Uusi, monipuolinen S-market Turenki vastaa paikallisiin odotuksiin


Uusi S-market Turenki avaa ovensa torstaina 27. huhtikuuta. Uuden konseptin mukainen myymälä on laadukas, energiatehokas sekä asiakkaiden tarpeet huomioiva.  Uuden myymälän myötä asiakkaille on luvassa runsaasti uutta mm. moninkertaisesti entistä laajempi, monipuolinen Ruokatori, myymälän sisällä sijaitseva kahvipiste sekä ruoan verkkokaupan noutopiste.

16.04.2023

Uusi S-market on reilusti edeltäjäänsä suurempi. Myymälän tuplaantunut pinta-ala näkyy esimerkiksi laajentuneina valikoimina ja leveämpinä käytävinä. Uusi myymälä ja sen valikoima vastaavatkin entistä paremmin paikallisiin asiakastarpeisiin.

– Turengissa on nyt entistä laajempi hedelmä- ja vihannesosasto mehukoneineen sekä  kaksinkertaistuneet Ruokatorin myyntitilat. Myös juomavalikoima on laajempi entiseen verrattuna. Ruokatorin tarjontaa täydentää yhteistyökumppani Hot-Sushin sushit ja wokit sekä runsas kattaus paikallista valikoimaa, kuten suuremmat valikoimat lähileipomotuotteita. Myymälästä löytyy nyt myös Huhtamarkkinoinnin paikalliset erikoisjuustot.  Valikoimissa on huomioitu myös erikoisruokavaliot –  esim. gluteenittomia tuotteita on entistä enemmän, esittelee S-market Turengin marketpäällikkö Matias Laitinen.

Asiointia uudessa S-market Turengissa sujuvoittavat myös ruoan verkkokaupan noutopiste sekä itsepalvelukassat. Kaupan sisällä sijaitseva kahvipiste mahdollistaa ostosten lomassa kahvittelun paistopisteen leivonnaisten kera.

– Kiitän asiakkaitamme kärsivällisyydestä siirtymäaikana vanhasta myymälästä uuteen myymälään sekä henkilökuntaamme kovasta rutistuksesta ja hyvästä tiimityöstä! ryhmäpäällikkö Mervi Jalonen toteaa.

­–Uudella myymälällä on ollut myös positiivinen paikallinen työllistämisvaikutus, sillä uuteen S-markettiin palkattiin kymmenkunta uutta työntekijää. Tämän lisäksi myymälään on rekrytoitu juuri myös kesätyötekijöitä, jatkaa Jalonen.  Uuden S-market liikekeskuksen rakentaminen on työllistänyt paljon myös paikallisia ja alueellisia toimijoita.

Asioinnin helppoutta lisäävät myös saman katon alta löytyvät oheispalvelut. S-market -liikekeskuksessa sijaitsevat Janakkalan Osuuspankki, OP Koti Etelä-Häme Oy LKV, Janakkalan 1. Turengin Apteekki, Kotipizza sekä  Alkon myymälä.   Parkkipaikojen määrä tuplaantuu loppukesän aikana vanhan S-marketin tilalle valmistuvan uuden parkkipaikan myötä. Tällöin saadaan käyttöön myös myymälän uusi pääsisäänkäynti.

Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla ostoistaan S-market Turengista lisäksi  jopa 5 % Bonuksen.

Energiatehokkuutta, kierrätystä ja aurinkopaneeleita

Toukokuun alkupuolella alkavat vanhan kiinteistön purkutyöt. Purettavan S-marketin käyttökelpoiset laitteet ja kalusteet kierrätetään ja hyödynnetään muissa Hämeenmaan myymälöissä, kertoo Hämeenmaan kiinteistöjohtaja Ari Järvinen

– Suunnittelun lähtökohtana on ollut energiatehokkuus, kuten ovelliset kylmäkalusteet, led-valaistus sekä katolle kesällä 2023  asennettavat aurinkopaneelit. Kylmälaitosten tuottama lauhdelämpö käytetään kiinteistön lämmittämiseen, millä on huomattava energiavaikutus, Järvinen kertoo.

S-market Turenki avaa ovensa 27.4. klo 10.00. Avajaispuheita pitämässä ovat Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto, Janakkalan kunnanjohtaja Reijo Siltala ja OP Janakkalan toimitusjohtaja Mikko Suutari. Elävästä musiikista vastaa Veli-Matti Friman. S-marketissa on lisäksi luvassa tuote-esittelyjä. Lauantaina 29.4. mm. Hämeenmaan Sini-Nalle, Misse-kissa  ja kasvomaalaus ilahduttavat lapsia klo 10.00-15.00.

Katso avajaisilmoituksemme >>

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Mervi Jalonen, 050 388 4235

Hämeenmaan kiinteistöt Oy, kiinteistöjohtaja Ari Järvinen, 050 588 6318