Miksi meille töihin?

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ympäri Kanta- ja Päijät-Hämettä. Huolehdimme työntekijöistämme ja kannustamme oppimaan uutta.

Edut

Laajat, rahanarvoiset henkilöstöetumme ovat Suomen parhaat. Henkilöstöedut ovat käytettävissä S-ryhmän yli 1800 toimipaikassa. Työntekijämme saavat Bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta ja osuuskaupasta riippuen 3-25 prosenttia.  Katso S-ryhmän henkilöstöedut täältä.

Koko henkilöstömme kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Lisäksi meillä on käytössä runsaasti muita palkitsemismuotoja.

Hämeenmaalla huolehditaan myös henkilöstön hyvinvoinnista. Työntekijöillämme on käytössään maksuttomat ja kattavat työterveyshuollon sekä työhyvinvointiasiantuntijan palvelut. Lisäksi tuemme työhyvinvointia muun muassa huolehtimalla henkilöstömme työkyvystä sekä tukemalla työkenkien hankintaa. Tarjoamme työntekijöillemme vuosittain 100 euron suuruisen liikunta- ja hyvinvointiedun.

Perehdytys ja osaamisen kehittäminen

Uudet työntekijämme saavat erittäin kattavan perehdytyksen.

Kannustamme työntekijöitämme kehittymään ja oppimaan uutta. Tarjoamme koulutuksia ja valmennuksia esimerkiksi Jollas-instituutin kautta. Mahdollistamme myös tutkintoon tähtäävän kouluttautumisen. Esimerkiksi S-Päällikkö ja S-Trainee -valmennukset ovat avanneet monelle hämeenmaalaiselle upeita mahdollisuuksia urallaan etenemisessä.

Työtehtävien vaihto

Jokaisen työsuhteessa olevan työntekijämme on mahdollista myös hakea muita avoimia työtehtäviä Hämeenmaan sisällä riippumatta siitä, missä työtehtävissä sillä hetkellä työskentelee. Meillä voi työskennellä erittäin laajasti eri tehtävissä ja toimialoilla ilman työnantajan vaihtumista. Täten työntekijöillä on hyvä mahdollisuus esimerkiksi halutessaan edetä vaativimpiin vastuutehtäviin.