Väliaikaiset rokotuspisteet pystytetään ensi viikolla kauppoihin


24.05.2022

Väliaikaisilta pop-up-rokotuspisteiltä voi hakea koronarokotuksen Lahdesta Prisma Launeen (Ajokatu 83) tiloista 30.5.–1.6. ja Prisma Holman (Johanneksenkatu 4) tiloista 2.6–3.6. Rokotuspisteet ovat auki kello 12–18.

Pop-up-pisteiltä rokotuksen voivat ottaa kaikki 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Rokotuspisteiltä voi ottaa 1., 2., 3. tai 4. rokotteen, ja rokotuksia annetaan THL:n ohjeistamille ryhmille. Neljänsiä rokotteita pop-up-pisteiltä suositellaan 80 vuotta täyttäneille tai voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille.

Koronarokotuksen voi hakea myös Trion rokotuspisteeltä ja sote-keskuksista. Trion rokotuspisteeltä rokotuksen saa ilman ajanvarausta kesäkuussa maanantaista perjantaihin kello 12–18 ja heinäkuussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 12–18.

Rokotuspisteille voi tulla vain täysin oireettomana, ja mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus (myös ajokortti tai Kela-kortti käyvät). Asiointia nopeuttaa, jos puhelimessa tai tulostettuna on Omakannan rokotustodistus.