtävät painottuen à la carte annosten valmistukseen. Kokin työtehtävässä menestyäkseen vaaditaan alan koulutusta ja ammattitaitoa, priorisointikykyä, luontaista ripeyttä ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä vilkkaassa työympäristössä.