Etu uudelle asiakasomistajalle


Sinulle Hämeenmaan uusi asiakasomistaja! Kun käyt S-Pankki-palvelujen kartoituksenssa, saat 25 euron etusetelin Hämeenmaan toimipaikkaan.

Tiesitkö, että S-Pankin peruspankkipalvelut ovat maksuttomat myös perheesi jäsenille. Saat käyttöösi S-Etukortti Visa Debit-kortin sekä verkkopankkitunnukset ilman vuosi -ja kuukausimaksuja. Voit halutessasi valita myös S-Etukortti Visa Debit/Credit -yhdistelmäkortin, jossa on myös luotto-ominaisuus.

Ota nyt täysi hyöty asiakasomistajaeduistasi myös S-Pankin osalta ja varaa aika lähimpään S-Pankki -pisteeseen! Hämeenmaan S-Pankkipisteet löytyvät seuraavasti: Prisma Forssa, Prisma Hämeenlinna, Prisma Laune (Lahti) Prisma Holma (Lahti) ja Prisma Riihimäki.

Varaa aika S-Pankin palvelujen kartoitukseen, aiheella Asiakasomistajuus (noin 45 min aika)  johonkin edellä mainituista S-Pankki-pisteistä. s-pankki.fi/ajanvaraus tai 03-8130 304 (ma-pe 8-16).

VARAA AIKASI S-PANKKIIN TÄSTÄ >>

Käyntisi aikana tilanteesi kartoitetaan yksilöllisesti ja sinulle suositellaan juuri niitä palveluita, joita sinä tarvitset. Näin pankkipalvelujen hoitaminen ja asiakkuutesi S-Pankissa on jatkossa sinulle mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta.

Pankkipalvelujen kartoituksen jälkeen saat 25 euron etusetelin Hämeenmaan toimipaikkaan.

Tartu Tilaisuuteen ja toimi heti!

Kysy lisää: Osuuskauppa Hämeenmaa, Omistajapalvelu, 03-8130 304  (ma-pe 8-16)