Miksi meille töihin?

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ympäri Kanta- ja Päijät-Hämettä. Huolehdimme työntekijöistämme ja kannustamme oppimaan uutta.

Inhimillistä ja ihmisen huomioivaa työelämää

Haaveiletko työpaikasta, jossa työkaverit pitävät yhtä ja jossa voit olla just sellainen kuin olet? Sellainen meininki on meillä Hämeenmaalla! Ajattelemme, että erilaisuus on vahvuus ja ammennamme oppia ja yhteishenkeä toinen toisiltamme.

Hämeenmaalta löytyy monenlaisia työmahdollisuuksia 112 toimipaikassa - eri kokoisissa marketeissa, ravintoloissa, hotelleissa, ABC-liikenneasemilla, autoliike Nelipyörässä, Sokos -tavaratalossa sekä Hämeenmaan konttorilla erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia siis piisaa!  Tarjoamme sinulle innostavia työtehtäviä, joissa pääset näyttämään omat vahvuutesi ja oppimaan uutta. Uudet ovet organisaation sisällä ovat avoinna halukkaille ja meillä jokainen voikin lähteä rakentamaan just oman näköistään urapolkua!

Vastuullisuus on konkreettisia tekoja ja vahvasti Osuuskauppa Hämeenmaan toiminnan ytimessä. Se on jatkuva toimintatapa, joka näkyy arjessamme niin suurina, kuin pieninäkin tekoina. Yksi tärkeimmistä vastuullisuustehtävistämme on pitää hyvää huolta henkilöstöstämme, ovathan he Hämeenmaan tärkein voimavara. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.

- Sosiaalinen vastuu on välittämistä. Työpaikassa se tarkoittaa esimerkiksi vähemmän työtapaturmia, työilmapiiriä, jossa jokaisen on hyvä ja turvallinen olla, erilaisten elämäntilanteiden huomioon ottamista, vuorovaikutusta ja läpinäkyvää viestintää. Se on empatiaa ja työtyytyväisyyden edistämistä, siis huolehtimista meidän omasta porukasta, selittää Osuuskauppa Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Sanna Virtainlahti.

Meillä tapahtuu paljon ja työntekijänämme pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi. Hämeenmaan kautta on mahdollista osallistua monenlaisiin koulutuksiin ja oppimiskokonaisuuksiin.

Meillä nautit S-ryhmän ylivoimaisista, koko Suomen kattavista henkilöstöeduista.

Edut

Laajat, rahanarvoiset henkilöstöetumme ovat Suomen parhaat. Henkilöstöedut ovat käytettävissä S-ryhmän yli 1800 toimipaikassa. Työntekijämme saavat Bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta ja osuuskaupasta riippuen 3-25 prosenttia.  Katso S-ryhmän henkilöstöedut täältä.

Koko henkilöstömme kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Lisäksi meillä on käytössä runsaasti muita palkitsemismuotoja.

- Se ilahduttaa joka kerta, kun postilaatikkoon kolahtaa yllättäen silloin tällöin esimerkiksi ravintolalahjakortti työnantajalta tai kiitos –kirje toimitusjohtajalta. Tulee tosi arvostettu olo. Se motivoi antamaan parastaan myös takaisin päin, ABC-palvelupäällikkö Satu ”Niksu" Nikulainen kertoo.

Hämeenmaalla huolehditaan myös henkilöstön hyvinvoinnista. Työntekijöillämme on käytössään maksuttomat ja kattavat työterveyshuollon sekä työhyvinvointiasiantuntijan palvelut. Lisäksi tuemme työhyvinvointia muun muassa huolehtimalla henkilöstömme työkyvystä sekä tukemalla työkenkien hankintaa. Tarjoamme työntekijöillemme vuosittain 200 euron suuruisen liikunta- ja hyvinvointiedun.

Perehdytys ja osaamisen kehittäminen

Uudet työntekijämme saavat erittäin kattavan perehdytyksen.

Kannustamme työntekijöitämme kehittymään ja oppimaan uutta. Tarjoamme koulutuksia ja valmennuksia esimerkiksi Jollas-instituutin kautta. Mahdollistamme myös tutkintoon tähtäävän kouluttautumisen. Esimerkiksi S-Päällikkö ja S-Trainee -valmennukset ovat avanneet monelle hämeenmaalaiselle upeita mahdollisuuksia urallaan etenemisessä.

Työtehtävien vaihto

Jokaisen työsuhteessa olevan työntekijämme on mahdollista myös hakea muita avoimia työtehtäviä Hämeenmaan sisällä riippumatta siitä, missä työtehtävissä sillä hetkellä työskentelee. Meillä voi työskennellä erittäin laajasti eri tehtävissä ja toimialoilla ilman työnantajan vaihtumista. Täten työntekijöillä on hyvä mahdollisuus esimerkiksi halutessaan edetä vaativimpiin vastuutehtäviin.

Käy kurkkaamassa videoilta, mitä kaikkea meillä muun muassa pääsee tekemään!