Ravintolamme ovat avoinna

Huolehdimme kaikin tavoin, että toimipaikkojemme turvallisuus ja hygienia on hoidettu erityisen hyvin. Voimassa ovat yleiset hygienia- ja etäisyydenpitovelvoitteet. Toiminnassamme noudatetaan viranomaisten ja yrityksen sisäisiä koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä.

Tarjoamme ravintoloissamme jatkossakin mahdollisuuden take away -annoksiin. Voit halutessasi soittaa ravintolaan etukäteen ja tilata ruoat valmiiksi. Paikan päältä noutaessasi saat S-Etukortilla Bonukset talteen.

Ruokaravintoloissamme sisätiloissa on käytössä 75 % ja anniskeluravintoloissa 50 % asiakaspaikoista. Sisätiloissa asiakkaalla on oltava oma istumapaikka pöydän tai tason ääressä. Ravitsemisliikkeet voivat olla auki klo 5–02.  Anniskelu on sallittu klo 9–01. Avin luvalla anniskelun voi aloittaa klo 7 majoituspalvelun aamiaistarjoilun yhteydessä.

S-ryhmän ravintolat ja aukioloajat: www.raflaamo.fi ja take away -tarjonta: https://www.raflaamo.fi/fi/take-away

Seuraavat ravintolamme ovat valitettavasti suljettuina toistaiseksi:

  • Kuja Street Food Lahden sisätilat suljettu, ruokia saa tilattua Trattoriasta sekä Seurahuoneen terassilta. Kuja avataan jälleen 1.10.2021.

Aukioloaikojen rajoitukset eivät koske huoltoasemien ravintoloita eivätkä noutoruoan myyntiä. ABC liikennemyymälämme palvelevat jälleen täydellä palveluvalikoimalla ja laajoilla aukioloajoilla. Asioinnin turvallisuus on jatkossakin toiminnan keskiössä. Katso aukioloajat ja menut >>