Ravintolamme ovat avoinna

Ravintolamme palvelevat normaalisti. Alueellamme Kanta- ja Päijät-Hämeessä kaikkien ravintoloiden on lopetettava alkoholijuomien anniskelu kello 17.00, jonka jälkeen juomaravintolat on suljettava kello 18.00 ja ruokaravintolat 19.00. Myös asiakaspaikkarajoitukset ovat edelleen tiukkoja, ja aiemmin säädetyt rajoitukset esimerkiksi omaa paikkaa ja tanssimista koskien jatkuvat.

Tarjoamme ravintoloissamme jatkossakin mahdollisuuden take away-annoksiin. Osa ravintoloistamme on avoinna myös klo 19 jälkeen, jolloin myynnissä vain take away –annoksia.  Voit halutessasi soittaa ravintolaan etukäteen ja tilata ruoat valmiiksi. Paikan päältä noutaessasi saat myös S-Etukortilla Bonukset talteen.

Huolehdimme kaikin tavoin, että toimipaikkojen turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Toiminnassa noudatetaan viranomaisten ja yrityksen sisäisiä koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä.

S-ryhmän ravintolat: www.raflaamo.fi ja take away -tarjonta: https://www.raflaamo.fi/fi/take-away

Seuraavat ravintolamme ovat valitettavasti suljettuina toistaiseksi:

  • Kuja Street Food Lahti (annoksia voit tilata ja nauttia Seurahuoneen Trattoriassa.)
  • Karaokeravintola Las Palmas
  • Svenni

ABC liikennemyymälät palvelevat jälleen täydellä palveluvalikoimalla. Alueelliset rajoitukset vaikuttavat asiakaspaikkojen määrään, sekä asioinnin turvallisuus on jatkossakin toiminnan keskiössä.

ABC Renkomäki ja Hesburger Renkomäki: 24 H

ABC Tiiriö:   ma-su klo 5-24    /   ABC Tiiriö Hesburger  ma-su klo 10-24

ABC Heinola, ABC Forssa, ABC Riihimäki, ABC Nastola, ABC Kivimaa: ma-su klo 6-24   /   ABC Hesburger ma-su klo 10-24

ABC Padasjoki:  ma-su klo 6-22