Yhtenä rintamana rakkaudesta elämään – Roosa nauha -keräys alkoi 21.9.


22.09.2023

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksellä tuetaan kotimaista syöpätutkimusta. Tänä vuonna keräys kutsuu kaikki yhteen rintamaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita, teemana lasten syövät. Vuoden 2023 Roosa nauhan ovat suunnitelleet Apulannan Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Keräyksellä tavoitellaan vähintään neljän miljoonan euron pottia syöpätutkimukselle. Roosa nauha -päivää vietetään tänä vuonna 6.10.

S-ryhmä – ja myös me Osuuskauppa Hämeenmaalla – osallistuu keräykseen myymällä Roosa nauhoja kaikissa marketkaupan ketjujen myymälöissä sekä Sokoksissa, Emotioneissa ja ABC:illä. Nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan keräystä järjestävälle Syöpäsäätiölle. Roosa nauhan myyntihinta on 5 euroa. Myynnissä on lisäksi rajoitettu erä Roosa nauha -rannekkeita, joiden myyntihinta on 9 euroa.

Vuoden 2023 Roosa nauhan ovat suunnitelleet Apulanta-yhtyeen Toni ja Sipe. He kertovat suunnittelemastaan nauhasta näin:

­– Meidän liekkimme roihuaa rakkaudesta elämään. Rakkaus on taistelua hyvän puolesta. Suunnittelemamme farkkunauha edustaa rintamaa, jota puolustamme. Se on kapina, jossa voittaja on elämä. Tämä Roosa nauha voi olla viimeinen niitti, jolla syöpä nujerretaan. Se on airut syöpätutkimuksen takana. Kannetaan Roosa nauhaa yhtenä rintamana rakkaudesta elämään.

S-ryhmä on yksi keräyksen pääkumppaneista myös tänä vuonna. Tutustu Syöpäsäätiön toimintaan ja Roosa nauha -keräykseen: Roosa nauha -keräys on Syöpäsäätiön tunnetuin kampanja.