Hämeenmaa rekrytoi 1300 kesätyöntekijää – kaikenikäiset kesätyöntekijät ovat tervetulleita!  


Osuuskauppa Hämeenmaa tarjoaa vuosittain kesätyöpaikan yhteensä jopa 1300 henkilölle - yläikärajaa kesäduuniin ei ole.

19.01.2024

Osuuskauppa Hämeenmaa tarjoaa vuosittain kesätyöpaikan yhteensä jopa 1300 henkilölle marketeissa, hotelleissa, ravintoiloissa ja pubeissa, liikenneasemilla, tavarataloissa ja erikoisliikkeissä. Tämä vuosi ei tule olemaan poikkeus – rekrytointi kesätöihin alkoi 2.1. täysi-ikäisten rekrytoinnilla ja vilkasta on ollut heti ensimmäisestä päivästä lähtien! Alle 18-vuotiaiden kesätyörekrytointi Tutustu ja Tienaa -jaksolle avautuu maaliskuussa.

Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Minnastina Miettinen yhdessä tiiminsä kanssa näkee kesätyöntekijät erityisen tärkeänä osana henkilöstöä.

– Haluamme tarjota hyviä, kiinnostavia ja vastuullisia työelämän ensimmäisiä kokemuksia, todella moni meillä kesätöitä tekevä on ensimmäisessä työpaikassaan. Hyvä kesätyökokemus pitää sisällään mielekkäitä työtehtäviä, laadukkaan perehdytyksen, riittävän palautteen sekä ennen kaikkea kannustusta työelämään, Miettinen kertoo.

Kesätöiden tarjoaminen on vastuullista toimintaa – monella tapaa

Hämeenmaalla on töissä yli 3200 henkilöä vakituisesti ja monille pidemmät lomat osuvat juuri kesäaikaan. Tällöin myös lisätyövoimalle on suuri tarve. Hämeenmaan palkkaamat 1300 kesätyöntekijää sekä siis saavat kosketuksen työelämään että mahdollistavat vakituisen henkilökuntamme lomien ja vapaiden viettoa.

– Kesätöiden kautta luomme kokemuksia työstä kaupassa, ravintolassa, hotellissa, ABC-liikennemyymälässä ja autokaupassa. Toivomme, että meillä kesätöissä olevat kiinnostuvat toimialoistamme työpaikkoina ja työllistyvät meille myös muulloin kuin kesällä, Miettinen kertoo.

Osuuskauppa Hämeenmaa on mukana Vastuullinen kesäduuni -yhteisössä, jonka kautta kerätään palautetta ja kehityskohteita kesätyöntekijöiltä.

– Viime kesän kesätyöntekijät olivat tutkimuksen mukaan kokonaisuudessaan tyytyväisiä kesätöihin meillä. Kehityskohteeksi nousi palautteenanto, johon olemmekin tänä kesänä panostaneet erityisesti lisäämällä esihenkilöiden ja henkilöstömme tietoisuutta, Miettinen taustoittaa.

Kesätöihin ei ole meilläkään yläikärajaa

Osuuskauppa Hämeenmaalla on tarjolla monipuolisia työtehtäviä, joissa pääsee tekemään työtä asiakkaiden ja tosi hyvien työkavereiden kanssa. Päivät ovat vaihtelevia, toimeliaita ja mielenkiintoisia, ja niihin perehdytetään hyvin. Apua saa aina työkavereilta.

Työkokemus asiakaspalvelusta on aina hyväksi omalle työuralle, olet sitten minkä ikäinen tahansa ja minkälaiselle uralle tahansa menossa. Kannustammekin siis kaikkia hakemaan rohkeasti Hämeenmaalle kesätöihin!

– Kaikenikäiset kesätyöntekijät ovat meille tervetulleita! Tammi-helmikuussa haemme täysi-ikäisiä kesätöihin ja maaliskuussa avaamme alle 18-vuotiaiden kesätyöhaun, Miettinen kertoo ja kannustaa kaikkia hakemaan kesätöitä Hämeenmaalta.

Osuuskauppa Hämeenmaalle kannattaa hakea töihin, tietysti kaiken tämän takia, mutta myös erinomaisten henkilöstöetujen ja yleisen työssä viihtymisen vuoksi! Näistä voi lukea lisää täältä: https://hameenmaa.fi/tyopaikat/miksi-meille-toihin/.

– Toivotan kaikki tervetulleiksi mukaan kesätyöhakuihimme – tsemppiä ja mukavaa kesän odotusta! Miettinen summaa, ja muistuttaa vielä, että Hämeenmaalle kesätöihin voi hakea osoitteessa https://hameenmaa.fi/tyopaikat/kesatyopaikat/.