Energiatehokas Prisma Syke avataan Lahden keskustassa


16.03.2021

Osuuskauppa Hämeenmaa avaa uuden Prismansa kauppakeskus Sykkeeseen Lahteen torstaina 18.3. kello 7. Prisma Syke palvelee ensimmäiset päivät ympärivuorokautisesti, jotta mahdolliset ruuhkatilanteet vältetään.

– Haluamme huolehtia asiakas- ja työntekijäturvallisuudesta. Avajaisia vietetään tarjousten ja muun ohjelman muodossa mahdollisesti myöhemmin keväällä tai alkukesästä, Hämeenmaan markettoimialajohtaja Taina Penttinen sanoo.

Asiakkaiden toivotaan huomioivan alueelliset koronarajoitukset sekä pitävän maskia ja riittävät turvavälit muihin ihmisiin kauppakeskuksessa asioidessaan. Sisäänkäyntien yhteydessä on tarjolla käsidesiä.

Prisma Sykkeessä on kattavat päivittäis- ja käyttötavaravalikoimat. Kaupasta löytyy myös oma Fazer-myymäläleipomo, josta saa päivittäin tuoreita leipomotuotteita.

– Asiakaslupauksemme mukaisesti meiltä löytyy kaikkea arkeen – ja juhlaan. Sykkeen Prisma on kompakti kaupunki-Prisma, jonka valikoimissa on herkullisia oman keittiön tuotteita ja tuoreita leipomotuotteita, Ruokatorin monipuolinen valikoima sekä Fire Wok- ja sushiannoksia, Prismajohtaja Ville Kivinen Hämeenmaalta kertoo.

Uuden Prisman käyttötavarapuolelta löytyy puolestaan kaikkea joka kotiin – aina villalangasta grillipihteihin ja jalkineista kattiloihin.

– Prisma Syke täydentää keskustan verkostoamme, ja nyt Sykkeestä saa kaiken tarvitsemansa saman katon alta pitkillä aukioloilla. Syke edustaa uuden ajan energiatehokasta Prismaa, jossa asiakas kohtaa ravintolavalikoimaa ja voi tarvittaessa asioida myös verkon kautta, Taina Penttinen jatkaa.

Sykkeen Prismassa asiointi onkin kaikin puolin sujuvaa ja nopeaa mm. kymmenen pikakassan ja tuotteiden selkeiden esillepanojen ansiosta. Uusi Prisma tarjoaa myös ruoan verkkokaupan palvelut. Verkkokauppatilauksen voi tehdä osoitteessa www.s-kaupat.fi. Ostoksille voi valita kotiinkuljetuksen tai hakea ne sovittuna ajankohtana Prisman noutopisteeltä.

Runsaasti lähituotteita

Uuden Prisman kattavista valikoimista voi bongata monia paikallisia tuotteita. Esimerkiksi myymälän leipä- sekä hedelmä- ja vihannesosastolla on runsaasti tuoreita lähituotteita, ja juomaosastolta löytyy paikallisten panimoiden tuotteita.

Myymälän laajasta kahvivalikoimasta löytyy mm. paikallisen Kahiwa Coffee Roastersin kahvia ja kattava valikoima erikoiskahveja. Valikoimissa on myös paikallisen Matelaiturin piristäviä juomia, joissa on vähemmän kofeiinia kuin kahvissa mutta enemmän kuin teessä.

Alueellista työllistämistä

Suuri rakennusprojekti on työllistänyt monia päijäthämäläisiä rakennusalan yrityksiä. Esimerkiksi pääurakoitsijana toimi vääksyläinen Rakennusliike Pakkanen Oy. Sykkeen myymälään palkattiin myös lisää työntekijöitä, kun S-market laajennettiin Prismaksi.

Viessmannin energiatehokkaat ilmanvaihto-, lämmitys- ja kylmäjärjestelmät takaavat laadukkaan lämmön talteenoton sekä lauhdelämmön hyödyntämisen tekniikan. Yhdessä uusien kylmälaitteistojen ja energiavaraajien ansiosta energiatehokkuus on parantunut merkittävästi.

Kauppakeskus Sykkeen energiatehokkaat ratkaisut puhaltavatkin mukavasti myötätuulta Hämeenmaan tavoitteelle olla oman toimintansa osalta hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä.

Myös Hämeenmaan uusi ravintolakokonaisuus, Beat Kitchen & Café sekä Hesburger, avataan Sykkeessä torstaina 18.3. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ravintolat toimivat aluksi take away -ravintoloina.

Prisma Syke avaa ovensa torstaina 18.3. klo 7 ja sulkee ne seuraavan kerran vasta sunnuntaina 21.3. klo 23. Jatkossa Prisma Syke palvelee maanantaista perjantaihin klo 7–23, lauantaisin klo 8–23 ja sunnuntaisin klo 9–23. Prisman asiakkaat saavat kaksi tuntia ilmaista pysäköintiaikaa Sykkeen lämpimässä pysäköintihallissa.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, markettoimialajohtaja Taina Penttinen, 050 420 3087
Osuuskauppa Hämeenmaa, Prismajohtaja Ville Kivinen, 050 373 9887